Стафордширски бултериер
Публикувано: 23 December 2008 - 03:29 PM
http://www.staffgold...gles/inicio.htm
Поздрави!
П.С.: Коригирах си поста.
Публикувано: 23 December 2008 - 03:44 PM
Цитат
http://www.staffgold...gles/inicio.htm
Поздрави!
Стафголд е един от водещите континентални развъдници за Стаф Бултериер и
наистина си заслужава да се вземе куче от там, макар че цените са доста високи...
Весела, не си разбрала правилно. Хората са написали че очакват или че имат малки от
Ch.Staffgold GUNS MAKER, но не са споменали нищо за майката или майките на тези кучила.
Световната Шампионка за 2006 - Ch.Staffgold ARWEN ELFS PRINCESS, му е майка на GUNS MAKER... ;) ;) ;)
Публикувано: 23 December 2008 - 04:06 PM
син на едно много ценно и интересно английско куче, което в момента
живее е Швейцария. Кучето се казва Ch.Gadkey's SKY WALKER и е двоен внук
и по майка и по баща на Ch.UK Vanoric VOO DOO. Тази пролет аз ходих до Румъния
за да покрия моята вече покойна за съжаление АVА със полубрат на ГЪН МЕЙКЪР и син
на СКАЙ УОЛКЪР - Heiter Krieger ESQUAER, но за съжаление нещата не станаха както трябваше...
ЕURO WINNER'2008 - Ch.Staffgold GUNS MAKER :->) :->) :->) :->) :->)
Публикувано: 23 December 2008 - 06:07 PM
Цитат
Ами хайде кво чакаш още, влез в кантакт с хората и си направи
коледен или новогодишен подарък с едно малко и черно "дяволче"?
хехе, аз правилно съм се насочила, но си имам солидно население вкъщи (не са стафове). а и имам още доста да чета и да се ограмотявам ;)
всъщност аз от сравнително скоро много се запалих по тази порода, досега водещи в класацията ми бяха английските бултериери, но ме стреснаха кожните истории, както и някои генетични пробелми, на които се натъкнах по време на безкрайното ровене в нета. а от прочетеното дотук за стафовете останах с впечатление, че са много здрави кучета и живеят над 10 години (всичко под 10 ми се струва пълен ужас :()... или се бъркам?
Публикувано: 23 December 2008 - 06:17 PM
Панчо :)

Ако този пес някой да го е пускал вече съжалявам за повторението ;):
CH York house Marksman

Black Sabbath of uplander, CRUFT Qualification 2006-2007

и за финал един симпатяга, дете на Jehtro Tull Daffodil Yellow :)

Публикувано: 23 December 2008 - 08:44 PM
За Панчо нямам кво да кажа, освен че го наблюдавам в нета още от как се е родил.
Той е син на ТОРО(младият световен шампион за 2006), който в момента е при Йовица в
Неготин, а майка му е щерка на ДЖЕТРО ТУЛ. Кучето е впечатляващо и обещава мнооогооо...
Булфен, който е посетител в този форум може би скоро ще внесе братче на мъника от ДЖЕТРО ТУЛ... ;)
Публикувано: 23 December 2008 - 09:00 PM
то хубавите стафове е малко трудно да не ги забележиш.
но нещо не успявам да намеря женски стафки, които да ми харесат досега съм видяла само 2-3, които да ми хванат окото. май разликата при стафовете между женски и мъжки е от земята до небето...
Публикувано: 29 December 2008 - 12:21 PM
съм коментирал доста и съм пускал многократно негови фотоси...
Аз също съм имах щастието да притежавам дъщеря на "САНЧО", макар
че злощастно се разделихме с нея. Той е всепризнат и висикоценен разплодник
в цяла Европа. Син е на неотразимият "супер пес" ПРИНЦ НАСИМ и на световна шампионка...
Публикувано: 30 December 2008 - 10:47 AM
zdravo moj drug TOMENTOR
vidim da si postavio slike od ANGELLA SWEET AMBASSADOR SUN-a.
ja sam bio prije nekoliko dana u Zagrebu kod JJ premiers (Jurica Jandras) i pario sam moju kuju sa njegovim ANGELOM.
i sad ocekujem male buduce CHAMPION-e. krajem februara :kuchence:
A vidim i Gadkey"s Sky Walker-a. sa njim parim moju drugu kuju na proljece,vec sam i dogovorio sve sa gospodjom CORNELI-om, kad smo bili 03.10 08" na EURO DOG SHOW-u.
puno pozz milenko pupovic podgorica
Публикувано: 30 December 2008 - 12:10 PM
Много добре си ги замислил тия връзки, дано всичко да е наред и да ти се
народят сума ти и живи и здрави кученца. СКАЙ УОЛКЪР е много интересно куче
и вече показва че ще е качествен и търсен репродуктор. Мерси за интереса към форума.
Дурмиторе, постави снимки на старите ти, а и сегашните ти кучета за да ги видят хората бре... ;)
Публикувано: 30 December 2008 - 01:32 PM
hvala na srdacnoj dobrodoslici,da dobro sam zamislio kombinacije,Gadkey Sky Walker je odican pas i on je bas ono sto je meni potrebno,a i odlican je priplodnjak.
postavit cu veceras snimke iz Zagreba sa jurom,njegovim psom i mojom zenkom
HVALA ti sto si postavio moju sliku sa CHOICE OF PERFECTION OF DURMITOR-om on je TOP DOG MONTENEGRO FCI 3 GROUP 2008"GOD.
I AKO BI MOGAO UBACIT NEKU RIJEC (SRPSKOG) DA LAKSE CITAM
HVALA POZZ MILENKO
[/quote]