- (9 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Спешни въпроси!
Публикувано: 30 May 2008 - 11:47 AM
1. Не ги хранете преди излизане в топлото време.
2. Не затваряйте кучето в жегите в контейнера когато тръгвате на път.
3. Носете с Вас вода.
4. Препоръчвам да не се прехранва мопс, да не му товарите сърцето в топлото време.
Ако виждате ,че му лошо от жегите ,хубаво намокрете кърпа и сложете върху главата, после и на цяло тяло.
Публикувано: 31 May 2008 - 05:41 PM
При нас намокрената кърпа доста помага :sedni!:
И също съм забелязала,че например към 19-20 чеса като изведем Балканчо не се задъхва..Просто трябва при по-хладно време и не в най-големите жеги :)
Публикувано: 31 May 2008 - 08:54 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 08:33 AM
Вчера са откраднали бебето Артур /на 3,5м./ от Русе. Кученцето е татуирано-№210. Собственициите са много притеснени, плачат и молят за помощ- ако някой е от Русе или види малко мопс-момченце, може да му провери номера на лявото уше. Дано не е изнесено от града и от страната и дано се намери кученцето, защото е страшно красиво и има супер характер.
Публикувано: 10 October 2008 - 09:36 AM
Цитат
Вчера са откраднали бебето Артур /на 3,5м./ от Русе. Кученцето е татуирано-№210. Собственициите са много притеснени, плачат и молят за помощ- ако някой е от Русе или види малко мопс-момченце, може да му провери номера на лявото уше. Дано не е изнесено от града и от страната и дано се намери кученцето, защото е страшно красиво и има супер характер.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 January 2009 - 02:54 PM
Тара ще се опитам да ти отговоря и успокоя малко ;)
Хората които си вземат мопс за домашен любимец трябва да знаят че ще си ходят с полепнали косъмчета по всичко до което мопса се е докоснал ;D-основно дрехи,дивани,тапицерията на колата и каквото още се сетите!
Просто мопса си се скубе целогодишно,има добавки и витамини които намалят този процес но не го спират напълно!А най лесно ще се отървете до някоде от косъмчетата чрез всекидневно ресане и четкане на кучето ;)
Ако обаче козината пада на снопове и остават дупки при които се вижда кожата по добре го заведете на лекар!
Публикувано: 07 February 2009 - 03:37 PM
Цитат
И ако да в какво се изразява алергичната реакция?
Публикувано: 14 February 2009 - 03:32 PM
ili ot kakvo moje da sa tq nee vaob6te spokoina :-
Публикувано: 14 February 2009 - 04:45 PM
ot nqkolko dena na moqta mopska i se obrazyvaha nqkakvi 4erveni petna po cqloto tqlo na 4-5 mesta koito postoqnno gi hape i gi 4e6e predi nqkolko dena i slojih kai6na protiv balhi moje li tova da e problema ?
[/quot
Заведи я веднга на лекар!
Публикувано: 14 February 2009 - 05:21 PM
[quote author=djesi_2009 link=topic=16207.msg584387#msg584387 date=1234618330]
ot nqkolko dena na moqta mopska i se obrazyvaha nqkakvi 4erveni petna po cqloto tqlo na 4-5 mesta koito postoqnno gi hape i gi 4e6e predi nqkolko dena i slojih kai6na protiv balhi moje li tova da e problema ?
[/quot
Заведи я веднга на лекар!
[/quote]
И махни каишката против паразити докато идеш на лекар ;)
Публикувано: 14 February 2009 - 05:28 PM
Цитат
Публикувано: 27 February 2009 - 09:59 AM
- (9 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе