Dog.bg Форуми : Търся да закупя доберманче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търся да закупя доберманче

#161 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 05 May 2012 - 08:51 AM

А тук нямаме ли? Я погледни галерията :md_064:
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#162 Потребителят е офлайн   Airyn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 May 2012 - 04:04 PM

Показване на мнениетоkrastonoseca, в 04 May 2012 - 03:48 PM, написа:

онгал ! но там са по 1к но си струват уникални кучета имат.

Уникални,уникални,колко да са уникални?Я се огледай по-добре,прочети някоя и друга книжка,разгледай някой друг сайт на големите развъдници и пак говори тогава!Успех!!! :ba_025:
User's Signature

Hektor iz Ongal

#163 Потребителят е офлайн   metrosends Икона

Публикувано: 10 May 2012 - 01:12 PM

Здравейте ! Искам да си купя доберманче, породисто с родословие. Може ли да ме насочите към някой развъдник, който предлага в момента ?

#164 Потребителят е офлайн   oppaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 May 2012 - 04:05 PM

Показване на мнениетоmetrosends, в 10 May 2012 - 11:12 AM, написа:

Здравейте ! Искам да си купя доберманче, породисто с родословие. Може ли да ме насочите към някой развъдник, който предлага в момента ?

линк - http://dobdobermann.com/ :flagbg:

#165 Потребителят е офлайн   metrosends Икона

Публикувано: 10 May 2012 - 08:44 PM

Показване на мнениетоoppaaa, в 10 May 2012 - 04:05 PM, написа:

Показване на мнениетоmetrosends, в 10 May 2012 - 11:12 AM, написа:

линк - http://dobdobermann.com/ :flagbg:

Благодаря, Вашия сайт съм го разглеждал :) Каква е цената на мъжкото и какви са възможните начини за плащане ?

#166 Потребителят е офлайн   oppaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 May 2012 - 01:56 PM

Не е тук мястото за обсъждане на цени,за това виж във сайта телефона ми и звънни и ще се разберем :md_064:

#167 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2012 - 02:27 PM

Въпрос-индикация за сериозен интерес във Facebook страницата на един български развъдник за сериозна и по-рядка порода: "... по колко вървят" :wc_055:
User's Signature

Качена снимка

#168 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 12 May 2012 - 05:08 PM

Показване на мнениетоmagiart1, в 11 May 2012 - 09:52 PM, написа:

.....................

Извинявам се, ама това си е чиста проба спам. И няма защо да го постваш във всички теми - има една тема, която се казва "Говорилня" в общия форум - там е достатъчно. И е добре да предупредиш за какво иде реч, не всеки харесва такива гледки.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#169 Потребителят е офлайн   stanimir.k Икона

Публикувано: 15 December 2012 - 04:06 AM

Здравейте всички ценители на тази уникална порода.Преди година и осем месеца си закупихме кученце от породата доберман от сертифициран развъдник в Свиленград. кучето е от линия izongal,майката е ФИОНА ИЗ ОНГАЛ, а бащата е МАКСИМ АЛТОБЕЛО,с родословие,чип,паспорт,всички ваксинаций и т.н.Два месеца беше на училище,изпълнява доста команди и е супер социализиран,живее с нас,спи в хола на апартамента и т.н.Всички много го обичаме ,особенно дъщеричката ми и мие много трудно да го кажа но възникна доста сериозен здравословен проблем с детето- оказа се че след 3 месеца боледуване и множество изследвания и тестове,дъщеря ми е развила алергия,поради което трябва да намерим нов стопанин на нашият любимец. КУЧЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА А СЕ ПОДАРЯВА ,НО ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ГЛЕДА ВЪТРЕ А НЕ ВЪРЗАНО ЗА НЯКОЙ КОЛ. АКО ИМА ХОРА КОИТО БИХА ГО ГЛЕДАЛИ КАКТО ТРЯБВА МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ НА ТЕЛ;0888685377.

#170 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2012 - 02:38 PM

Мартин Токчев от Русе мисля има кучета в момента, но има и немалки изисквания към бъдещите стопани :). Много разбира от развъждане и не прави никакви компромиси с каквото и да било. Развъдника му е Kalagera. Последното кучило, което изкара беше уникално. Страхнотна, здрава и силна майка и уникален баща. Ако си сериозен и ти трябват контакти, пиши на лични, ще съдействам
Поздрав,
Йордан
User's Signature

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!

#171 Потребителят е офлайн   oppaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 December 2012 - 03:57 PM

Показване на мнениетоstanimir.k, в 15 December 2012 - 02:06 AM, написа:

Здравейте всички ценители на тази уникална порода.Преди година и осем месеца си закупихме кученце от породата доберман от сертифициран развъдник в Свиленград. кучето е от линия izongal,майката е ФИОНА ИЗ ОНГАЛ, а бащата е МАКСИМ АЛТОБЕЛО,с родословие,чип,паспорт,всички ваксинаций и т.н.Два месеца беше на училище,изпълнява доста команди и е супер социализиран,живее с нас,спи в хола на апартамента и т.н.Всички много го обичаме ,особенно дъщеричката ми и мие много трудно да го кажа но възникна доста сериозен здравословен проблем с детето- оказа се че след 3 месеца боледуване и множество изследвания и тестове,дъщеря ми е развила алергия,поради което трябва да намерим нов стопанин на нашият любимец. КУЧЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА А СЕ ПОДАРЯВА ,НО ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ГЛЕДА ВЪТРЕ А НЕ ВЪРЗАНО ЗА НЯКОЙ КОЛ. АКО ИМА ХОРА КОИТО БИХА ГО ГЛЕДАЛИ КАКТО ТРЯБВА МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ НА ТЕЛ;0888685377.

Първо искам да изразя моето съжаление че така се е получило при вас и да вметна нещо относно кучето
Ако съм разбрал правилно името на кучето е Defender of Bulgaria Achilles,и не е от Maxim di Altobello а е от Zordan Zewi и Фиона и беше най красивия мъжкар от кучилото (за онези които са виждали сестра му Арабела ще разберат що за куче става въпрос) така че който го вземе ще има един исключителен представител на породата.

#172 Потребителят е офлайн   aibou Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 February 2013 - 06:51 PM

Аз търся да ми подари някой доберманче:) звучи налудничаво,ама знае ли човек.Ако има някой с малки и да търси стопани аз съм човека. Прочел съм доста за тях,уверен съм.че кучето е като за мене. Виждам,че няма много посещения в сайта,а аз всеки ден влиза,а дори нямам куче. От Русе съм,живея в апартамент,имам син на 1год.,но кучето го искам за мен. Имам магазин за храни за домашни любимци,наясно съм в какво искам да се забъркан,така да се каже. Надявам се някой,да види че съм писал. Благодаря предварително,че не ме упреквате и обиждате,за това,че го искам без пари

#173 Потребителят е офлайн   PetkovL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2013 - 08:16 PM

Показване на мнениетоaibou, в 26 February 2013 - 06:51 PM, написа:

Аз търся да ми подари някой доберманче:) звучи налудничаво,ама знае ли човек.Ако има някой с малки и да търси стопани аз съм човека. Прочел съм доста за тях,уверен съм.че кучето е като за мене. Виждам,че няма много посещения в сайта,а аз всеки ден влиза,а дори нямам куче. От Русе съм,живея в апартамент,имам син на 1год.,но кучето го искам за мен. Имам магазин за храни за домашни любимци,наясно съм в какво искам да се забъркан,така да се каже. Надявам се някой,да види че съм писал. Благодаря предварително,че не ме упреквате и обиждате,за това,че го искам без пари

На такова "невероятно" предложение може ли да откаже човек. Не мога да повярвам, че това го изрича възрастен трезвомислещ индивид.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#174 Потребителят е офлайн   aibou Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2013 - 09:32 AM

Да,естествено,че звучи малко лудо,но ако питам,не се знае,но ако не опитам,то със сигорно няма кой да ми даде. Изчел съм почти всичко във форума и видях,че повечето от вас си обичат кучетата,като собствени деца. Ако трябва да дадеш детето на някого,какво ще избереш? Този,който даде повече пари,или този,който ще го гледа добре? В този ред на мисли,да шанса е равен почти на нула,но аз съм длъжен да ипитам

#175 Потребителят е офлайн   aibou Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2013 - 09:49 AM

PetkovL ти имаш ли малки кученца?

#176 Потребителят е офлайн   aibou Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2013 - 10:28 AM

Аз продължавам да пиша. Някой,ще си каже "тоя гледа далаверата". Не е така,лятото жената на Свилен ,собственика на networx,предлагаше да вземем хъски,който е от Русе,знае,че това е човек с възможности и едвали кучето му не е добро. Но аз държа на доберман,и то женски. Не искам и да ги развъждам с цел печалба,ако някой ми подари кученце,след време,колкото роди,ще му ги дам,той да си ги продава

#177 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 27 February 2013 - 12:17 PM

Кой ахмак ще ти подари кученце,което струва мин 1000лв?
Ти ще заведеш ли кученцето на мин брой изложби ,на които трябва да се яви за да бъде допуснато до разплод?
Защото ние тук махленски скачки не подкрепяме!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   aibou Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2013 - 12:49 PM

Явно няма да си ти,който,ще ми даде куче. Всички ли които вземат кучета ги водят по изложби? Или не ти пука,щом си взела кеша? Или им забраняваш те да раждат?

#179 Потребителят е офлайн   aibou Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2013 - 12:53 PM

Това мисля,че е форум за обичщите доберман,а не за печелещите от доберман(не говоря за всички,а за тези които са ми отговорили).

#180 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 27 February 2013 - 01:13 PM

Това е клубен форум все пак.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема