Фотогалерия
Публикувано: 07 December 2010 - 06:36 PM
Абсолютни сладури!
Да не би Терра да спи на електрическо одеалце или постелка(не знам как му се вика), че в първия момент на такова ми заприлича..на последната снимка,там където е и овита на пашкул?

Да не би Терра да спи на електрическо одеалце или постелка(не знам как му се вика), че в първия момент на такова ми заприлича..на последната снимка,там където е и овита на пашкул?

Публикувано: 07 December 2010 - 07:09 PM
Не това е една възглажница за сядане на земята! Диването не иска да спи в кошчето което и купихме и спи на тази или на една моя възглавница за спане 65х65см ама скоро щте ни стане малка! Това куче расте като гъба вчера отивам да и купя палтенце че тук вали нонстоп и в магазина има 3 мопса който като я купихме бяха по едри от нея и я сборичкваха сега е по висока от тях и ги прави диви немогат да и смогнат на игрите! В събота сме на ветеринар за последните ваксини и ще ви кажа колко тежим точно но сме с 2 кила отгоре на това когато дойде при нас тоест 3 месеца и половина 8кг и малко!
Публикувано: 18 December 2010 - 03:55 PM
Невероятна е!Втората снимка(на която си е вирнала краката нагоре) ми стана любимааа 
Хубаво е, че kir4o19 вие се сещате да ни радвате със снимки,но другите....май са заспали зимен сън вече.Айде бе хора вече знаем, че и вие имате сняг,пък празници идват ..нащракайте и вие набъчканите лигльовци

Хубаво е, че kir4o19 вие се сещате да ни радвате със снимки,но другите....май са заспали зимен сън вече.Айде бе хора вече знаем, че и вие имате сняг,пък празници идват ..нащракайте и вие набъчканите лигльовци

Публикувано: 04 March 2011 - 05:54 PM
Уахахахахаах! Снежи, Мей да не е дъвкал мустаците на Изи??!?
Много опърпани ми се струват!
Поздрави на диванетата! Хайде да се стопля и да си идвате! Затъжихме се!

Публикувано: 07 March 2011 - 05:26 PM
Публикувано: 08 March 2011 - 12:07 AM
Borq,
Всъшност Арти не е толкова слаба, съвсем малко й трябва за да бъде в норма (може би около 2кг според мен). Може би имаш грешна представа за вида на шар-пея в зряла възраст, те все пак определено не остават така трътлести както като бебета. Поне според стандарта, а и в интерес на здравето на кучето не бива да имат бръчки освен по главата и на холката, а вече структурата на тялото донякъде може да бъде различна.
Въпреки че снимките не са особено удачни (кучоната се вижда все отгоре), доколкото мога приблизително да преценя структурата й, би трябвало да бъде в горе-долу такава форма:

(снимката е просто произволна от интернет и съответно без никакви претенции за съответствие със страндарта и без значение, че е на мъжко куче)
Опитай сменянето на различни видове овкусяване и по-нататък ни кажи как и дали е проработило при вас.
Особено ако не си внесла Арти от летигимен развъдник или пък нямаш конкретни планове за развъжане, помисли и за кастрация предвид факта, че тя би спестила много евентуални и дори вероятни здравословни грижи занапред.
Всъшност Арти не е толкова слаба, съвсем малко й трябва за да бъде в норма (може би около 2кг според мен). Може би имаш грешна представа за вида на шар-пея в зряла възраст, те все пак определено не остават така трътлести както като бебета. Поне според стандарта, а и в интерес на здравето на кучето не бива да имат бръчки освен по главата и на холката, а вече структурата на тялото донякъде може да бъде различна.
Въпреки че снимките не са особено удачни (кучоната се вижда все отгоре), доколкото мога приблизително да преценя структурата й, би трябвало да бъде в горе-долу такава форма:

(снимката е просто произволна от интернет и съответно без никакви претенции за съответствие със страндарта и без значение, че е на мъжко куче)
Опитай сменянето на различни видове овкусяване и по-нататък ни кажи как и дали е проработило при вас.
Особено ако не си внесла Арти от летигимен развъдник или пък нямаш конкретни планове за развъжане, помисли и за кастрация предвид факта, че тя би спестила много евентуални и дори вероятни здравословни грижи занапред.
Публикувано: 08 March 2011 - 06:10 PM
Здравейте и Честит празник,
Бъдете здрави, щастливи и обичани.
Днес се опитах да направя нови снимки на Арти

Номера с овкусяването работи и вече се храни нормално , дори си личи по ребрата, вече почти не се виждат.
Не е внесена от легитимен развъдник за съжаление, но въпреки това страшно много я обичаме.
Относно кастрирането, смятам, че е добра идея.
По нататък ще пиша как сме с храненето, дано всичко да е наред.
Благодаря от сърце за помощта!
Бъдете здрави, щастливи и обичани.
Днес се опитах да направя нови снимки на Арти

Номера с овкусяването работи и вече се храни нормално , дори си личи по ребрата, вече почти не се виждат.
Не е внесена от легитимен развъдник за съжаление, но въпреки това страшно много я обичаме.
Относно кастрирането, смятам, че е добра идея.
По нататък ще пиша как сме с храненето, дано всичко да е наред.
Благодаря от сърце за помощта!