Изолатор СТАРА ЗАГОРА-кучета за осиновяване
Публикувано: 11 January 2010 - 12:30 PM
Има неин мейл ... мисля, че тая подлога на кмета напълно си е заслужила честта да и кажем директно какво мислим за писанието и!
Публикувано: 11 January 2010 - 01:54 PM
Цитат(mil_ @ Jan 11 2010, 12:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тая патка, дето го е писала това тъпо нещо, откъде накъде е използвала моя снимка?!
оффтопик
мой колега осъди един локален вестник, че бяха му ползвали снимките от блога. 35 900 левчета им прибра.
Публикувано: 12 January 2010 - 12:26 PM
Цитат(Galiadogs @ Jan 11 2010, 06:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ей,ние Рони и Рени от събота вече сме ваксинирани и чипирани
Ядем,играем с Боран и се гушкаме в Галя.Напук на идиотите,които пишат глупости.

Ех, откога чакам новини и не смея да питам. Много ти благодаря, Гале! Знаех си, че ще се разберат с Боран.
Малко ще поспамя, извинявайте. Много се смях на статията на гърба на Дикари

Не знам дали стана ясно, но двете осиновени булонки в краварника щяха да стоят вързани на синджир и да си се размножават на воля, тъй като не бяха кастрирани. Ама тези неща няма защо да се пишат по вестниците.
Публикувано: 13 January 2010 - 09:24 AM
Цитат(dikari @ Jan 12 2010, 11:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не ми разрешиха да го снимам, защото уж собственичката се намерила и щяла да го прибира.
А това лъжа ли се оказа?
Публикувано: 14 January 2010 - 09:17 PM
dikari нали не разрешаваха одеала и парцали,сега какво стана???!
иначе новината е супер,но защо не са кастрирани отдавна ,да разбирам ли че нямат нови попълнения или някой се ослушва?
иначе новината е супер,но защо не са кастрирани отдавна ,да разбирам ли че нямат нови попълнения или някой се ослушва?

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 22 January 2010 - 04:24 PM
Buddy28 извади днес от изолатора черното рошаво бебе, което е от 2 месеца там и оживя. На лекар е за изследвания, довечера ще има резултат и ще чакам да направи темичка на момичето.
Останалите кучета мръзнат и чакат кастрации, защото водата в изолатора е замръзнала. Сестричката на Рени и Рони - Лиса си стои все отпред, не мърда оттам, не създава проблеми. Станала е много красива, но е малко заслабнала. Днес ги нахраних добре.
Останалите кучета мръзнат и чакат кастрации, защото водата в изолатора е замръзнала. Сестричката на Рени и Рони - Лиса си стои все отпред, не мърда оттам, не създава проблеми. Станала е много красива, но е малко заслабнала. Днес ги нахраних добре.
Публикувано: 22 January 2010 - 05:03 PM
Цитат(dikari @ Jan 22 2010, 04:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Buddy28 извади днес от изолатора черното рошаво бебе, което е от 2 месеца там и оживя. На лекар е за изследвания, довечера ще има резултат и ще чакам да направи темичка на момичето.
Лиса вече не се и страхува

И да поспамя малко - в "треска" съм. Хем се радвам, хем ме е страх и се опитвам да се убедя, че не съм постъпила безотговорно. Малката беше в окаяно състояние, но довечера ще пиша какво - що. Ще я взема към 18.00 от лекарите и дано няма някаква гадна болест!
Айде, дано "повлека крак" и се появят старозагорци, искащи да помагат!
Публикувано: 22 January 2010 - 08:26 PM
Цитат(Buddy28 @ Jan 22 2010, 05:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хем се радвам, хем ме е страх и се опитвам да се убедя, че не съм постъпила безотговорно.
Постъпката ти е прекрасна.Няма страшно,ще се справиш-това е просто едно кучешко бебе,вече си отгледала едно такова.