Eva-Buddah, в Feb 27 2009, 08:02 AM, написа:
Спешни въпроси!
Публикувано: 27 February 2009 - 10:04 AM
Публикувано: 27 February 2009 - 11:31 AM
kris4e, в Feb 27 2009, 07:59 AM, написа:
Евентуално решение ще е да разделиш кучето от котките в смисъл Ида да стои в друго помещение където няма опасност да си напълни стомаха с котешки косми-щото да не ти разказвам как се процедира при чичко доктор ако мъника си е похапнал с добро количество пикантни котешки космаляци а и не само котешки ами и кучешки!Реши проблема овреме!
Публикувано: 01 March 2009 - 12:43 PM
Публикувано: 02 March 2009 - 11:05 AM
На няколко пъти чета в постовете ти че я пляскаш по муцката-Спри се-това не е редно-първо пляскаш като яде косми,после пак пляскаш като яде кабели,пак пляскаш като яде и паднали трохи от масата-извинявай ама помислила ли си си колко трудно ще ти бъде ако решиш да я заведеш на киноложка изложба-(все пак си притежател на родословно кученце)-как ще й покажеш зъбките на съдията,при условие че вече си й създала неприятно чуство и усещане от пляскането и съответно като види ръцете ти които се приближават до устата й тя няма да го свърже с повдигане на утничките а с неприятното пляскане и тогава може да стане много "весело"
Свиквай я вече с нашйника а когато си до нея слагай й и дълъг повод да може да се движи свободно-но ти трябва да си край нея и като я видиш че тръгва да гризе кабел по същия начин рязко дръпваш повода и строго казваш не.Ако не щеш по този начин има и друг-вземаш стар вестник,свиваш го на фунйка и като я видиш да прави беля я шляпваш по дупето и пак едновремено с шляпването казваш строго не. ;) :)
Публикувано: 04 March 2009 - 03:58 PM
преди 2 дена настъпихме предната лапичка на 4 месечната Рокси и тя започна да куца.
Във ветеринарната клиника след преглед /само опипване/ доктора ни даде обезболяващи /по 1 хапче на ден/ и каза, че няма счупено.
Проблема, е че вече трети ден неможе да стъпи на крачето, защото е слабо или чувства болка.Подпира се на него.Когато ходи бавно стъпва куцайки и когато рече да се затича или го вдига, или пада, ако стъпи на него.
Настъпена е долу по лапичката и няма никакви видими следи.
Препоръчайте добър лекар с рентген в София /западната част/.
Публикувано: 04 March 2009 - 07:02 PM
ieiei, в Mar 4 2009, 02:58 PM, написа:
преди 2 дена настъпихме предната лапичка на 4 месечната Рокси и тя започна да куца.
Във ветеринарната клиника след преглед /само опипване/ доктора ни даде обезболяващи /по 1 хапче на ден/ и каза, че няма счупено.
Проблема, е че вече трети ден неможе да стъпи на крачето, защото е слабо или чувства болка.Подпира се на него.Когато ходи бавно стъпва куцайки и когато рече да се затича или го вдига, или пада, ако стъпи на него.
Настъпена е долу по лапичката и няма никакви видими следи.
Препоръчайте добър лекар с рентген в София /западната част/.
Za zapadnata 4ast ne znam,no v izto4nata ima i dobra klinika i dobur rentgen-Sin Krust-namira se na putia za Bansko predi Pan4arevo
tam rabotiat denono6tno!
A ako kra4eto e i poduto moje i da izleze ne6to po seriozno ot naturteno,nadiavam se da se opravi malkata Roksi!
izvinete 4e e na latinica
Публикувано: 15 March 2009 - 01:27 AM
Не зная дали да се притеснявам ? Нормално ли е това?
Предварително ,
Публикувано: 15 March 2009 - 08:52 AM
galka_malka67, в Mar 14 2009, 11:27 PM, написа:
Не зная дали да се притеснявам ? Нормално ли е това?
Предварително ,
Ще ти напиша на лични къкво да правиш ,ще и мине,не се притеснявай.
Публикувано: 15 March 2009 - 10:37 AM
Публикувано: 19 March 2009 - 12:49 AM
Ветеринарната...каза ,че може Гаразон когато няма язвички.
За сега Сузката се подобрява гурличките са по-малки и по-рядко се появяват
Обаче остава проблема с пъпките ще ви пусна снимки да видите може пък някой да е имал такъв проблем:
Публикувано: 19 March 2009 - 08:27 AM
Публикувано: 19 March 2009 - 04:05 PM
Публикувано: 19 March 2009 - 04:17 PM
Като й ги сложиш задръж за поне една минута главата й за да могат капчиците да се абсорбират.
И сутрин като стане също не й позволявай да си трие очите в чаршафите че белята може да стане по голяма,наблюдавай я също да не си трие очите в лапичките-защото много често закачат със закърнелия нокът роговицата на окото.
Публикувано: 20 March 2009 - 12:33 AM
Иначе си е добре беснее. Преди 2 мес. беше разгонена за 1-ви път уж и мина,но напоследък ме дебне да седна или легна , кача ми се на крака и ми се хоцка като мъжко куче. Много е смешна
Дори като вървя в къщи ме преследва да ме хване за крака,понякога се налага да бягам за да не ме стигне. Като лепка е няма отърване. Дали и други женски правят така ?
Публикувано: 20 March 2009 - 08:53 AM

Вход

Горе
Цитиране +