След профилактика снощи има проблеми, които се надявам да отстраним бързо. Съжалявам за временното неудобство, надявам се да приключи възможно най скоро.
Проблеми след профилактика
Публикувано: 01 March 2009 - 08:29 PM
dog.bg, в Mar 1 2009, 03:39 PM, написа:
След профилактика снощи има проблеми, които се надявам да отстраним бързо. Съжалявам за временното неудобство, надявам се да приключи възможно най скоро.
дог.бг аз съм в шок

Публикувано: 06 March 2009 - 06:29 AM
Все още има разни проблемчета със сайтовете на сървъра на дог.бг.
Сайтът на Голдън Никол примерно се отваря, но по-скоро на магия.
Ако задам линка води не до сайта, а до форума.
Сайтът на Голдън Никол примерно се отваря, но по-скоро на магия.
Ако задам линка води не до сайта, а до форума.
Публикувано: 11 March 2009 - 09:46 PM
dog.bg писах ти ЛС но може да ти е пълна пощата, отново имам проблеми със сайта ми,виж и тук за какво става дума.
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /noc/www/domains/goldennicol.dog.bg/en/news.php on line 36
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /noc/www/domains/goldennicol.dog.bg/en/news.php on line 36
Публикувано: 16 March 2009 - 11:39 AM
След прифилактиката разбрах,че не мога да си сменя аватара.Опитах поне десет пъти - не става.Кажете ми как да го сменя,защото по обичайния начин не става.
ППВече ми се промени аватара,но защо толкова бавно става?
ППВече ми се промени аватара,но защо толкова бавно става?

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Страница 1 от 1