Шар-пей говорилня нашите кучета - общи приказки и още нещо
Публикувано: 27 April 2010 - 02:42 PM
За момента избягвайте по-тревистите места, особено с по-избуяла и висока трева. И я проверявай внимателно всеки път след разходка.
Я си признайте - около някой от вас няма ли някое занемарено игрище или някой с по-голям ограден двор - някое безопасно място за свободни шар-пей срещи?! Арма нямам проблем да я пускам и на нормална полянка, ама на Хахавелка хич й нямаме доверие.
Публикувано: 28 April 2010 - 01:35 PM
Може пък някой да има удобен двор или нещо подобно, това имах предвид.
А срещу кърлежи би трябвало следващия месец най-накрая да пръскат, точно в междублоковите пространства и парковете.
Публикувано: 10 May 2010 - 12:21 AM
Колкото и да са кротки като цяло бръчковците, си умират от кеф да ходят на почивки извън града, няма съмнение.
Изглежда ми и пораснала, а и в супер състояние! Да я снимаш по-често

М/у другото - попитай докторката дали не можете сега да слагате противопаразитна пудра по краката преди разходка.
Публикувано: 14 May 2010 - 04:14 PM
да напомня, че все още имате възможност
да станете притежател на страхотна тениска
DOG PERSON - dog.bg
или да направите подарък на някой приятел
- цена25лв
Парите от тези тениски отиват за кучетата от Без дом
ето тук може да прочетет на кого помогнахме с предишните тениски
Тениски

L-размер свършиха
Публикувано: 02 June 2010 - 10:59 AM
Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец
Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!
06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Ще се радваме да ви видим отново

За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади

Темата за Партито
Публикувано: 07 June 2010 - 08:57 PM
Публикувано: 16 June 2010 - 12:23 PM
Публикувано: 16 June 2010 - 01:31 PM
Melina_i_Artemida, в 16 June 2010 - 12:28 PM, написа:
Какви глупости?Не разбирам какво е станало

Публикувано: 16 June 2010 - 02:09 PM
Публикувано: 16 June 2010 - 05:17 PM
Не съм аз некоректната в случая.
Накратко:
Мелина й баща й искаха едва ли не никакви въпроси да не задавам на хората, които се интересуват, както и да я дам без какъвто и да е договор.
Хората, с които съм говорила, че търся собственици на Алена знаеха, че ще я дам само в съсобственост и то точно заради това, което вече й се случи. Колко са чули и обърнали внимание те, не отговарям.
Жоро, новият стопанин на Алена, прочете договора и още тогава му бях казала, че ако не е съгласен с нещо внего, можем да го обсъдим. Чувахме се няколко пъти, с него проблем нямам никакъв, за родословието още по-малко. Той има копие и съм му казала, че ако държи, ще му го дам. И той, и аз сме в недоумение от скандалите от страна на Мелина и баща й, на които въпреки че винаги ще остана безкрайно благодарна за подадената ръка, се държаха не само арогантно, но и със заплахи и аз с тях повече няма да комуникирам. И с новия стопанин на Алена съм се разбрала, че въпросите съврзани с нея и връзката ни ще бъде директно между мен и него.
От тук нататък - всеки да си гледа живота и неговите си неща, а Алена да бъде здрава и обичана от новото си семейство.
Публикувано: 16 June 2010 - 05:35 PM
И да, ще се изнасят скандалите, щом като не благоволяваш да реагираш при личен контакт. Ако обичаш, кажи ми какви заплахи съм ти отправила? Че искам да ми вдигнеш телефона ли?
Не се прави на ударена с мокър парцал, на хората бяхме казали, че се търсят СТОПАНИ, а не съсобственици! Пак питам - каква им е гаранцията, че няма да ти щукне да си вземеш Алена утре?
И за справка - при съсобственост, освен да искаш, трябва и да даваш. Защото в момента ТЕ са хората, които гледат това куче, хранят го и поемат всички разходи. ТИ прибираш евентуални кученца от поколението, имаш 51% права над кучето и можеш да си го вземеш когато си искаш. Ако това не е безобразие, не знам кое е!
Никога нямаше да говоря с тези хора да вземат куче от теб, ако знаех безумията ти и идеите за съсобственост! А на нас, като хора, които я гледаха и търсеха стопанин, трябваше да ни кажеш, че това искаш!
Публикувано: 16 June 2010 - 05:47 PM
Публикувано: 16 June 2010 - 05:47 PM
Публикувано: 16 June 2010 - 05:52 PM