Шар-пей говорилня нашите кучета - общи приказки и още нещо
Публикувано: 18 October 2009 - 10:05 PM
Много ми тежат разходките в тва студено време, но пък на Арчи му се отразчват страхотно. На полянката се запознахме с още един голдън ретривър, който е на 7 месеца и е горе долу на нашия акъл и обичайно всяка вечер стоим по 2 часа да играем. Освен, че целия е разпран и перфориран по муцунката, тази вечер се прибрахме толкова кални, че почти не можеше да му се различи цвета, тъй като с голдъна решиха , че най удобно се играе в калната локва. В момента спи като заклан, даже не се повдига да се ослушва като чуе външни шумове. Утре ако е хубаво времето ще направя малко снимки и ще ги пусна.....
Цунки на всички бръчолковци
Публикувано: 04 November 2009 - 02:52 PM

... ммм дам,направо е мъж за женене

за полянките и парковете..да,имаме,въпреки,че ние живеем в централен район-това не ни притеснява..дали с кола,с градси транспорт или пеша,в дъжд,в сняг(няма значение)..всеки ден сме разходка

Публикувано: 04 November 2009 - 03:04 PM

Не е добре да му се радвате на много това поведение, а напротив

А за мръзненето мнооого добре те разбирам. За инфо на останалите - от вчера в София си имаме сняг! Малко е, почти се стопи, но като изключим днес преди това няколко дни беше просто ужасяващ студ!
За разходки се навличам с потниче, блуза с дълъг ръкав, суичер и дебело яке... и пак настинах хубаво.

Публикувано: 04 November 2009 - 03:47 PM

Не е добре да му се радвате на много това поведение, а напротив

..ами аз не му се радвам на поведението,но го приемам за нормално мъжкият да се опитва да показва доминантност (а Мей се проявява като такъв в рамките на нормалното (според мен))

Публикувано: 04 November 2009 - 09:53 PM

И да ... сега в студа ...Мей сякаш е неуморим.

Публикувано: 15 December 2009 - 02:37 PM
У мен има страхотни календари! Направени са с благотворителна цел от подфорума "Без дом" (dailapa.dog.bg). Формат А3 са, с прекрасни картинки и истории на всяко куче или коте.

Цената им е 10лв, от които печалбата от +- 7,40лв ще бъде за животинче в беда.
Всеки, закупил календар, може да избере за кое животинче от dailapa.dog.bg да отиде сумата.
Това е темата за инициативата
Лично могат да се взимат от мен (през деня в района на Слатина, Плиска, комлекса на БАН на 4км, а вечер след уговорка може на НДК), както и от клиника Добро Хрумване.
До всеки друг град можем да пратим и с куриер, около 5-6лв ще излезе доставката.
Ако някой от феновете на бръчковците иска, да свирка!
Публикувано: 15 December 2009 - 03:47 PM

Публикувано: 20 February 2010 - 09:07 PM
При тях се лекува 11год. женски шар-пей, който е бил нападнат и нахапан жестоко от някакво дого аржентино и стопанинът й я е зарязал да си умира! Негови съседи са се смилили над животинчето и са поели грижите за него, като след като се възстанови ще си го приберат да го гледат. Милото момиче беше ужасно зле физически - и от големите рани, и по принцип. Уморяваше се на всеки няколко метра и лягаше... ужасна картинка, толкова зле ми стана за милата душа...
Можете ли да си представите единайсет години да гледате все пак някак едно животинче и когато го е нападнало друго куче, в беда е и има нужда от помощ... да се приберете вкъщи и да го зережете да си умре?!
Публикувано: 21 February 2010 - 02:03 PM

Публикувано: 21 February 2010 - 10:28 PM

Публикувано: 21 February 2010 - 11:51 PM
Публикувано: 12 March 2010 - 02:33 PM

Публикувано: 04 April 2010 - 03:08 PM
А и още няколко приятели правим кампания за инкриминиране на особената жестокост към животните и имаме една много мила фото-инициатива, свързана със случая на кученцето Мима от Дряново, чиито крака бяха отрязани.
Ще се радвам ако се включите, ето я галерията - www.city4people.eu/write-mima, а там има и линк към условията!
Сайта на кампанията ни пък го има в подписа ми.