Анди (ирландски сетер ) търси дом
Публикувано: 18 May 2009 - 02:07 PM
Преди няколко дена правих операция на едно куче - същата като при него. Как е момчето? Че е много добре, полегнал царски на дивана се вижда. Попдана той на точното място.
Но крачето му как е? Вдига ли го понякога или го ползва пълноценно?
Но крачето му как е? Вдига ли го понякога или го ползва пълноценно?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 May 2009 - 03:51 PM
Умник - на диванчето, до хладилника - най-прекрасното място. Пълен контрол на хранителните продукти, нищо не остава скрито-покрито.
Публикувано: 21 May 2009 - 10:44 AM
Страхотно!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 May 2009 - 10:51 AM
Браво. Много хубаво развитие на историята му ;) да е жив и здрав и се вижда че е голям глезльо и много обичан!
Хубав живот!
Хубав живот!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 10 June 2009 - 04:04 PM
Хм, много хубаво не е на хубаво - май така беше поверието. Имаме проблем с Анди - вие, когато остане сам в апартамента, т.е. по около 7-8 часа всеки ден. Съседката отгоре казала веднъж на сестра ми, но тя не й повярвала, тъй като имат търкания от преди. Преди час, прибирайки се от работа, намерила бележка на вратата със заплахи с полиция или саморазправа, без подпис, но то се знае от кого. Позвънила на съседите отстрани, наематели от месец-два, т.е. дошли са след Анди, и те са потвърдили. Цитирам мъжа: "Винаги знаем, кога те няма у вас". Сестра ми се страхува, че домсъвета ще я принуди да го махне, ако продължава да вие. Така че давайте съвети как да се справим с проблема

Публикувано: 10 June 2009 - 05:40 PM
Когато се опита да го прави у нас (той беше на друг етаж, понеже много се възбуждаше от котките ми) - веднага се качвах и виках "шът!". Действаше. С времето се научи да не го прави. Има уреди, които издават ултра звук, когато куче лае. Надявам се, че реагират и на вой. Има кучета, на които нищо не им действа. Той мисля, е от по-поддатливите и се надявам, че едно такова устройство би му подействало. По-лекия вариант на такова устройство е нашийник, който пръска спрей при лай. Пак остава уговорката - дали ще се включи при вой.

Публикувано: 11 June 2009 - 01:34 PM
bushkata, в Jun 10 2009, 06:40 PM, написа:
Когато се опита да го прави у нас (той беше на друг етаж, понеже много се възбуждаше от котките ми) - веднага се качвах и виках "шът!". Действаше. С времето се научи да не го прави. Има уреди, които издават ултра звук, когато куче лае. Надявам се, че реагират и на вой. Има кучета, на които нищо не им действа. Той мисля, е от по-поддатливите и се надявам, че едно такова устройство би му подействало. По-лекия вариант на такова устройство е нашийник, който пръска спрей при лай. Пак остава уговорката - дали ще се включи при вой.
Нашийника със спрей улавя вибрацийте,така че е логично да пръска и при виене!