Можеш ли да качиш изследванията?Тя кога е кастрирана,предполагам преди 2-3 месеца?
Куче с треперене и гърч
Публикувано: 01 May 2012 - 04:50 PM
Здравейте искам да попитам някой може ли да ми помогне... какво да дам или да направя, за да ми се оправят кученцата. Проблема е следния: кученцата ми са на месец и половина, от няколко дни започнаха да трепперят до такава степен,че не могат да се движат. В един момент са по - добре, а в слдващия изнемогват. Днес доктора ми даде едни витамини да им дам и някакво лекарство... и каза че би трябвало да се опратят, но никакъв резултат. Не мога да ги гледам така :(
Публикувано: 01 May 2012 - 07:22 PM
Методите на този ветеринар ми напомнят на нашия квартален. Отива човек при него, обяснява му какви са симптомите на кучето, отговорът е - нищо му няма. Ако все пак кучето продължава да е зле при повторно завеждане, решение за всичко е поставяне на инжекция с антибиотик. Никога не прави изследвания за доказване на причината... Та тези витамини и лекарство, които вашият ветеринар е предписал без тестове и поставяне на ясна диагноза, ми звучи несериозно и непрофесионално. Моят съвет е да се обърнете към друг лекар.Дано всичко да е наред с кученцата!
Публикувано: 02 May 2012 - 09:44 AM
на първо място трябва да се обезпаразитят с подходящо средство, което е съобразено с възрастта им. След това ако не се оправят следват няколко изследвания за да се изключат вродени заболявания с тази клиника.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.