Храната на нашите Добермани
Публикувано: 27 October 2009 - 09:29 AM
Публикувано: 31 October 2009 - 11:38 AM
Публикувано: 24 January 2010 - 05:12 PM

Hektor iz Ongal
Публикувано: 19 February 2010 - 10:32 AM
И в един момент се замислих колко от нас знаят с какво точно се храним ние и получаваме ли необходимите ни витамини, минерали, колко сол, колко усвояеми белтъчини и вдякакви други подобни? Не се ли престараваме по отношение на любимците ни? Далеч съм от мисълта, че аз съм различна сумите, които харча за храна и разни добвки на кучо е почти колкото за двандесетгодишния ми син.

Публикувано: 19 February 2010 - 10:37 AM
И в един момент се замислих колко от нас знаят с какво точно се храним ние и получаваме ли необходимите ни витамини, минерали, колко сол, колко усвояеми белтъчини и вдякакви други подобни? Не се ли престараваме по отношение на любимците ни? Далеч съм от мисълта, че аз съм различна сумите, които харча за храна и разни добвки на кучо е почти колкото за двандесетгодишния ми син.

Защо да е престараване?Просто...грижа.
Аз търся за детето си също по-здравословна храна и забранявам разните му там боклуци,които заливат щандовете,но съм ограничена откъм избор на пазара.Ако можех ,щях да взимам само домашни неща.Но,уви-не мога.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 16 April 2010 - 11:58 PM
На няколко пъти съм споменавал, че храня лучето си с Happy Dog. Храната е уникална, и е значително по-добра и от Hills, Eukanuba, Royal Canin, Belcando & Purina Pro Plan, които се смятат за най-добрите храни на българския пазар. Аз лично съм изпробал Белкандото и Про Плана, но от Хепи Дог останах най-доволен. Атила винаги е бил с лъскава козина, пълен от енергия и с твърди изпражнения, когато го храня с тази храна- и за мое голяма учудване, цената не е по-висока от на другите, даже обратното. Белкандото ми го сереше като самосвал, което означава много ниска усвояемост, Проплана не щеше да го яде (и аз не бих, като се има предвид че е само месо с ориз- никакъв вкус). В разговори и обменяне на информация с други сериозни кучкари от Пловдив съм останал с впечатление, че и на другите гореизброени от мен храни ще се окаже много повече рекламата и марката, отколкото в действотелност са.
Храните на Хепи Дог са много и разнообразни, за да може да се избере точната храна, която ще допадне на съответното куче. Имат различни серии, както за различните възрастови групи, така и за кучета с различен интензитет на активност, така и за капризни и проблемни кучета. Храните н хепи дог съдържат множество полезни билки, плодове и зеленчуци и екстракт от зелени новозенландски миди, които набавят нужните витамини и минерали на животните и се съдържат само в храните на Хепи Дог. И вскичко това.... на по-ниска цена от Royal Canin, Belcando i Purina Pro Plan.
Хм... малко се поунесох. Това, което исках да ви кажа като важна информация е, че Хепи Дог предлагат преференциални условия за хора, занимаващи се с развъдна дейност. За членовете на Доберман Клуба също важат тези условия. Днес бях на среща с г-н Грозев, който е управител на фирмата, вносител на Хепи Дог. Ако някой проявява интерес, мога да му изпратя ценова листа и описани на продуктовите линии. Хепи Дог има и Профи Линия, която е насочена предимно към хората, занимаващи се с развъдна дейност.
Поздрав
Йордан Попов

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 17 April 2010 - 09:54 AM
На няколко пъти съм споменавал, че храня лучето си с Happy Dog. Храната е уникална, и е значително по-добра и от Hills, Eukanuba, Royal Canin, Belcando & Purina Pro Plan, които се смятат за най-добрите храни на българския пазар. Аз лично съм изпробал Белкандото и Про Плана, но от Хепи Дог останах най-доволен. Атила винаги е бил с лъскава козина, пълен от енергия и с твърди изпражнения, когато го храня с тази храна- и за мое голяма учудване, цената не е по-висока от на другите, даже обратното. Белкандото ми го сереше като самосвал, което означава много ниска усвояемост, Проплана не щеше да го яде (и аз не бих, като се има предвид че е само месо с ориз- никакъв вкус). В разговори и обменяне на информация с други сериозни кучкари от Пловдив съм останал с впечатление, че и на другите гореизброени от мен храни ще се окаже много повече рекламата и марката, отколкото в действотелност са.
Храните на Хепи Дог са много и разнообразни, за да може да се избере точната храна, която ще допадне на съответното куче. Имат различни серии, както за различните възрастови групи, така и за кучета с различен интензитет на активност, така и за капризни и проблемни кучета. Храните н хепи дог съдържат множество полезни билки, плодове и зеленчуци и екстракт от зелени новозенландски миди, които набавят нужните витамини и минерали на животните и се съдържат само в храните на Хепи Дог. И вскичко това.... на по-ниска цена от Royal Canin, Belcando i Purina Pro Plan.
Хм... малко се поунесох. Това, което исках да ви кажа като важна информация е, че Хепи Дог предлагат преференциални условия за хора, занимаващи се с развъдна дейност. За членовете на Доберман Клуба също важат тези условия. Днес бях на среща с г-н Грозев, който е управител на фирмата, вносител на Хепи Дог. Ако някой проявява интерес, мога да му изпратя ценова листа и описани на продуктовите линии. Хепи Дог има и Профи Линия, която е насочена предимно към хората, занимаващи се с развъдна дейност.
Поздрав
Йордан Попов
Прати ми на мен една ценова листа,че ми стана интересно......ти Йордане,месо почна ли да добавяш към менюто или само на гранули го храниш хайвана?
PS:И все пак съм почти сигурен че ако пробваш от ЕLANCO-това с което аз го тъпча.....и постоиш месец на нея,няма да намериш коренна разлика,те все пак са водещ производител,макар никой от форума да не ги е чувал.....:) (освен в цената....ма всеки си определя бюджета)

Публикувано: 17 April 2010 - 11:15 AM
Ще ти пратя ценовата листа, както и описание на продуктите на Хепи Дог. Сносни храни има на пазара, не можже да се отрече, но в тези, в които има билки и омега 3 и 6 са наистина много малкко, а цената е убиец.
Дай на лични твоя имейл, за да ти пратя цените.

Публикувано: 17 April 2010 - 06:54 PM
Поздрав
Йордан Попов
За тая реклама Рихтер фарма си заслужаваш да ти направят подараци под формата на храна

Аз лично не съм я пробвал продължително време за да си изкажа мнението как е подеййствало на моето куче но ще го направя веднага щом я отбия от малките защото и аз чета за нея само полужителни резултати
Публикувано: 18 April 2010 - 02:51 PM
Също така на среще в четвъртък с г-н Грозев, управителя на Рихтер Фарма, се споразумяхме да стана представител на Хепи Дог за Пловдив и региона на югоизточна България, като ще предлагам продуктите по тяхните цени и условия и ще мога да давам отстъпки при определени условия.
Ако на някой му се е възбудил интереса към продуктите на Хепи Дог, нека свирка. Повече информация за продуктоците линии можете да намерите на тези два линка:
http://www.happydog....DE&kat=Produkte
http://richter-pharm...es/page0002.htm
Мои контакти:
yordan.lyubenov.popov@gmail.com
+359 886 573 288
Поздрав!

Публикувано: 15 May 2010 - 01:11 AM

Публикувано: 20 July 2010 - 10:10 PM

Публикувано: 05 August 2010 - 05:34 PM
За последните 4 години минах от Роял Канин,Еуконуба,Нутра Нъгетс,Бенто Кронен и какво ли не ....
Роял Канин в БГ е под всякаква критика и няма нищо общо с истинският Роял Канин,освен това тази храна е крайно неподходяща за бързо растящи породи като немската овчарка и храненето с нея води до сериозни и трайни увреждания на скелета и ставите при овчарките! Имаме вече 3 кученца от различни кучила чиито стопани поради прекалена загриженост купували от най-скъпата храна с идеята че е най-добра едва не осакатиха кучетата и сега се дават луди пари за да се оправи това тежко положение.
Еуконуба моите ядоха няколко месеца като в началото бях доволна и след това започнаха да изхождат големи количества зелени

Нутра Нъгетс е добър компромисен вариант за моменти в които нямаш с какво друго да храниш...преди около 2-3 год бях доста доволна от храната,но бързо пратките храна промениха качеството си явно и всичките ми кучета и до ден днешен хапнат ли от нея получават зверско разстройство което лекуваме поне седмица след това.
Бенто Кронен за мен беше супер храна със супер цена и се отразяваше отлично на всичките ми кучета!Забележки нямам никакви и на когото съм я препоръчала и до ден днешен си храни с нея.
За Хепи дог до сега само хубави неща мога да кажа ...
само една малка забележка към формата на гранулата за бебета от макси породите ... според мен би трябвало самата гранула да е по-малка за да е по-лесна за дъвкане от кученца на 4 седмици примерно.
Големите ми кучета направиха косъм като лъскавина и блясък каквито никога до сега не са имали с друга храна и изпражненията им дори след като направих смяна на храната без плавно внасяне в менюто им , си останаха твърди и нямаше нито едно куче с разстройство.
Храната се яде с голям апетит и от съседските котки които влизат у дома да си крадат от нея

Публикувано: 14 May 2011 - 11:32 PM

Публикувано: 17 May 2011 - 03:51 PM