Dog.bg Форуми : Ирландски сетер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Ирландски сетер

#41 Потребителят е офлайн   stoyka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 June 2006 - 12:09 PM

Мога да си представя каква картинка сте. Пусни снимки и ние да гледаме де:)

#42 Потребителят е офлайн   stoyka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2006 - 11:54 AM

Здравейте, ето един линк с едно малко клипче на кучо: http://video.google....597672557386048

#43 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2006 - 06:57 AM

Как хубаво тича!!!! Много му се радвам! b)

#44 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 August 2006 - 07:53 PM

откраднат е сетер, трицветен, отговаря на името Бим. намирал се е в с. Черноморец, Бургаско, на 8 км от Созопол. кучето е на вуйчо ми. сърдечно ви моля, всички форумци, ако ходите на почивка в района, оглеждайте се. липсва и на мен и на семейството си. предлага се голямо възнаграждение. ако все пак този, който го е взел желае да се грижи за него и прочете това, нека просто ни каже. обещаваме да му дадем малко кученце от Бим. кучето е на година и половина.
тел. 0888 796889 или мейл denitza_avramova@yahoo.com. телефона на собственика е 0899111949

пс. тъй като нямам лично куче, може ли да ми кажете ако има специализиран форум за сетерите да пусна и там обява. благодаря на всички.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   superfly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2006 - 10:17 PM

Смятам да си взема такова куче.От развъдник висчко както си трябва.
Но са ми казвали че са ловни кучета имам предвид пригодени за тази цел.

Всякаква информация е добре дошла. b)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.

#46 Потребителят е офлайн   superfly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2006 - 10:48 PM

Здравейте.Смятам да си взимам ирландец от развъдник.Незнам все още на каква възраст е в скоро време ще разбера.Искам да знам срещу какво се изправям.Нека да обясня.Живея във град Варна в цветния квартал.Апартамент 4 стаен. пред блока има нещо като дворче .. треви мреви да бяга да играе.Почти навсякъде в цветния е така.Но пред блока има и доста улични кучета.Искам да знам тези условия добри ли са за отглеждането на такава порода куче?Трябва ли му двор място кадето да бяга да тича?За любов и внимание да не става и дума.От 17 години искам да си взема куче и сега ми се е отворил късмета.Всеки ден ако трябва ще го извеждам и така нататък.Но има и друг проблем.Ходя на училище родителите ми са заети хора по цял ден работят с изключение на майка ми.В случайте когато няма да има никой в нас какво да правя ..?Питам хората с опит от такива неща .. и не само.
r)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.

#47 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 05 October 2006 - 11:21 PM

Фристайл d)
да, ако аз говоря че всички кучета могат да танцуват защо не е сеттер?!
Ирландски сеттер!
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#48 Потребителят е офлайн   stoyka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2007 - 12:17 PM

Айде да подбутнем малко темата.Има ли Ирландци тука или ...........:)Пращайте да гледаме.

Аз започвам. Едно възстановено "диваче" дето почна вече да поумнява, ама мнооооооооого малко:)

Качена снимка

#49 Потребителят е офлайн   georgy_n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2007 - 05:26 PM

стоика страхотен е3 сетара ти

#50 Потребителят е офлайн   lary Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2007 - 10:58 PM

Здрасти Стойка имаш красив сетер.И аз навремето имах ирландски сетер изключително своенравни кучета но в същото време много игриви и диви.Изключителни като характер и много красиви.Един изключително красив ловец
User's Signature

[br]

#51 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 February 2007 - 09:58 PM

Ирландси сеттер е послушно куче и може да състезава в туринири по послушание!
Снимка от турнир по спортни танци в Стокгольм 2006 г

Прикачени файлове

User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#52 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 February 2007 - 09:59 PM

1super

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка
училище

#53 Потребителят е офлайн   stoyka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2007 - 07:09 PM

Абе може и да могат да се научат на фрий стайл, ама как бе хора. То дивачето само на игра го збива. Трябва да се правиш на идиот по 24 часа та да ти върже да слуша к'во му говориш (танцуваш) иначе ако става той да те учи- няма проблем, стига да си схватлив- ще се сработите:)

#54 Потребителят е офлайн   nedin Икона

Публикувано: 14 April 2007 - 09:18 PM

tova sa nashite malki setercheta,koito dnes navar6iha 10 dena-ako niakoi se interesuva skoro 6te gi prodavame.Ako niakoi iska o6te snimki pi6ete mi...

