Dog.bg Форуми : Анди (ирландски сетер ) търси дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Анди (ирландски сетер ) търси дом

#41 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 May 2009 - 01:02 PM

Да ви представя господарят на къщата :

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#42 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 May 2009 - 01:07 PM

Страхоооооооооотен! И вие също! :smile:

#43 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 18 May 2009 - 02:07 PM

Преди няколко дена правих операция на едно куче - същата като при него. Как е момчето? Че е много добре, полегнал царски на дивана се вижда. Попдана той на точното място.
Но крачето му как е? Вдига ли го понякога или го ползва пълноценно?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#44 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2009 - 03:51 PM

Умник - на диванчето, до хладилника - най-прекрасното място. Пълен контрол на хранителните продукти, нищо не остава скрито-покрито.

#45 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 May 2009 - 10:39 AM

Никакво щадене, спринтира като за световно без следа от операцията. Вече го пускаме свободно на полянката, има си и приятелчета. Кучешки живот, а? :oj_088:

#46 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 10:44 AM

Страхотно!
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#47 Потребителят е офлайн   Dorito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 21 May 2009 - 10:51 AM

Браво. Много хубаво развитие на историята му ;) да е жив и здрав и се вижда че е голям глезльо и много обичан!
Хубав живот!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#48 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 June 2009 - 04:04 PM

Хм, много хубаво не е на хубаво - май така беше поверието. Имаме проблем с Анди - вие, когато остане сам в апартамента, т.е. по около 7-8 часа всеки ден. Съседката отгоре казала веднъж на сестра ми, но тя не й повярвала, тъй като имат търкания от преди. Преди час, прибирайки се от работа, намерила бележка на вратата със заплахи с полиция или саморазправа, без подпис, но то се знае от кого. Позвънила на съседите отстрани, наематели от месец-два, т.е. дошли са след Анди, и те са потвърдили. Цитирам мъжа: "Винаги знаем, кога те няма у вас". Сестра ми се страхува, че домсъвета ще я принуди да го махне, ако продължава да вие. Така че давайте съвети как да се справим с проблема :uc_029:

#49 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 10 June 2009 - 04:34 PM

Със сигурност има много "техники" за отучване от виене, когато кучо е сам, но аз да си кажа първото, което ми хрумна - да му вземе другарче (Margokk има почти цяла зооградина в апартамента - още е жива :))
User's Signature

#50 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2009 - 05:40 PM

Когато се опита да го прави у нас (той беше на друг етаж, понеже много се възбуждаше от котките ми) - веднага се качвах и виках "шът!". Действаше. С времето се научи да не го прави. Има уреди, които издават ултра звук, когато куче лае. Надявам се, че реагират и на вой. Има кучета, на които нищо не им действа. Той мисля, е от по-поддатливите и се надявам, че едно такова устройство би му подействало. По-лекия вариант на такова устройство е нашийник, който пръска спрей при лай. Пак остава уговорката - дали ще се включи при вой.
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 June 2009 - 01:34 PM

Показване на мнениетоbushkata, в Jun 10 2009, 06:40 PM, написа:

Когато се опита да го прави у нас (той беше на друг етаж, понеже много се възбуждаше от котките ми) - веднага се качвах и виках "шът!". Действаше. С времето се научи да не го прави. Има уреди, които издават ултра звук, когато куче лае. Надявам се, че реагират и на вой. Има кучета, на които нищо не им действа. Той мисля, е от по-поддатливите и се надявам, че едно такова устройство би му подействало. По-лекия вариант на такова устройство е нашийник, който пръска спрей при лай. Пак остава уговорката - дали ще се включи при вой.

Нашийника със спрей улавя вибрацийте,така че е логично да пръска и при виене!
User's Signature

Качена снимка

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни