Скоро ще и направя тема.
Само да попитам тези изложби горе в началото на форума се различават ( по местонахождение) от тези на станицата на федерацията. Може би не са актуални.
Кои да гледам?

Публикувано: 11 July 2010 - 02:38 PM
 Нали знаеш - глупакът се учи от грешките си, а умният - от грешките на другите
 Нали знаеш - глупакът се учи от грешките си, а умният - от грешките на другите  

Публикувано: 13 July 2010 - 07:37 PM

Публикувано: 24 September 2010 - 01:34 PM

Яяяяя хващайте фотоапаратите и щракайте....
 Яяяяя хващайте фотоапаратите и щракайте....   

Публикувано: 27 September 2010 - 12:45 AM

Публикувано: 08 October 2010 - 09:12 PM

Публикувано: 09 October 2010 - 02:25 PM

и ни разкажете малко повечко за нея
 и ни разкажете малко повечко за нея    

Публикувано: 26 October 2010 - 10:56 PM
 Всъщност бяхме на детски рожден ден на 5годишния племенник, който от няколко месеца само повтаряше как не иска парти с деца-приятелчета, а "с Арма, Авела, кака Надя и чичо Стан"
 Всъщност бяхме на детски рожден ден на 5годишния племенник, който от няколко месеца само повтаряше как не иска парти с деца-приятелчета, а "с Арма, Авела, кака Надя и чичо Стан"   Падна голямо гушкане, мачкане и гонене - дано до края на седмицата имам време да пооправя малко снимки и ще кача.
 Падна голямо гушкане, мачкане и гонене - дано до края на седмицата имам време да пооправя малко снимки и ще кача.

Публикувано: 06 November 2010 - 03:16 PM

Ъм, може би е важно да уточня, че никога, ама никога не е имала проблеми с хигиенните навици, ама тогава какво й стана... такова локвище направи!!! Както казах, добре че всичките ни гости бяха голями кучелюби
 Ъм, може би е важно да уточня, че никога, ама никога не е имала проблеми с хигиенните навици, ама тогава какво й стана... такова локвище направи!!! Както казах, добре че всичките ни гости бяха голями кучелюби   Дотук добре, ама по-късно същата вечер, след непрекъснато галене, ръчкане, гонене, дъвкане, близане, ровене за разни неща под и зад дивана... успя и да повърне топка грижливо събрани косми и боклуци
 Дотук добре, ама по-късно същата вечер, след непрекъснато галене, ръчкане, гонене, дъвкане, близане, ровене за разни неща под и зад дивана... успя и да повърне топка грижливо събрани косми и боклуци   Вече вzеха да ни взимат на подбив, че остава само да се издриска някъде околко масата
 Вече вzеха да ни взимат на подбив, че остава само да се издриска някъде околко масата   Може да се каже, че с това "гарнитурата" към партито ни приключи, но...
 Може да се каже, че с това "гарнитурата" към партито ни приключи, но... И съдейки по консистенцията, цвета и оформлението на "изходния продукт", бяха произведение на Арма?!?! Е, излишно е да ви споменавам, че и тя няма проблеми с хигиенните навици?!
 И съдейки по консистенцията, цвета и оформлението на "изходния продукт", бяха произведение на Арма?!?! Е, излишно е да ви споменавам, че и тя няма проблеми с хигиенните навици?!  
 И наистина не знам какво толкова им беше станало на двете тогава, но просто ни разкатаха фамилията хахaха
 И наистина не знам какво толкова им беше станало на двете тогава, но просто ни разкатаха фамилията хахaха 

Публикувано: 07 November 2010 - 01:25 PM
 ...
  ...   

Публикувано: 08 December 2010 - 01:16 PM
Това мнение е редактирано от kir4o19: 08 December 2010 - 01:17 PM

Публикувано: 08 December 2010 - 04:26 PM
 просто винаги сме се съобразявали с това, че малкото куче е като малкото бебе-горе долу на всеки 3 часа тоалет,след сън,след хапване,...и така не сме се сблъсквали с проблеми.
  просто винаги сме се съобразявали с това, че малкото куче е като малкото бебе-горе долу на всеки 3 часа тоалет,след сън,след хапване,...и така не сме се сблъсквали с проблеми. (поне така процедирах аз))..а сега като му викна "Не" и му се скарам той милият се спира, навежда глава,а някой път направо заляга
 (поне така процедирах аз))..а сега като му викна "Не" и му се скарам той милият се спира, навежда глава,а някой път направо заляга   

Публикувано: 08 December 2010 - 11:59 PM

Публикувано: 09 December 2010 - 01:03 AM