Докарване на куче от чужбина препоръчвам Cargo Partner
Публикувано: 03 May 2011 - 11:48 AM
http://www.facebook....AnimalTransport
Изминаха няколко месеца от старта и се радвам, че мога да заявя, че тези, които ни се довериха изказват удоволствие от предложената услуга, понеже транспорта на живи животни не е просто плащане на най-ниска цена.... Все пак, аз смятам, че Вашите любимци заслужават едно добре планирано пътуване и познаване на условията и правилата.
Не на последно място и една добра цена, но определено не винаги залагам най-ниската авиокомпания, а напротив избирам такава с подходяща за конкретната дестинация услуга.
Нали после ще трябва да застана зад сервиза си, и да чуя Вашите впечатления!
Естествено всичко е въпрос на една добра комуникация, кой от какво има нужда...
Благодаря и ще се радвам и бъдеще да се чувствам полезен
Свилен Стаматов
Публикувано: 05 May 2011 - 02:04 PM
Публикувано: 06 May 2011 - 10:56 PM

страхотно, че някой се е възползвал от съвета ми! Наистина добре че ги има. В същия дух да предложа - към 22-33.06 ще пътувам от София за Виена, ако имате куче за транспорт мога да го придружа.
И пак да кажа: цените на ЕърБерлин за превоз на животни са най-добрите досега, които съм намерила. В пъти по-евтини от другите авиокомпании. Това лято смятам да пренасям две корели - 20 Е , ще е за тях в едната посока.

Публикувано: 08 May 2011 - 01:23 PM
HighWay, в 06 May 2011 - 08:56 PM, написа:

страхотно, че някой се е възползвал от съвета ми! Наистина добре че ги има. В същия дух да предложа - към 22-33.06 ще пътувам от София за Виена, ако имате куче за транспорт мога да го придружа.
И пак да кажа: цените на ЕърБерлин за превоз на животни са най-добрите досега, които съм намерила. В пъти по-евтини от другите авиокомпании. Това лято смятам да пренасям две корели - 20 Е , ще е за тях в едната посока.
Благодаря ти от сърце още веднъж, всеки месец от миналия декември пътувам с тази компания даже и карта ми зададоха на редовен клиент с намалениер , хихихи сега сме в Бврлин и другата седмица си се прибираме и съм много,много доволна а средата на Май пак сме към Виена с 1 куче въобще благодарение на тази цена доста ми се олесниха нещата :-))))))))))
Публикувано: 12 July 2011 - 12:54 PM
За мен е удоволствие да мога да повиша качеството на предлаганата услуга, за едно по-сигурно и комфортно пътуване на живи животни.
Ако имате въпроси, пишете.
Поздрави, Свилен Стаматов
Bulgarian Animal Transport Ltd.
02 9459005
Публикувано: 29 September 2011 - 01:06 PM
troooper, в 28 September 2011 - 01:19 PM, написа:
Ако аз щях да вземам куче от Румъния, просто щях да се кача на колата и да отида на място да си го взема.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 October 2011 - 05:40 PM

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."
"Two things are infinite: the Universe and human stupidity; and I'm not sure about the the Universe."
http://www.foxclub-bg.com/
Публикувано: 10 January 2012 - 10:40 AM
Държавите-членки могат да разрешат движението на животните, посочени в части А и Б от приложение I, които са на възраст под три месеца и са неваксинирани, ако са придружени с паспорт и са обитавали мястото на раждането си, без да са имали контакт с диви животни, които може да са били изложени на зараза, или се придружават от техните майки, от които още са зависими.
ИЗТОЧНИК
Публикувано: 10 January 2012 - 12:30 PM
diadra, в 10 January 2012 - 08:09 AM, написа:
Какви документи трябват на куче за внос в България от страна в ЕС? Няма да пътува карго. Ще пътува в кабината, защото е бебе. Няма възраст за ваксина бяс все още.
Благодарско!
Чип и вет. евро паспорт с колкото ваксини има, да е с платнена или пласмасова клетка,според размерите поставени от авиокомпанията и това е. Пътуването е леко и безпроблемно.
Публикувано: 10 January 2012 - 01:55 PM
Публикувано: 10 January 2012 - 08:51 PM
Публикувано: 16 January 2012 - 05:40 PM
toshko18, в 10 January 2012 - 10:40 AM, написа:
Държавите-членки могат да разрешат движението на животните, посочени в части А и Б от приложение I, които са на възраст под три месеца и са неваксинирани, ако са придружени с паспорт и са обитавали мястото на раждането си, без да са имали контакт с диви животни, които може да са били изложени на зараза, или се придружават от техните майки, от които още са зависими.
ИЗТОЧНИК
Благодаря ти !
Оказва се че самите авиокомпании имат различни условия и изисквания. И както може да се предполага Bulgaria air имат от най-рестриктивните такива. От сорта че ако има котка букната за даден полет, куче не може да пътува, Демек котка е с предимство...и няма яснота за това 2 дена преди полета , което е силно изнервящо.
Компаниите които са low cost , като примерно WizzAir, не разрешават превоза на животни изобщо с техни полети.
Публикувано: 16 January 2012 - 06:16 PM

На мен за една година ми се събраха над 25 пътувания с кучета в ЕС и 5 в Русия, никой досега не ми погледна документите на кучето. Единствено гледат празна клетката на ренген и дано така и да си остане

Публикувано: 20 January 2012 - 11:59 AM
Основно :
- паспорт с всички ваксинации ( BG air иска кучето да е навършило 3 месеца)
- Клетката заедно с кучето да не надвишава 8 кг
- сбора от висичина, ширина и дължина на клетката да е 105 см.
Таксата е според авиокоманията и се плаща при чекиране.
Публикувано: 20 January 2012 - 02:08 PM
diadra, в 20 January 2012 - 09:59 AM, написа:
Основно :
- паспорт с всички ваксинации ( BG air иска кучето да е навършило 3 месеца)
- Клетката заедно с кучето да не надвишава 8 кг
- сбора от висичина, ширина и дължина на клетката да е 105 см.
Таксата е според авиокоманията и се плаща при чекиране.
Клетката да не надвишава 8кг. е само ако това е малко или декоративно кученце или коте,което може да пътува заедно с вас до седалката ви. Иначе ако кучето ви е по голямо то пътува в багажното отделение, където по новите стандарти не се изчислява такса по обем на клетката а е на две ценови платформи до 40кг. една цена и над 40кг друга.
Ако плащате вашия билет онлайн то и на кучето се плаща така, поне аз така плащам когато пътувам с Air Berlin, Fly Niki & BG AIR но с Аерофлот и Ер Италия съм плащала на летището. Всичко зависи от компанията с която летите.
Публикувано: 25 January 2012 - 12:37 PM

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...