1. Моля, пишете на кирилица!
2. Смалявайте снимките!
3. Тук не е борса (и слава богу).
мод

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 April 2007 - 09:40 PM

Цитат

Айде да подбутнем малко темата.Има ли Ирландци тука или ...........:)Пращайте да гледаме.

Аз започвам. Едно възстановено "диваче" дето почна вече да поумнява, ама мнооооооооого малко:)

Страшно красив и това мило изражение!!!! w)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#56 Потребителят е офлайн   nedin Икона

Публикувано: 14 April 2007 - 10:47 PM

как да си смаля снимките

ТУК пише как.
мод

#57 Потребителят е офлайн   lizка Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 05:31 PM

Здравейте аз също имам сетер. Най-прекрасното животинче което съм виждала. Само да и видите муцунката. Тя вече е на 14 год. и за сажаление се разболя тежко получи белодробен оток. Едно ще Ви кажа за сетерите а най-вероятно и за всички кучета, тези животни могат да те накарат да се влюбиш в тях колкото и лоши и невъзпитани и каквито и да са. Аз взех моята Лиза когато беше на 2 год. За сажаление е имала ужасно детство и е изключително травмирана. Беше кожа и кости захвърлена вързана в плевня и бита. Толкова е изтрадало това прекрасно животинче. Когато я взех аз бях на 10 г. и може би затова не успях да променя характера й. Когато някой посегне към нея хапе и започва да трепери. Незнам как когато я взехме на хапа и нас. Е после си показа рогцата и изпохапа цялото ми семейство без мен. Отначало даваше да я къпя и сресвам но после спря. Нещо и стана и аз незнам какво. Толкова много я обичам и като я гледам така болна напрово не издържам. Много е тежко да мислиш че ти си виновен за това което се случва с кучето ти. Все си мисля че ако не уздравее и умре аз сам виновна. Ако знаете само на 14 г. е а нямаше бели косми, вижда и всички зъби са й в устата изключително жива и енергична. За съжаление ни се наложи да се местим и взех Лиза с мен на една вила, но понеже хапи трябваше да е възрзана, а и не беше много желана там. За един ден цялата и глава побеля. А после един ден след по-дълга разходка едвам си поемаше дъх. Когато я заведахме на лекар се оказа че има белодробен оток. И това защото не й осигурих спокойствието от което е имала нужда. Много ми е мъчно, надявам се да се оправи защото никога няма да си простя ако умре заради мен. Ако знаете само колко е миличка към мен и как ме гледа и ме побудва с муцунка и лапа за да я галя. Така искам да си я гушна силно но не мога защото заради тормоза който е преживяла не обича да се чувства претисната и хапе. Сажалявам че ви занимавам с моята история но ми е мн мъчно и когато видях този форум реших да пиша за да се успокоя.

#58 Потребителят е офлайн   Ivanovi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 06:49 PM

Ето моят червен дявол ! Само че е оште малък . r)

Прикачени файлове

#59 Потребителят е офлайн   Ivanovi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 06:51 PM

Я познайте какво е това ???????? хахаха b) b) b) b) b) b)
Допускат се снимки до 500 пиксела.
мод

Прикачени файлове

#60 Потребителят е офлайн   stoyka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 08:16 AM

Добре дошли. Страхотен сладур. Да ви е жив и здрав и много бели да направи:)

• (12 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни