Dog.bg Форуми : Анди (ирландски сетер ) търси дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Анди (ирландски сетер ) търси дом

#21 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 March 2009 - 05:40 PM

Показване на мнениетоFrancesca, в Mar 15 2009, 04:03 PM, написа:

Понеже в краката ми вече се мотае един кафяв любвеобилен сладур, ще помоля модератора да премести темата в щастливия раздел.

ОЩЕ! Искам още! Моля :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#22 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 March 2009 - 06:14 PM

Първо едно уточнение - Анди бе осиновен от сестра ми, но тъй като тя още няма регистрация тук, аз ще съм вестоносецът.
Пристигнал е снощи и противно на очакванията ми не е стресиран изобщо от промяната и пътя. Нахранил се е и легнал да спи, но явно не е харесал определеното за него легло и се е наместил при сестра ми. Днес имаше сутрешна разходка и после мързел и опознаване на новия дом. Малко слабичък ми се вижда, ама ще го поохраним скоро. Изключително гальовен, без обаче да е нахален. Аз съм свикнала с по-грубата проява на обич на моето 40-килограмово хлапе, което се бута като теле да го мачкаш. Анди спокойно идва при теб и те побутва да го погалиш. Седна до мен, сложи си главата на коляното ми и ме погледна с едни разкошни кафеви очи :wub: Как да не се влюбиш в този поглед?! През седмицата едва ли ще имам време, но уикенда ще го запознаем с родителите ни и ще направя снимки.

#23 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 15 March 2009 - 06:38 PM

Ще ги чакаме снимките!!!

#24 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 March 2009 - 08:01 PM

Ето две пресни, току що получени :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#25 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2009 - 09:52 PM

Чудесни са снимките.
Той мисля е свикнал да приема всякакви промени, никакъв стрес няма при него - адаптира се на секундата.
Така, както е гальовен и ненахален, така с тия мили очи постига точно каквото поиска. Но и много добре разбира, ако не искаш нещо. Така че, внимавйте да не ви "работи", щото е хитрец.
Иначе за храната - хапваше колкото поиска, но не е лаком, хич. Свикнал е да хапва по малко, когато поиска. Което в компанията на други кучета е трудно изпълнимо. Възможно е при вас да яде повече, макар че тук винаги си оставяше.
Коронният му номер е да бие полупразната метална паница с лапа и да я разнася с гръмовно дрънчене из цялата стая.

Момчето мило, добро, кртоко и възпитано. Надявам се да бъде много добър приятел на сестра ти и да спре да скита от къща на къща и по улиците. Той дължи този си шанс на Боряна, която го прибра и се погрижи за него.
Благодаря на теб и сестра ти, че го приехте.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#26 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 March 2009 - 12:28 AM

Ще се разплача от щастие. Много се радвам за Анди и за вас. Не можех да спра да мисля за него и с нетърпение очаквах да напишете нещо в темата. Не минаваше и ден, в който да не се запитам какво ли става как вървят преговорите. Пожелавам ви бързо приспособяване и ще съм изключително щастлива ако имам възможността да се запознае с Анди. Просто толкова много прилича на моето момиче, а този поглед така ми липсва и тези меки ушички ...
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 March 2009 - 10:52 AM

Нали не сте ни забравили?
Анди се храни добре, изяжда си всичко в паничката и се надяваме скоро да се позакръгли. Вече се чувства господар на дома, отваря си вратите и си избира къде да лежи. Посреща сестра ми с бурно махане на опашката. Обикновено спи до нея на спалнята, като използва възглавницата по предназначение. Много добър, почти не прави бели, но се опитва да се налага. Трябва малко да се възпитаваме по отношение на това коя паница чия е, защото снощи си хапна и нейната вечеря от масата. А на разходките проявява ревност ръмжи всеки, който я заговори. Така че имаме нужда от корекции, но работим по въпроса.
Ето малко снимки:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#28 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2009 - 11:05 AM

Показване на мнениетоFrancesca, в Mar 18 2009, 08:52 AM, написа:

снощи си хапна и нейната вечеря от масата. А на разходките проявява ревност ръмжи всеки, който я заговори.

Еми, какво искаш - значи истински мъж! Ако пропие и бира и започне да гледа футбол да не се чудите :ac_007:
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#29 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2009 - 11:12 AM

Ех, винаги се радвам на снимки и инфо "след".
Опитва се да се налага, да, или поне се опитва. Но и корекции търпи. С други думи ако не му мине номера се съгласява, но трябва да се настоява.
А относно закръглянето е добре да питате може би д-р Бобадова, която го оперира. Дали има кг които не бива да надскача, за да не натежи на крака.
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 March 2009 - 11:40 AM

Миличкият как си нанча сладко. Винаги съм се питала дали има друго куче, което да спи както спеше Лиза. Визирам опънатите нагоре задни крака, е вече видях, че има :ac_007: . Сладурче, пожелавам му спокойно и щастливо изживяване на старини. Дано поне сега открие щастието. :fe_079:
User's Signature

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 01:51 AM

Как е момчето? Започна ли да ползва крачето повече?
User's Signature

#32 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 April 2009 - 08:06 AM

Анди е един щастлив и енергичен сладур. Стъпва нормално на крачето, но все още се разхожда на повод по препоръка на докторката. Използва коридора на апартамента за писта и се носи с развети уши от една стая в друга. При посещението ми в понеделник се метна отгоре ми със засилка и забелязах, че стои нормално изправен на задни крака, т.е. разпределя теглото и на двата крака. Днес със сестра ми коментирахме дали да отидем да му направим контролна снимка, за да се види как е зарастнало, дали се вижда пукнатина. Качи малко килограми, колкото да не му стърчат кокалите, и влиза в нормален режим на хранене. Сприятели се с кучетата и децата на полянката за разходки и вече не е толкова ревнив. Явно има собствено виждане за интериора на апартамента и всеки ден пренарежда по различен начин. Може да си мислите, че обувките стоят до вратата, ама не - последния писък на модата е да са на купчина под кухненската маса. А четките за коса стоят до телевизора, а не пред огледалото. В неделя му предстои запознанство с моя Неро, който да сподели опита си в дизайна на градинските площи (разнасяне на мотики, копаене на дупки, изгризване на градинския маркуч и т.н.). Надявам се после сестра ми все още да ми говори :friends:

#33 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 08:40 AM

Много сте сладки имного ме разсмяхте с този весел пост! Да слушате момчето, да не го ядосвате и да не пречите на неговите дизайнерски изяви! :zz_223:

#34 Потребителят е офлайн   g_vasileva Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 April 2009 - 09:24 AM

Ихаааааааааа...аз докато намеря време да почета по-обстойно с кой какво се случва и то какво-още едно симпатично варненче щъка близо близо до мен :flagbg: Хайде късмет и много весели дни на всички вас :zz_223: :zz_223: :zz_223: :zz_223: :zz_223: С радост и усмивка я чета тази тема!
User's Signature

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one

#35 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 11:48 AM

:ns22:
User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   BIBIRON Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2009 - 12:44 PM

Хей не мога да не изкажа най-искрените си и сърдечни поздрави към всички вас довели историята на Анди до този преизпълнен с щастие край !!!!! :hb_027: :xb_035: Още повече че съм и пристрастна имайки се пред вид любовта която изпитвам към Ирландците :hb_027: Дано има повече хора като вас - тези които връщате щастието и признателността в очите на четириногите ни приятели !!!! Браво ! Браво!

#37 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 April 2009 - 10:05 AM

Ето ни отново
Слънчеви бани на терасата (снимки 1 и 2) и с новата стопанка на гости при родителите й (останалите)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#38 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2009 - 11:27 AM

Много е красив :) Един такъв благороден и умен на вид.
Евала и да ви е жив и здрав!
User's Signature

Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 April 2009 - 12:04 PM

Показване на мнениетоinsult, в Apr 14 2009, 10:27 AM, написа:

Много е красив :) Един такъв благороден и умен на вид.
Евала и да ви е жив и здрав!

Благородникът се нуждаеше само от 15 минути, за да спечели титлата "тасманийски дявол", присъдена му от майка ми. Е, не можа да открадне рекорда на моя Неро, който успя за 5. Но все пак Анди е нов в семейството и май малко се стесняваше отначало. Резултатът обаче е впечатляващ - теменужки в градината вече няма, остана някое и друго лале.

#40 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2009 - 12:18 PM

Нали не са домати и краставици, голяма работа! :ab_041: Оставете момчето да дерзае и да развива творческия си талант!

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни