Стафордширски бултериер
Публикувано: 12 September 2014 - 09:58 PM
Dandog, в 04 September 2014 - 03:27 PM, написа:

Ей че хубав този ACE, ама и как само ме е яд че не ми го даде!

Публикувано: 12 September 2014 - 10:00 PM
RebelForLife, в 30 August 2014 - 11:57 AM, написа:
Вече мога да съобщя щастливата новина - ноември отивам до Англия да взема дългоочаквания от мен Кеш (Kash - Elitebull Lionheart - родословие). Той е първородният син на Ch Zakstaff Game On JW (Olly - родословие) и Elitebull Serenity (Deedee - родословие). В кучилото са 5 момчета и 2 момичета, а Кеш е най-едрото бебе, но най-важното е, че всички са в перфектно здраве и растат с минути!
Айде да идва тоз ноември, а после и нова година, че да дойда до София да го видя на живо тоя черню!

Публикувано: 14 September 2014 - 12:59 PM
TORMENTOR, в 17 April 2014 - 03:54 PM, написа:
yani4ka, в 16 April 2014 - 05:29 PM, написа:
BG ... Arkinstaff - male (Born: 15.04.2014)

Pedigree: http://www.sbtpedigr...d=156047&gens=5
Понеже тука с чеха и чехското кученце нещата се объркаха жестоко и той от добър и коректен човек, какъвто го мислехме ние със Светлозар се оказа дребен шматарок като всички "западноевропейци" и не стана друго, а чисто и просто изгоряхме с едно капаро от 250 евра. Та ние отказахме да вземем бебето преди 60 ден, както той ни натискаше да направим и накрая стори така че го продаде веднага след като навърши 60 дни и ние съответно не бяхме отишли да си го вземем, при условие че платихме капаро още като се роди за първи избор и дори си избрах аз лично име на кученцето с което е и сега при "новите" си собственици. Но животът продължава и както много пъти съм казвал, аз не съм човек за толкова пари или пък кепазе за и със едно куче няма да стана. Прежалихме капарото и продължихме напред!

От снощи в България има ново мъжко черно стафи, което се казва Sang Real Staff SBT Hugo Boss a.k.a."The Big Boss"

Кученцето е много обещаващо като шоу кариера и притежава страхотен темперамент. Баща му Уинстън е млад евро шампион и още какъв ли не там друг шампион, син на младия евро шампион Мистър Флаш (баща и на още две млади световни шампионки - Грета и настоящата от Русия) и с майка също млада евро шампионка. Майката на кученцето е младата световна шампионка и зряла европейска Фани, която е дъщеря на небезизветният шампион и разпллодник Легаси и на Пахет, която пък е майка на нашият Били. Между другото малкият/голям Бос освен че през майка си е внук на Пахет, майката на Билито е правнук по мъжка линия и на великият световен шампион и татко на Билито - големият в породата Клайд на Джейми Мейс от Великобритания!

Ето и онлайн варият на родословието му, за онагледяване на всичко това дето съм изписал:
http://www.sbtpedigr...d=317895&gens=5
Нека да е жив и здрав на моят приятел и партнер в кинологията Светлозар Ангелов!

Публикувано: 13 October 2014 - 05:16 PM
Публикувано: 04 November 2014 - 06:03 PM

Обаче... от доста години чакам да се роди подходящата братовчедка ...
Та нищо чудно, една чистокръвна мома-англичнка, съвсем скоро да смени моретата

Публикувано: 24 December 2014 - 01:57 PM

Публикувано: 06 January 2015 - 09:05 PM

Публикувано: 22 January 2015 - 05:34 PM
staffordshire bull terier, в 06 January 2015 - 09:05 PM, написа:

Добре сте дошли с вашето куче в темичката за породата!

Похвално е че до момента не сте си позвлявате да го развъждате по т.н. махленски начин, който е долу горе от сорта дай да пуснем мойта кучка на твойто куче. Обаче, мойто лично скромно мнение е че щом като кучето ви не притежава документ за породност и произход (демек родословие) е по-добре никога да не става баща на други такива като него кучета, защото ще се затвърди тази порочна практика да се създават неродословни кученца. Чисто и просто това е моя лична молба, защото породата не е много разпространена в България и като цяло на Балканите и нека не пълним страната и региона с недоказани като произход и породност малки стафиподобни бебета!
Публикувано: 22 January 2015 - 05:42 PM

Публикувано: 27 January 2015 - 09:08 PM

Похвално е че до момента не сте си позвлявате да го развъждате по т.н. махленски начин, който е долу горе от сорта дай да пуснем мойта кучка на твойто куче. Обаче, мойто лично скромно мнение е че щом като кучето ви не притежава документ за породност и произход (демек родословие) е по-добре никога да не става баща на други такива като него кучета, защото ще се затвърди тази порочна практика да се създават неродословни кученца. Чисто и просто това е моя лична молба, защото породата не е много разпространена в България и като цяло на Балканите и нека не пълним страната и региона с недоказани като произход и породност малки стафиподобни бебета!
[/quote]
Това че майката и бащата имат родословие означава ли че и моето трябва да има?Говорих с човека от който го взех и ми каза,че и двамата родители имат документи,но са в България а той си е в Англия....в интернет не са регистрирани но имат номера на документите и мога да ги взема
Публикувано: 19 February 2015 - 11:06 AM