jorji, в Mar 16 2009, 10:35 AM, написа:
Цитат
Цитат(valerivk @ Mar 15 2009, 11:15 PM) *
Вечер ляга в банята на плочките, и по-добре, че като няма кой да го гледа, прави бели :) Мисля като направи 4 месеца да си го изкарам да живее на двора, нали е достатъчно голям вече?
Ще ти дам златен съвет:сега вече се затопля и по добре го искараи на вънка по бързо щото после няма изкарване ще си е свикнал вътре и само там ще си иска:)
Моя макс като го искарам на вънка трябва да дам на цялата махала тапи за уши,че реве по цел ден и нощ:)
неможеш ме убедиш, че ще предпочете вътре вместо на двора(освен ако не е вързано там)...
единствено докато е малко ще иска вътре, защото и ти си там,
но ще мине време и тогава това няма да е достатъчна причина да иска да влиза в кутията (:
Жоржи,аз сподлеям моите наблюения макс е вече на 5 месеца и мога да те уверя,че вообще не иска да стои от вън особено вечер(естесвено че е свинканал с мене и за това неиска сам отвън).
Имено за това посаветвахколегата по горе по бързо да го изкарва за да не свикне се с него в кащата щото после ще му е трудно.
Имах немска овчарка 13 годони преди 2 години почина,бог да я прости и тя беше по същия нячин цели 13 години;)