Изолатор СТАРА ЗАГОРА-кучета за осиновяване
Публикувано: 12 June 2009 - 12:44 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 12 June 2009 - 01:13 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 01:20 PM
Гледала съм такова куче. Породата е дратхаар. Адските мили и умни създания са...Много умни! Виж как стоят нещата и дай да го разкараме от това място и тази клетка...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 12 June 2009 - 01:38 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 June 2009 - 08:54 PM
dikari, в Jun 12 2009, 08:56 AM, написа:
Не, уви, не мога да прибера животно. Просто много ми напомни за някого и в първия момент се стреснах, сега разгледах снимката по-добре и не е той.
Публикувано: 22 June 2009 - 08:54 PM
На втората снимка е още едно наплашено, ужасно слабо създание. Тя поне хапна малко гранули.
Кафевият, който прилича на дратхаар още е там- успях да му видя зъбите днес- не са жълти и не изглеждаха занемарени(въпреки, че трудно ядеше гранулите и леко прискимтяваше), все пак и той е оставен доброволно и може би преди време е бил гледан, според мен е на около 7-8 години. Черното куче с рязаните уши също е там и чака своя шанс.
Публикувано: 29 June 2009 - 03:01 PM

Слагам малко снимки на Фърги да й се порадвате и вие

Публикувано: 29 June 2009 - 10:13 PM
До края на седмицата трябва да е литнала заедно с още три дребни старчета от Сеславци. Има един пенсионерски вестник - "Втора младост" или нещо подобно, та и тяхната работа същата.
Публикувано: 03 July 2009 - 12:38 PM
rodegunda, в Jun 30 2009, 07:47 AM, написа:
Вземете им за полета по един даси четат

Знам го този "Трета възраст", но има и "Втора младост", без майтап, вашето бабе е изостанало.
Е, Нада, това е последната редакция на името, тази сутрин излетя. За нея има стопанка, която ще я чака и ще си я вземе още днес, харесала я е по снимката. И тя баба - на 70 години, ама там са запазени - шофира си, ходи на вилата, иначе е в апартамент в Цюрих. Да пожелаем на двете бабета щастливи старини!
Публикувано: 03 July 2009 - 01:33 PM
Бабчето го чакаше сигурна, бавна и гладна смърт в изолатора.
Публикувано: 03 July 2009 - 02:37 PM
Публикувано: 03 July 2009 - 04:07 PM
Публикувано: 03 July 2009 - 04:24 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com