Dog.bg Форуми : Спешни въпроси!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спешни въпроси!

#41 Потребителят е офлайн   kris4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:мопсчета, котета и музика... :)

Публикувано: 23 March 2009 - 08:18 AM

Добро утро! Тази сутрин Ида намери начин да се качи на леглото. Лошото е, че скочи много ненадейно от него. И така тупна и издаде един такъв странен звук... :dh_188: После съм и пипала крачетата едно по едно, главичката, пръстчетата... Нищо няма на пръв поглед, но много се изплаших... Може ли да има някакъв проблем?
User's Signature

Качена снимка

"Винаги се цели в Луната! Дори и да не я улучиш, пак ще се озовеш сред звездите."
Les Braun

#42 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2009 - 09:50 AM

Показване на мнениетоkris4e, в Mar 23 2009, 07:18 AM, написа:

Добро утро! Тази сутрин Ида намери начин да се качи на леглото. Лошото е, че скочи много ненадейно от него. И така тупна и издаде един такъв странен звук... :dh_188: После съм и пипала крачетата едно по едно, главичката, пръстчетата... Нищо няма на пръв поглед, но много се изплаших... Може ли да има някакъв проблем?

Сега ще я наблюдаваш и ако има нещо което те безпокои ,ще пишеш.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#43 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2009 - 11:02 AM

Охо честито вече си имате и олипийска надежда кандидат да подобри рекордите за дълъг скок :dog: :ac_007: Само споко и не се шашкай,щом в първия момент след тупването не е изквичала и не е закуцала значи се е разминала само с уплаха!Провери все пак и очичките за зачервявания и муцунката за подутини понеже точно този гаден звук от тупването може да се дължи и на удряне на главичката-пак ти повтарям споко,ама от тук на татък вече трябва да сте подготвени в къщи за такива скокове а след време ще започне и по столове да скача така че наблюдавайте я изкъсо!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   djesi_2009 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 March 2009 - 12:33 AM

zdreaveite samnqvam se 4e moqta malka mopska ima krasta lekarite ne spomenavat za tova ,ot nqkolko dni men sashto mnogo me sarbi tqloto po kojata imam malki 4erveni neshtica,mnogo malki dali ima neshto obshto molq vi pomognete zashtoto sam mnogo pritesnena,sestrami sashto se oplakva 4e ima nqkakvi sarbeji po krakata(bedrata)a az po cqloto tqlo i tezi malki 4ervrni kato krag4eta sa me pritesnqvat sled sarbeja po men gi zabelqzah.te sa po krakata racete i po korema,koito me sarbi nqi mnogo :excl: :excl: :excl:

#45 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2009 - 01:02 AM

Защо сте чакали толкова дълго а не сте отишли на чoвешки лекар?
Ако кучето ви има поставена диагноза краста-тогава окей ще започнете лечение,ама ако няма медицински доказано то по добре не набеждайте така животинчето.Това че се чеше освен на краста може да се дължи и на други причини-не правете такива заключения преди да сте направили кожни проби на кучето!
Ако се съмнявате в лоялноста на лекаря то тогава посете друг и му опишете подробно всичко което ви тревожи в поведението и държанието на кучето включително и вашите обриви!
А да не би това при вас "хората да е копривна треска"-може да се прояви при силна паника,стрес чуство на безпокойство?
Ако сте от София утре има ветеринарни клиники и лекари които работят,ако тази ситуация продължава и утре то беш на доктор!
А ако се притеснявате толкова много знам за две денонощни клиники-Син кръст-която се намира след полицейската вишка на Горубляне по посока -пътя за Боровец,и клиника Анимо която се намира в Младост едно зад пазарчето-малко в страни се пада с лице към самата улица.
Успех и пишете какво е станало!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   djesi_2009 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 04:31 PM

ky4eto mi ima krastni karleji i ne spira da se hape pravisi rani4ki koit minavat i to pak si pravi na drygi mesta otzad na dypeto my stana 4isto 4erno kato vaglen i po korema ne se mie ima demodekoza sigoren sam bqh pri trima lekari lekyvahago po tri razli4ni na4ina no nito edin ne be6e efikasen molqvi pomognete mi zashtoto ve4e zagubih vsqkakva nadejda no iskam da se opravi moeto malko mops4e to e na okolo 5 meseca neznam dali si stryva da se borq ve4e mnogo e malko no kolkoto i da e tajno ako nqma smisal da go lekyvam mi kajete da go prispq za vinagi :rf_011: :rf_011: :rf_011: :rg_057:

#47 Потребителят е офлайн   djesi_2009 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 04:32 PM

a i propysnah da kaja 4e mnogo miri6e no razbrah 4e tova e ot bolesta nqmam vazmojnost da go zavedav 4astna klinika v golemite gradove

#48 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 05:56 PM

Показване на мнениетоdjesi_2009, в Apr 5 2009, 03:31 PM, написа:

ky4eto mi ima krastni karleji i ne spira da se hape pravisi rani4ki koit minavat i to pak si pravi na drygi mesta otzad na dypeto my stana 4isto 4erno kato vaglen i po korema ne se mie ima demodekoza sigoren sam bqh pri trima lekari lekyvahago po tri razli4ni na4ina no nito edin ne be6e efikasen molqvi pomognete mi zashtoto ve4e zagubih vsqkakva nadejda no iskam da se opravi moeto malko mops4e to e na okolo 5 meseca neznam dali si stryva da se borq ve4e mnogo e malko no kolkoto i da e tajno ako nqma smisal da go lekyvam mi kajete da go prispq za vinagi :rf_011: :rf_011: :rf_011: :rg_057:

Обърнете се към развъдчика от които сте взели кученце ,сигурна съм че ще Ви помогне с много съвети.И как можете да говорите за преспиване ? Ужасена съм от Вас? От кожно заболяване - приспиване! Дайте и хората да ги евтаназираме за кожни проблеми! Господ Ви праща изпитание и Вие трябва да го преодолете заедно с това невинно същество.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#49 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 05 April 2009 - 06:35 PM

няма страшно,ше се оправи. НО В НИКАКЪВ СЛУчАЙ НЕ ГО ПРИСПИВАЙ!!

#50 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 05 April 2009 - 08:09 PM

Показване на мнениетоdjesi_2009, в Apr 5 2009, 02:31 PM, написа:

За какво приспиване говорите.И крастата и демодекозата се лекуват.Проявете малко търпение и упоритост.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#51 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 05 April 2009 - 08:20 PM

точно така и никога не се отчайвай!!!!

#52 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 09:50 AM

Показване на мнениетоdjesi_2009, в Apr 5 2009, 05:31 PM, написа:

НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ЗА ЕВТАНАЗИЯ!!! Демодекс се лекува успешно, попрочети малко из форумите, има и много сайтове, ветове и т.н. Как иначе си представяш да ти помогнем - дай някаква насока?
User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   galka_malka67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 April 2009 - 09:02 PM

Показване на мнениетоdjesi_2009, в Apr 5 2009, 05:31 PM, написа:

Ееей , Джеси какво става с мопсчето? Какво му изписаха 3-мата лекари при , които си го водил? Вие със сестра ти ходихте ли на лекар?
Не губи вяра ,бъди упорит и не се отчайвай толкова бързо - болестите наистина се лекуват бавно!
User's Signature

Качена снимка
Сузинка е моето слънчице , Сузинка е луната , тя е в мрачните дни светлинката и на моето сърчице топлинката !

#54 Потребителят е офлайн   djesi_2009 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 April 2009 - 05:46 PM

sega q lekyvame s dva antibiotika i nqkakav 6ampoan posledno i napraviha nqkakvo izsledvane i kazaha 4e ima piodermiq nqdqvame se da i pomogne!

#55 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 14 April 2009 - 06:12 PM

Дай боже напално да се оправи :aa_002:
User's Signature

Качена снимка

#56 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2009 - 06:26 PM

Показване на мнениетоdjesi_2009, в Apr 14 2009, 04:46 PM, написа:

sega q lekyvame s dva antibiotika i nqkakav 6ampoan posledno i napraviha nqkakvo izsledvane i kazaha 4e ima piodermiq nqdqvame se da i pomogne!

Ще се оправи и ще забравите за тези проблеми! Успех!
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#57 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2009 - 09:19 PM

Показване на мнениетоdjesi_2009, в Apr 14 2009, 03:46 PM, написа:

А какво стана с другите диагнози 4е имало ку4ето демодекоза и някакъв друг вид краста?
Стискам палци да се оправи по бързо и никога пове4е да не се зблъсквате с такива проблеми!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#58 Потребителят е офлайн   galka_malka67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2009 - 12:07 AM

Показване на мнениетоdjesi_2009, в Apr 14 2009, 06:46 PM, написа:

Джеска ,а ти като я гледаш как ти се вижда - подобрява ли се състоянието и?
User's Signature

Качена снимка
Сузинка е моето слънчице , Сузинка е луната , тя е в мрачните дни светлинката и на моето сърчице топлинката !

#59 Потребителят е офлайн   djesi_2009 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 April 2009 - 11:29 AM

ami mislq 4e savsem malko da,tq otdoly cqlata e 4erna izvednaj po4ernq i sega nqma mahane az mislih 4ee mrasno no nee sega e miq s nqkakav 6ampoan koito mi dade vet.lekar i pie antibiotici.

#60 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 15 April 2009 - 01:10 PM

е дано всичко да е наред и по бързо да се оправи

• (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4