Стафордширски бултериер
Публикувано: 22 December 2005 - 03:41 PM
Стафът е прекрасно животно, но не е "просто куче", а сериозна, работна порода за сериозни стопани. Нищо лично, честна дума, но мисля, че е много неподходящо куче за теб. Тази необмислена стъпка може да доведе до много неприятни последствия.
Публикувано: 22 December 2005 - 04:04 PM
Е, много трябва да прочетеш за породата преди да си вземеш де. Всичко-характер, история, екстериор...ако не си го направила още cheers

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 27 December 2005 - 12:21 PM
Цитат
Е, много трябва да прочетеш за породата преди да си вземеш де. Всичко-характер, история, екстериор...ако не си го направила още cheers
и аз така..бих искал да има такива кучета в България...
Публикувано: 02 January 2006 - 12:10 PM
Публикувано: 02 January 2006 - 03:45 PM
Между другото такива кучета в България има. Родословни са и изобщо не са лоши като качество. Само три са "порастналите", тази година имаха и бебета, които предполагам вече не са в България. Стопаните им са фенове, не ги познавам лично, но поне по интернет...

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 02 January 2006 - 08:36 PM
Цитат
Цитат
има .
Добре де не знаех....поне в София не съм виждал..а искам...аз такова куче на живо искам да срещна
Публикувано: 02 January 2006 - 08:41 PM

Публикувано: 02 January 2006 - 08:44 PM
Цитат
Е тва е чудесно....а пък в нашия районима толкова мног АСТ и питове, а пък не лошо и едно стафродширско бул-че
Публикувано: 04 January 2006 - 10:22 AM
Цитат
Цитат
Защо спориш като не си наясно???Явно просто ти незнаеш че има.
Щото сум тъп помияр,роден до една кофа за буклук в ж.к.Люлин 123546 част dribble
Къде ги тия Стафбул в България,защо досега не са изкарани на една изложба dribble
Публикувано: 04 January 2006 - 10:25 AM

Публикувано: 04 January 2006 - 11:53 AM
Цитат
не значи, но все пак нали трябва, някой експерт да ги оцени dribble
а момчето от младост 4 част сигурно ли е,че кучето му е стафбул dribble
от къде го е купило ?!?! може би от развъдника в "Берковица"?!? dribble
Публикувано: 04 January 2006 - 01:05 PM
Цитат
в Младост 3 също има стафордширски бултериер.Той е тигров с бяло и се казва Аякс.Не съм 100% сигурна дали има роддословие, ама ще питам.Той ве4е е стар, на около 9-10год.
Тези в Младост 4 не ги знам, сигурно са в горната 4аст и затова не съм ги виждала.Ин4е имаш ли снимки?какъв цвят са?

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!