Шар-пей говорилня нашите кучета - общи приказки и още нещо
Публикувано: 12 July 2009 - 08:17 AM
Толкова ли беше трудно да се драсне едно редче на лични или в самата тема на кучето с копие на същият този линк с новите вече правила (все пак ние с кучетата без родословие и с лична тема не сме толкова много в този форум) а просто се заличава и ...!?
Все пак, тук е мястото, където всеки може да научи много неща свързани с породата,така че- не се сърдете
Затова сме и редовни посетители на форума .

Шарпей
Публикувано: 12 July 2009 - 11:37 AM

Присъствието на всички почитатели на породата, в този подфорум направен специално за нея, много ни радва

Публикувано: 12 July 2009 - 06:29 PM
tera_2008, в Jul 12 2009, 09:17 AM, написа:
Толкова ли беше трудно да се драсне едно редче на лични или в самата тема на кучето с копие на същият този линк с новите вече правила (все пак ние с кучетата без родословие и с лична тема не сме толкова много в този форум) а просто се заличава и ...!?
Все пак, тук е мястото, където всеки може да научи много неща свързани с породата,така че- не се сърдете
Затова сме и редовни посетители на форума .
Темата не е заличена, а просто е слята с тази тук (Шар-пей говорилня), както и останалите такива теми.
Цъкнете в профила си да видите всичките си стари мнения- нищо не е заличено.
Публикувано: 15 July 2009 - 06:05 PM
хах Всъщност наистина имах предвид Тера, Шая беше миналата година на същия плаж и много се забавлявахме, но тази година незнам дали ще отиде на море, но на балкан съм почти сигуррна стига да го реша кога и къде :) (Надявам се и renshi да се присъедини с красавиците

а снимки немога да направя нямам просто търпение Шая постоянно е заета да търчи на някъде

Публикувано: 15 July 2009 - 09:53 PM
Jessika, в Jul 15 2009, 04:05 PM, написа:

Публикувано: 16 July 2009 - 09:31 AM
Jessika, в Jul 15 2009, 07:05 PM, написа:

Само с надяването ще си останеш ;) На нас ни се размина балканът тази година, много ми се искаше да ги заведа, но нещата се завъртяха и... така. Но пък нищо не ни пречи да ги заведем през есента. Ще видим, де.. Moже пък да ги заведа и на по-хубаво място, кой знае?

Публикувано: 16 July 2009 - 12:10 PM
Браво на вас. А как реагира на водата?
Ние Феликс го закарахме преди седмица на море, но изобщо не искаше да влиза във водата. Още парвия ден го вкарахме на сила и той ни се разсърди и си трагна сам от плажя.

Дори и на морето му празнувахме първия ден ден.

След морето щях да ви качвам снимки, но ежедневието ме грабна и така.......................
Публикувано: 17 July 2009 - 11:47 AM
Шая ту влизаше в морето ту се дърпаше... Но пък като се разхождахме по кея (в Русе) Сама слезе до реката и даже пи вода .. с всичките си лапи вътре, не я оставих да видя какво ще направи (дали ще плува или ще се върне) защото ме достраша..

Публикувано: 17 July 2009 - 02:37 PM
Публикувано: 19 July 2009 - 12:00 PM

Публикувано: 14 August 2009 - 06:11 PM
искам да ви попитам знаете ли как изглежда примерно ухапано от п4ела по кожата на Шар-пей?

Днес цял ден Шая спа на терасата и сега като я поглеждам какво да видя

някой да има някакви идеи :(:(:(
Публикувано: 14 August 2009 - 06:30 PM
офф в ебаси филма съм..
вчера я пусках да тича в едни треви само дано не я е ухапала змия че има навсякъде ... но предполагам че до вечерта щеше да се е подуло щото ние излизахме към 14-15ч... :(