Стафордширски бултериер
Публикувано: 24 July 2012 - 02:56 AM
или пък за Бургас - незнам точно. Ама Стела или пък никой друг не се е похвалил
и аз и не питам кой какво и къде е взел и си има в къщи. Чакам някой да се похвали...
А иначе за мойте малки какво да кажа, не им харесва цената на хората или пък не ги кефи
достатъчно породата - незнам точно. Хората в България и въобще на Балканите предпочитат
да вземат нискокачествени АСТ или АПБТ без никакви документи за произход и на малка цена,
вместо да платят за СБТ. Това е народопсихология и трудно може да се промени, ама няма
и какво да се прави - това е реалноста към момента! Карай да върви, ще си намерят и
те собственици като му дойде времето. Пък каквото е такова, това си е реалноста...
Публикувано: 24 July 2012 - 10:05 AM
Е то зависи от цената нали знаеш :) А и стафа и пита са много по-наложени породи и много по-търсени.Ще си намерят стопани да..Поне за евентуално следващо кучило се замисли доста добре ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 24 July 2012 - 03:29 PM
yani4ka, в 24 July 2012 - 10:05 AM, написа:
Е то зависи от цената нали знаеш :) А и стафа и пита са много по-наложени породи и много по-търсени.Ще си намерят стопани да..Поне за евентуално следващо кучило се замисли доста добре ;)
Какво толкова има да му мисля за евентулните ми бъдещи кучила?

Първо аз съм направил тези две кучила защото на мен лично ми се е искало да имам кученца
от тези връзки и чак тогава за да продавам или даже подарявам от тях на някой си там. За тези
години където имам и съм имал какви ли не породи, винаги съм кучил това което мен лично ме
кефи и му имам мерак към дадения момент и никога не съм се водил от хорското настроение и
мераци. На есен или на зима пак ще заплодя поне Кава, защото имам поети ангажименти към
моя приятел Шандор Берчек от когото съм я взел за да я внеса в България. Така че за
момента няма отказване, а пък който има истински мерак за стафи ще си го купи!
Публикувано: 25 July 2012 - 12:02 AM
TORMENTOR, в 24 July 2012 - 02:56 AM, написа:
или пък за Бургас - незнам точно. Ама Стела или пък никой друг не се е похвалил
и аз и не питам кой какво и къде е взел и си има в къщи. Чакам някой да се похвали...
А иначе за мойте малки какво да кажа, не им харесва цената на хората или пък не ги кефи
достатъчно породата - незнам точно. Хората в България и въобще на Балканите предпочитат
да вземат нискокачествени АСТ или АПБТ без никакви документи за произход и на малка цена,
вместо да платят за СБТ. Това е народопсихология и трудно може да се промени, ама няма
и какво да се прави - това е реалноста към момента! Карай да върви, ще си намерят и
те собственици като му дойде времето. Пък каквото е такова, това си е реалноста...
Каква е цената за кученце?Питам от любопитство,кучетата от тази порода много ми харесват,вече си имам един Пит,но кой знае имам място за още едно другарче.

Публикувано: 25 July 2012 - 10:17 AM

Публикувано: 25 July 2012 - 05:47 PM
Ivan_GT, в 25 July 2012 - 12:02 AM, написа:
За цени не е удобно да се пише в темата за породата, ако обаче се интересувате наистина
от стафи ми пишете на лични или пък ми се обадете по мобилния и ще си говорим за тия неща!

dimo, в 25 July 2012 - 10:17 AM, написа:

http://i.dailymail.c...-93_468x331.jpg
http://i.dailymail.c...178_468x312.jpg
При условие че стафито е най-разпространеното куче във Великобритания, нормално е да
го виждаме навсякъде и всяка една известна личност да демонстрира че е фен на породата!

Публикувано: 29 July 2012 - 07:57 PM
Публикувано: 30 July 2012 - 03:54 AM

Стафито много трудно ще се наложи в България и въобще на Балканите. Нашия човек
предпочита да му подарят каквото и да е куче или пък да си купи някое подобно на това дето
му харесва като порода, само и само да е без пари или за възможно най-малката сума от левчета!

Публикувано: 30 July 2012 - 09:23 AM
а и да не забравяме 1 питбул е 50лв :Д поне аз за толкова съм копувала от казанлък и то невероятно хубаво куче бяло...къде къде по-добре 50лв..дето се вика ако му стане нещо ще си купят ново ...да не кажа че лечението на моя булдог винаги излиза над 50лв ...
практиката е следната разболява се става му нещо и го пускаш в природата и си взимаш ново .... колкото е смешно толкова е и тъжно ...
Публикувано: 30 July 2012 - 10:53 AM
MyDuality, в 30 July 2012 - 09:23 AM, написа:
а и да не забравяме 1 питбул е 50лв :Д поне аз за толкова съм копувала от казанлък и то невероятно хубаво куче бяло...къде къде по-добре 50лв..дето се вика ако му стане нещо ще си купят ново ...да не кажа че лечението на моя булдог винаги излиза над 50лв ...
практиката е следната разболява се става му нещо и го пускаш в природата и си взимаш ново .... колкото е смешно толкова е и тъжно ...
За съжаление не само не е смешно, но е и повече от тревожно! И е жалко, че мисленето на хората е толкова повърхностно!
Публикувано: 30 July 2012 - 12:18 PM
Ами ще има не само кучета, ами и котки и плъхове дори - защото сме безхаберници и все гледаме на нас да ни е широко около врата и все да не сме си "слагали грях на душата", както викат обикновено след зададен въпрос ти като не го искаш да го гледаш и аджеба защото не отиде при някой ветеринар и да го преспи инжективно човека и ни животното ще се мъчи повече, ни ти ще направиш беля на някой като му влезе в курника или го блъсне с колата си?
Публикувано: 30 July 2012 - 12:40 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 30 July 2012 - 12:53 PM