Стафордширски бултериер
Публикувано: 07 February 2008 - 09:33 PM
Цитат
Imam staforshir bul terrier, zakupen ot anglia, s angliisko rodoslovie. Mujki e, roden e na 06.02.2005 i e cherno-bial. Tursia mu jenska! Ako niakoi ima neka me potursi na email iorgov@gbg.bg
Jiveia v burgas!
Здравейте, Г-н Йоргов !
Хер Наз. ми бе казал преди време, че има човек от Бургас, който се кани да импортира
стафбул от Англия, ако не се лъжа бяхте писали и в Кл.сайт на БККАБТ....
Поздравления, песът е жесток! Вашият съгражданин С. Минков също има импортни
стафбулове( от Австрия и Германия), което e много радващо и град Бургас ще се превърне
в нещо като КРЕПОСТ на стафордширските бултериери :->)
Тhe Black Country (Еng) = The Black/Sea/ Country ( Bul ) ;D ;D
Пожелавам и на двама ви много успехи с тези великолепни кучета!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 08 February 2008 - 12:03 AM
Цитат
Цитат
Приятелю тук е място да си обсъждат хората проблемите относно кучетата!А ти го превращаш в нещо,като реклама и дуене,вижте ме с кой съм се снимал!Е и какво от това и едно от мойте кучета е с "железно" родословие,но това не значи,че и то може да постигне успехите на предците си!Тук си го превърнал на място изглеждащо,като сергия!Мисля,че форумите не са за това!И едно ще ти кажа на изложбите се вижда кой е по-добър ;)...не плюй по хората!Успех!
Добре, бе приятел как така смяташ че съм превърнал форумът за Стафордшир Бултериера в сергия ?
Къде видя, специално в последмите ми постове да препоръчвам или предлагам някакви кучета на който и да е ?
И защо смяташ, че тук не е мястото всеки един собственик на такова куче да не се похвали със своя расов любимец ?
МОД: Предупреждавам ви да не създавате кавги в този форум. И Йоргов - пиши на кирилица и не пускай по 3 поста един след друг.
Публикувано: 08 February 2008 - 12:18 AM
Публикувано: 08 February 2008 - 01:03 AM
се прави един вид реклама, но всеки е свободен да показва любимците си на
страниците на този специализиран за породата Стафордшир Бултериер форум !!!
Ако ти си собственик на такова куче, никой и нищо не те спира да се похвалиш с него,
да запознаеш аудиторията с родословието му и да постнеш снимки на близките му роднини...
На мен лично ще ми бъде много интересно да се запозная
със абсолютно всяко едно такова куче на територията на нашата страна.
За това моля всеки който разполага с информация за такива животни да публикува техни
снимки и по-подробна информация за тях. Дано да бъда разбран по най-правилния и точен начин !!!
Публикувано: 08 February 2008 - 01:10 AM
Цитат
Imam staforshir bul terrier, zakupen ot anglia, s angliisko rodoslovie. Mujki e, roden e na 06.02.2005 i e cherno-bial. Tursia mu jenska! Ako niakoi ima neka me potursi na email iorgov@gbg.bg
Jiveia v burgas!
Здравей, ALEX !!!
Много се радвам, че представителите на породата
Стафордшир Бултериер в България стават все повече и повече.
Бих желал да се запозная с родословието на твоя "Англичанин" и да видя
повечко негови фотоси, а разбира се ако разполагаш и с такива на неговите родители...
Поздрав за хубавото животно. Да ти е жив и здрав и да те радва в продължениe на много години !!!
Публикувано: 08 February 2008 - 01:36 AM

Моят голям приятел Йовица Миайлович от Сърбия ("od Mihajlovica")
заедно с Александра Лонова ("Daffodil Yellow") в нейният дом в Германия и
Мулти Шампиона и славещ се като най-реномиран разплодник на Континентална Европа:
Int.Ch.JEHTRO TULL Daffodil Yellow (Ch.Wyrefare Prince Naseem & Int.Ch.Anouschke Daffodil Yellow) !!!
Публикувано: 08 February 2008 - 11:35 PM
МОД: С последно предупреждение са remetalk и Vesela5. Йоргов, за последен път те приканвам да пишеш на кирилица. От тук нататък всеки пост на латиница ще бъде трит без предупреждение.
Темата се заключва за 3 дни. Изтрита е поредица от грозни нападки.
Благодаря за вниманието.
09 февруари, 23ч.

