Стафордширски бултериер
Публикувано: 17 April 2014 - 03:54 PM
yani4ka, в 16 April 2014 - 05:29 PM, написа:
BG ... Arkinstaff - male (Born: 15.04.2014)

Pedigree: http://www.sbtpedigr...d=156047&gens=5
Публикувано: 20 April 2014 - 08:39 AM
Бива ли или пък не бива във България да дойде син на тези две кучета,
внук на Брутус и Снапдрагон, правнук на Франк и двоен правнук на Казанова?
Публикувано: 21 April 2014 - 09:06 AM
Траян - Шампионът Къртеси Тайтъл Боромир или още известен сред домашни и приятели като Били!

Публикувано: 21 April 2014 - 02:30 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 22 April 2014 - 07:00 AM
yani4ka, в 21 April 2014 - 02:30 PM, написа:
Ами незнам, всеки си внася и купува туй де го вълнува и му трябва!

Значи, лично на мен женско куче към този момент не ми трябва, а напротив - точно
от ново мъжко имам нужда и то от кръвта на Стормбул Соло (Клайд), Торнадосторм Легаси,
Карниг Позитив Профил (Франк) и техните синове и внуци. Е разбира се че и червено куче ме
интересува и дори съм в контакт за много класно такова, с баща който е най-доброто такова на
цвят стафи във Великобритания към момента - Симба. Обаче, за да се случи всичко което искам са ми
нужни доста парички, а пък за мойте моми в България трудно се намират мераклии. Хората не са свикнали
да плащат кръвните кучета и искат да получат сносно куче на мижави пари, нещо което няма как да стане!

Сега е много лесно да видиш къде и кой има кучило с малки и родители които ти се нравят, да се опиташ да влезеш в контакт със собствениците и ако може да си договориш и съответно закупиш желаното бебе от която и да е страна. Трабва само човек да има нужното желание и финанси, после всичко се нарежда идеално!

Публикувано: 22 April 2014 - 07:06 AM
tapout, в 22 April 2014 - 01:58 AM, написа:
Може ли да качите още снимки на Зара и то такива в цял ръст?
Тя има ли родословие или поне знаете ли кои са нейните родители и от кой е взимана тя като бебе? Ушетата и са се изправили защото в млада възраст е било нужно да се привържат по специалният за целта начин и е щяло да се задържът във т.н. форма роза. Но това да и е кусура все пак и дано да ви радва и забавлява непрестанно!

Публикувано: 22 April 2014 - 07:49 AM
17.03.2014 в питомнике LAWSTAFF родились три очаровательные черные девочки.
Щенки "генетически чистые". Доступны к резервированию две малышки.
Документы РКФ-FCI. Помощь в выращивании и воспитании.
Отец: Чемпион Англии, Интер. Чемпион Tillcarr Tillerman (Англия)
Мать: Чемпион России Lawstaff Allude
(Crashkon No Stoppin Me Now at Tagstane (Англия) * Tillcarr Venturi (Англия)
Яничке, ето едни много класни момиченца в Русия, които ще са гордост за всеки един техен бъдещ притежател. Аз лично обаче не мога да си позволя към момента кученце с тази класа от Русия, понеже там цените са доста високи и дори според мен са нереално завишени. Въпреки това, на черното не бива да се казва че е бяло и трябва да се признае изключителната стойност на това кучило!

Публикувано: 22 April 2014 - 10:39 AM
TORMENTOR, в 22 April 2014 - 07:06 AM, написа:
tapout, в 22 April 2014 - 01:58 AM, написа:
Може ли да качите още снимки на Зара и то такива в цял ръст?
Тя има ли родословие или поне знаете ли кои са нейните родители и от кой е взимана тя като бебе? Ушетата и са се изправили защото в млада възраст е било нужно да се привържат по специалният за целта начин и е щяло да се задържът във т.н. форма роза. Но това да и е кусура все пак и дано да ви радва и забавлява непрестанно!

За мама и за татко не знам нищо. Зара е закупена от словакия на 3 месеца,отгледана в Италия до почти 2г. Сега си живеем в София :) за снимките в цял ръст ще се опитаме да я снимаме :П
Публикувано: 24 April 2014 - 11:38 AM
TORMENTOR, в 17 April 2014 - 03:54 PM, написа:
yani4ka, в 16 April 2014 - 05:29 PM, написа:
BG ... Arkinstaff - male (Born: 15.04.2014)

Pedigree: http://www.sbtpedigr...d=156047&gens=5

Публикувано: 09 May 2014 - 07:26 AM
Торментор хубави са тези момичета от Русия, но аз съм заклет фен на мъжките кучета. Най-малкото е загуба на потенциал да имам женско куче, защото няма да го развъждам :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 14 May 2014 - 10:06 PM
Pedigree: http://www.stamtavle...d=141829&gens=5
Публикувано: 30 August 2014 - 11:57 AM
Вече мога да съобщя щастливата новина - ноември отивам до Англия да взема дългоочаквания от мен Кеш (Kash - Elitebull Lionheart - родословие). Той е първородният син на Ch Zakstaff Game On JW (Olly - родословие) и Elitebull Serenity (Deedee - родословие). В кучилото са 5 момчета и 2 момичета, а Кеш е най-едрото бебе, но най-важното е, че всички са в перфектно здраве и растат с минути!
Ако искате да следите развитието му - може да го направите тук. Нямам търпение да дойде ноември, но важното е, че огромната част от чакането мина (една година) и след 3 месеца вече ще сме се върнали от Англия. Ето и малко снимки :
Татко Оли -

Мама Диди -

Кеш -