Velvet Heart Aquila Fuerte Fawn Shar Pei
Публикувано: 30 April 2009 - 08:56 AM
Публикувано: 30 April 2009 - 12:23 PM
Ние сега всячески се опитваме да я нагушкаме и даже май мъничко я разглезваме на моменти... ама няма как, много свикнахме вече с момичето!
Тя обича да гони гълъби и се радва на всички
Онзи ден ми бяха устроили изненада като се връщах от работа- бяха успяли да влезнат в хола! Е, само дребчо беше полуизял една гаранционна карта, ама... то си е целулоза, полезничко по малко
Публикувано: 30 April 2009 - 04:25 PM
Nickey, в Apr 30 2009, 12:23 PM, написа:
Ние сега всячески се опитваме да я нагушкаме и даже май мъничко я разглезваме на моменти... ама няма как, много свикнахме вече с момичето!
Тя обича да гони гълъби и се радва на всички
Онзи ден ми бяха устроили изненада като се връщах от работа- бяха успяли да влезнат в хола! Е, само дребчо беше полуизял една гаранционна карта, ама... то си е целулоза, полезничко по малко
хихихи,милата ми бръчка,калпазанка ще излезе.Относно хартията,Андреа ми скроява и тя подобни номерца.Леле,представям си като се съберат скоро.
Наде,ами към котките как е?????????
Публикувано: 23 May 2009 - 12:36 PM
съжалявам,че чак сега пиша,ами голяма лудница е тук.
Поздрави на всички от Кили,страхотна е.Просто нямам думи да я опиша.Умна,красива,търпелива,игрива,и изключително възпитана,за което изказваме много благодарности на Velvet Heart !!!!Невероятно куче.С Андреа си станаха голяма комбина много се обичкат и гушкат,но в същото време са и внимателни една към друга.И друго събитие се случи ,от както дойде Кили,нашата дъщеричка Андреа проходи.Ами тръгна след нея и не се усети ,че никой не я държи
С всеки изминал ден се убеждавам,че Шар Пей-те са велики кучета.
Ще се включвам честичко да пиша.
Благодарим на всички за хубавите думи и пожелания.
П.П.Наде,благодаря,че качи снимчиците.
Публикувано: 05 July 2009 - 09:23 PM
Честито на собствениците, за прекрасното куче, което притежават
Публикувано: 05 July 2009 - 10:08 PM
Първо искам да се извиня,че доста време не писах(но пък редовно ви чета)имах проблем с кирилицата,но сега всичко е ОК.
Наде,благодаря за снимчиците.Скоро ще кача още,стига да стане сполучлива фотосесия
StyleBullet,благодаря за хубавите думи,но нашата красавица си ги заслужава.Изключително умна е,направо ме изумява понякога.С Андреа,както няколко пъти споменах,се разбират страхотно.И дааа,вече смее девойки официялно
За съжаление тук около нас Шар Пей-те са голяма рядкост,но добре че ви има вас за обмяна на опит,и най-вече Nickey,на която честичко досаждам с въпросчета,но нали сме новаци в Шар Пей-ското семейство.
И така,ще пиша честичко вече!!!Дано се включи някоя мама или татко на сестричките и братчето на Кили.Ще се радвам.
Поздрави от нас и от гореща и в същото време дъждовна Австрия
Публикувано: 06 July 2009 - 02:59 PM
Публикувано: 06 July 2009 - 03:52 PM
Наистина ми е адски приятно да следя как живеят маймунките ми и да помагам с каквото мога, макар и от хиляди километри по телефона!
А Кили става просто страхотно куче, колко пъти й разправям на Лора, че уцели джакпота!!! Целувки на момичето ми!!! Знам, че и тя ще ме целуне виртуално поне, като я знам какво е целувче!
Освен това, малката да не се чуства сама в мъката си- вече не само тя е разгонена, ами и сестричката й Алена
Публикувано: 10 July 2009 - 09:33 PM
Сутрин са много сладки с Андреа,като се събудим с нея и тя веднага търси Кили "ВАО,БАО,КИИИИИ" след което в тръс пристига Кили и ни лепва по 1232763712638127356765 езика и ние си я нагушкваме хубаво.И така.
Поздрави от мен и моите две принцески диви Андреа и Кили.Ето и снимките

Ето и ежедневните им игри:
Публикувано: 20 July 2009 - 10:06 PM

Вход

Горе
Цитиране +