....ама тя била бе
Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 08 May 2012 - 11:18 AM
Гледам гледам и си викам ...объркал съм темата за снимките
....ама тя била бе
....ама тя била бе
Публикувано: 04 June 2012 - 09:03 AM
jaffara, в 19 May 2012 - 12:40 PM, написа:
Здравейте,
нов съм във форума и исках да се представя с моя любимец - Хадес, на 1 година и 5 месеца. Родословие няма, но красота си има :)
нов съм във форума и исках да се представя с моя любимец - Хадес, на 1 година и 5 месеца. Родословие няма, но красота си има :)
Голям е хубавец,жив и здрав да ти е !
И между другото най-вероятно ще ти редактират поста и ще ти махнат снимката,заради строгия нашийник,да го имаш предвид . :)
Публикувано: 04 June 2012 - 08:26 PM
Публикувано: 04 June 2012 - 09:21 PM
Добър вечер.Приятно ми Веселин Стефанов от Варна на 17 години съм.Привърженици на домашните любимци и най вече ротвайлерите бих желал да ви представя моите 2 Ротвайлера и малкото голямо Йоркшир.Освен тези 3 кучета по долу имаме и 12-15 папагала(Корели,Неразделки,Александри и едни Румънски или Гръци малки(не съм много сигурен за тях) с 2 Персийски котки майка и малко котенце.Но да не обидя някой няма да качвам излишни снимки.
Тара голямото на 3 години и 6 месеца и Макс малкото на снимката е на 2-3 месеца а сега е на 6.За жалост нямам при мене друга негова снимка.

Това е малкото лисиче(шефа на къщата) Мери което е на 3 години и 8-9 месеца.
Тара голямото на 3 години и 6 месеца и Макс малкото на снимката е на 2-3 месеца а сега е на 6.За жалост нямам при мене друга негова снимка.

Това е малкото лисиче(шефа на къщата) Мери което е на 3 години и 8-9 месеца.
Публикувано: 09 June 2012 - 09:07 AM
Здравейте! Когато го взехме живееше вътре при нас, но преди около 10 дни го изведохме отвън защото помещението в което живеем към момента е тясно за трима ни . Има опъната тел , по която се разхожда , но той през деня предпочита да спи на сянка пред колибката си , иначе редовно го пускаме да бяга и играе даже и сега е пуснат , но къщата в която живеем за сега самата ограда не е добре обезопасена и има дупки през , които куч се провира и може да излезе отвън, заради това е вързан за съжаление , но това е временно . Изобщо не сме си и помисляли , че цял живот ще стои вързан на верига това е ужасно единствената ни цел е безопасността на кучето.
Публикувано: 01 July 2012 - 10:25 AM
Привет и от мен. Да се представя първо, казвам се Михаил на 21 години съм от Мартен, малко градче до Русе. Израснал съм с Ротвайлери от 1996 година. Сега си имаме поредния РОТ в къщи. Тя се казва Айра и е на 6 седмична възраст. Минахме първото посещение при чичо доктор, тежи 2,2 кг. Каза, че няма недостатъци. Оставям на вас да кажете дали е истински РОТ. Както виждате е с опашка и така ще си остане завинаги. Това е от мен, ако имате въпроси, упреци, съвети или каквото и да е ще се радвам да общуваме и ще ми е приятно дори реален контакт с други собственици на такива кучета да осъществя.
Поздрави ето я и малката беладжийка :)

Простете за качеството, но телефона неще и неще да си оправи резолюцията, снима на 640х480 и това е.
Поздрави ето я и малката беладжийка :)
Простете за качеството, но телефона неще и неще да си оправи резолюцията, снима на 640х480 и това е.
Публикувано: 01 July 2012 - 08:35 PM
Ами ако имаш редовно път до Русе, идвай в парка /аз съм почти всяка вечер зад пантеона/ че моя няма много много с кой да си играе
http://www.youtube.c...h?v=r-7F_2HlDbU
:)
И разбира се, преди 3-та ваксина не я изкарвай никъде, нито да контактува с други кучовци .
http://www.youtube.c...h?v=r-7F_2HlDbU
:)
И разбира се, преди 3-та ваксина не я изкарвай никъде, нито да контактува с други кучовци .
Публикувано: 18 July 2012 - 04:34 PM
Здравейте, качвам снимки на мойте 2 ротвайлера (майка и син). Берта на 9 г. и Хектор на 6 г. Берта я гледам още от бебе. Нейните снимки като малка съм ги затрил някъде. но имам снимки на 3-те и деца (от общо 7) включително и на Хектор. Той не е от най-чистокръвните ротвайлери, но явно преди да заведем берта на мъжки, някое от съседските (порода "микс") кучета е оставило следа и наш хекторчо излезна малко по черничък от братята си и сестрите си, но това не ни попречи да си го обичаме.
Берта и Хектор от малки винаги са живели на вилата ни, но Хектор от 7 месеца го взех при мен в апартамента. Понеже на преди си жевеехме там, но от скоро само баба ми живее там и за момента тя се грижи за Берта.
Ето я Берта на 7 г.

тук е Хектор със сестричките си на 1 месец (хектор е най-черното куче)

Ето го и пораснал

Ето целия албум:
Rotweiler
Берта и Хектор от малки винаги са живели на вилата ни, но Хектор от 7 месеца го взех при мен в апартамента. Понеже на преди си жевеехме там, но от скоро само баба ми живее там и за момента тя се грижи за Берта.
Ето я Берта на 7 г.

тук е Хектор със сестричките си на 1 месец (хектор е най-черното куче)

Ето го и пораснал

Ето целия албум:
Rotweiler

Вход

Горе
Цитиране +