Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 20 May 2010 - 06:04 PM
Предлагам в тази тема всеки да се представи. Видях, че в другите подфоруми си имат и реших и ние да си направим. (ако не е подходяща моля мод да я изтрие). Нека тук всеки напиша как се казва, от къде е, на колко е години, как се казва неговото куче (години), от кога има ротвайлер, характера на кучето си и всичко друго, за което можете да се сетитие. Надявам се към темата да има интерес и всички във форума да я харесат. Поздрави

Публикувано: 20 May 2010 - 08:16 PM
ДеSиHka, в 20 May 2010 - 06:09 PM, написа:
Предлагам в тази тема всеки да се представи. Видях, че в другите подфоруми си имат и реших и ние да си направим. (ако не е подходяща моля мод да я изтрие). Нека тук всеки напиша как се казва, от къде е, на колко е години, как се казва неговото куче (години), от кога има ротвайлер, характера на кучето си и всичко друго, за което можете да се сетитие. Надявам се към темата да има интерес и всички във форума да я харесат. Поздрави

Ами аз мисля, че е редно основателя на темата да започне пръв с начинанието и след това да очаква всички всички да го последват.

Aleksandar
Публикувано: 21 May 2010 - 02:16 PM
Еми аз се казвам Десислава от Павликени съм. На 15 години съм. Имам ротвайлер от около седмица. Той се казва Бък и е на 1 месец и 6 дни. Много е послушем, много обича да си играем, само дето имаме проблем с хигиенните навици, но и сме още малки. И общо взето това е за мен хайде сега и другите !!! поздрави

Публикувано: 26 May 2010 - 12:33 PM
Привет от мен....Казвам се Диана и сам горда собственичка на 2 диаманта...Да ги представя..
Момчето се казва Dick Buoso Da Dovara,роден на 21 март 2008 и идва от Linarolo(Pavia)-Италия
Момичето се казва Fuoco(на бг-означава огън
) dellо Scorpione,родена на 5 април(един ден неиздържа до рожденния ми ден
) и идва от Gironico(Como)-Италия
P.с.Пускам няколко снимки да кажем Здравейте на всички любители на най невероятната порода.
.Тъй като сам много,ма много зле на тема компютърни възможности(регистрирана сам 2008) и чак сега се осмелявам да се представя,но все пак желанието е важно нали?Дано успея и с поста и със снимките този път.
..Довиждане от мен засега ,приятен и слънчев ден на всички

СНИМКА
!!!Сега ще пробвам с една снимка,че преди малко се опитах да се направа на отворена и сложих няколко,и както видях ще ви е необходимо доста силно въображение да ги 'видите'.
..Така,че последен опит,ако стане добре,ако ли не след 2 години пак...Оооох майтапа се,ама явно ще ми трябва време.Чао засега на всички важното е,че поне със сигурност има още 2 нови члена на вашия прекрасен форум

Момчето се казва Dick Buoso Da Dovara,роден на 21 март 2008 и идва от Linarolo(Pavia)-Италия
Момичето се казва Fuoco(на бг-означава огън

P.с.Пускам няколко снимки да кажем Здравейте на всички любители на най невероятната порода.

СНИМКА
!!!Сега ще пробвам с една снимка,че преди малко се опитах да се направа на отворена и сложих няколко,и както видях ще ви е необходимо доста силно въображение да ги 'видите'.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 27 May 2010 - 10:18 PM
Eto go i moia pakostnik,kazva se Yordan Geryat s Merry Dogs i e po4ti na sedem meseca
Прикачени файлове
-
untitled.bmp (1.11MB)
Брой сваляния: 108