Стафордширски бултериер
Публикувано: 05 February 2014 - 11:10 PM
Не може да им се вярва! В момента има достатъчно бебетата от породата с легитимни родословия заверени от клуба и БРФК.. Ако искате куче от тази породата по-добре си вземете кученце с родословие, е по-скъпичко ще е, но поне ще си е едно истинско стафи!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 06 February 2014 - 02:22 PM
На задната страничка има снимки, на по-задната също и т.н. Прочети темичката и ще научиш
какво, колко и къде има във България, като представители на породата Стафордширски Бултериер...
какво, колко и къде има във България, като представители на породата Стафордширски Бултериер...
Публикувано: 07 February 2014 - 09:00 PM
rockyJR., в 05 February 2014 - 10:28 PM, написа:
Понеже не съм много запознат а виждам този адрес dogkennelbg.com ( http://www.kuchetabg...D0%B0-news.html ) и го виждам на много други породи,и си мисля,че се занимават с внос на кучета,а до колко може да им се вярва,някой знае ли ?
забележи че в българската част на текста говорят за стафордширски бултериер, а на англиѝски пише американски стафордширски териер!едва ли е само въпрос на превод!ст където и да ги купуват дори да ги крадат,до българия не могат да доѝдат на 300 лева!!!в българия можеш да си купиш истински и по качествен представител и на двете породи!така мисля!
Публикувано: 09 February 2014 - 11:25 AM
Който търси, съответно и си намира точно туй де му трябва и се интересуба от него!
Стафито и Американският Стаф са малко или много ясно отличими породи! Поне по ръст и по това, че американците в болшинството си са с купирани уши. Има и други разлики, но няма да правим сега подробни описания на двете породи. Това са кучета с общ произход и гени, но селектирани на различни места, по различни признаци и предназначение в продължение на повече от вече 100 години. Поради това са се отдалечили една от друга както на визия, така и като темперамент! Който не е виждал на живо или поне не се сеща какво точно е Стафи (Нанидог), то нека да гледа тази вечер в ефира на БТВ във 22.30 часът филма "Гепи" и ще си изгради някаква, макар и елементарна представа за породата Стафордшир Бултериер...

Стафито и Американският Стаф са малко или много ясно отличими породи! Поне по ръст и по това, че американците в болшинството си са с купирани уши. Има и други разлики, но няма да правим сега подробни описания на двете породи. Това са кучета с общ произход и гени, но селектирани на различни места, по различни признаци и предназначение в продължение на повече от вече 100 години. Поради това са се отдалечили една от друга както на визия, така и като темперамент! Който не е виждал на живо или поне не се сеща какво точно е Стафи (Нанидог), то нека да гледа тази вечер в ефира на БТВ във 22.30 часът филма "Гепи" и ще си изгради някаква, макар и елементарна представа за породата Стафордшир Бултериер...
Публикувано: 10 February 2014 - 02:16 PM
Публикувано: 10 February 2014 - 02:18 PM
Публикувано: 10 February 2014 - 02:22 PM
Публикувано: 16 February 2014 - 01:23 PM
Бялото ми е тотален фаворит!