Nickey, коментара наистина е излишен

...., жалко че ние хората можем да постъпваме по този начин! Обикновенно, когато някой реши да вземе животинка в къщи,
той би трябвало да е абсолютно наясно, дали ще има възможност да се грижи за нея! Според мен е много безотговорно и нечовешко да вземеш, без да помислиш, че това е живо същество, че то има чуства, че всяка промяна за него е стрес, да не говорим за развъдчика, колко грижи и любов е вложил в това което е произвел и отгледал, с толкова безсънни нощи, и всеотдайност, и как би се радвал, всичките отгледани от него бебета да попаднат при правилните хора, даряващи грижи и любов, а не безотговорност!!! Не зная, може и да не съм права, може и да преувеличавам, но аз поне така разбирам нещата,
това е все едно да осиновиш детенце и след известно време, когато се сблъскаш с трудностите, да се откажеш от него и върнеш обратно!!! Затова, нека всеки желаещ да притежава домашен любимец, се замисли много добре,
може ли да му даде обич и грижи, независимо от всичко....!!! Честно, мъчно ми е за Акила, веднаж стрес- отива при новото си семейство, сега я връщат обратно, като непотребна вещ, и сега отново се търсят нови стопани, отново ще се сблъска със същият стрес...
не, така не е редно да се постъпва!!! Иначе съм убедена, че момичето ще си намери своето семейство, където ще бъде обичано и на което ще даде своята безпределна любов и преданост,
но ми стана неприятно тази малка душица да бъде подхвърляна по този начин, защото някой не е съобразил какво може и какво не може! Ето на това аз викам пълна безотговорност!
Ще чакаме снимки на малката прекрасна госпожица, предполагам, че е станала още по-хубава