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 11 February 2008 - 12:33 PM
Много е готин тоя твой малчо,
но бих желал да постнеш повечко инфо
около произхода му, родители, именити деди
от кой развъдник си си го вземал и как му е името ? ? ?
Публикувано: 11 February 2008 - 02:41 PM
Регистрационно име: Jailedhouse Rock (AF1), Рег. Номер: AF01070605
SIRE: Blazing Ocean Sunrise
DAM: Wonders Snow Drop
Breeder: Mr. K Stirrat на 04/04/2005 ми е прехвърлена регистрацията!
Родословието му е с 5 поколения, и е в компект с документ за собственост. Ако те интересува още нещо, разгледай го я сайта на федерацията, по данните които ти писах!
Публикувано: 11 February 2008 - 05:35 PM
Цитат
Тука пак супер снимки има.Много са приятни за окото..................тези моменти B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
Публикувано: 14 February 2008 - 09:33 AM
Цитат
Регистрационно име: Jailedhouse Rock (AF1), Рег. Номер: AF01070605
SIRE: Blazing Ocean Sunrise
DAM: Wonders Snow Drop
Breeder: Mr. K Stirrat на 04/04/2005 ми е прехвърлена регистрацията!
Родословието му е с 5 поколения, и е в компект с документ за собственост.
Ако те интересува още нещо, разгледай го я сайта на федерацията, по данните които ти писах!
Аlex, много ти благодаря за информацията около произхода на твоя: Jailedhouse Rock !!!
Ще ми е интересно да го видя на живо, но за сега не знам кога ще намеря време да отскоча до Бургас...
Публикувано: 14 February 2008 - 09:44 AM
Цитат
Браво за снимките от Белград !!!
Тази червената кучица е ASH od Mihajlovica,
родна сестра на моята JCh.AQUA VIVA od Mihajlovica !!!
А на другата снимка са Ch.Slug-A-Bed DEE DEE RAMONE "SPIKE"
и мисля, но не съм сигурен че другото куче е негово чедо от "ЕSTER"...
Публикувано: 14 February 2008 - 10:22 AM
Цитат
Вики, виждам че ти се нравят снимките от този тип и сметнах да постна още няколко
"пресни" от онзи ден когато ходих до Бъзъу (Румъния) за да осъществим връзка между нашата
"непорочна" до тогава девойка: AQVA VIVA od Mihajlovica "AVA" и младият: Heiter Krieger ESQUIER "ALHIN"...
B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

Публикувано: 14 February 2008 - 11:32 AM
Руски развъдник за Стафордшир Бултериер "Heiter Krieger",
находящ в Москва и е собственост на г-жа Наталия Михеева.
Баща му Ch.GB Gadkey's SKY WALKER "LUKE" е Англииско развъждане,
но в момента живее в Швеицария при г-жа Корнелия Бургунтал, титуляр на
развъдника "Buts Charming Ruffians". Той е двоен внук на Ch.GB Vanoric VOO DOO !!!
Майката Int.Ch.GWYN PINKY се слави като най-добрата приплодна кучка в Русия.
Нейният баща Int.Ch.Troedyrhiw FAWN FURY е също внесен от Англия, а майка и се е
родила в Русия от Чешки баща: Ch.RUS Nefelin Jary's Farm и местната: Ch.RUS LAMANTI !!!
http://www.staff-bul...rs/litter_E.htm