Dog.bg Форуми : Докарване на куче от чужбина

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Докарване на куче от чужбина препоръчвам Cargo Partner Оцени темата: ***-- 2 Гласове

#101 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2014 - 03:52 PM

Аз намерих това : съобшават се промените, както това за Австралия в сила от 3 Фев 2014 ...сайт с инфо и това асоциация на агентите транспорт на животни:

#102 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2014 - 08:46 PM

Благодаря ти !

#103 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 10:50 PM

Здравейте! Въпроса с транспорта от Украйна до България още належащ.. Може ли някой да помогне?
User's Signature

Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 11:15 PM

Могат да го изпратят до Москва,а до там има самолетни билети на доста поносими цени .
Обмисли и този вариант .

#105 Потребителят е офлайн   Janet Karova Икона

Публикувано: 30 July 2014 - 02:44 PM

zdraveite ,vidqh che moje sas mikrobus ,no iskam da popitam kakva e procedurata sas samolet da go pratq.na kakva cena?kade trqbva da zvanna?moga li ot stutgart da go pratq?

#106 Потребителят е офлайн   dkdkdk Икона

Публикувано: 25 September 2014 - 07:44 PM

Здравейте на всички!

В момента съм в Дъблин, Ирландия. Имам домашен любимец котарак, за който се грижи в момента майка ми в България. Искам да си взема котето с мен началото на следващата година като се връщам отново в Дъблин. Разбрах, че домашните любимци в самолета било то до Англия или Ирландия, могат да пътуват само като карго. Мисля, че не съм много наясно с това понятие. Те могат ли да пътуват в багажното отделение със същия полет, с който съм и аз, или си пътуват един вид като колет сдруг полет? Също така искам да помоля някой, който има инормация да ми обясни как се процедира - отивам на летището 2-4 часа преди полета, предполагам някъде го проверяват и кога след това го вземат от мен - непосредствено преди да се кача в самолета или как, след като кацнем също веднага ли си го вземам или не? Всяка информация би била полезна за мен ! :smile:

#107 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 September 2014 - 08:11 PM

Защо не попитате авиокомпаниите, които пътуват до вашата дестинация какви условия имат и как протича транспортирането или не потърсите инфо в сайт за Ирландия, в който да са ясни условията. Както например е тук: https://www.gov.uk/take-pet-abroad
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#108 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2014 - 03:31 PM

Показване на мнениетоdkdkdk, в 25 September 2014 - 07:44 PM, написа:

Здравейте на всички!

В момента съм в Дъблин, Ирландия. Имам домашен любимец котарак, за който се грижи в момента майка ми в България. Искам да си взема котето с мен началото на следващата година като се връщам отново в Дъблин. Разбрах, че домашните любимци в самолета било то до Англия или Ирландия, могат да пътуват само като карго. Мисля, че не съм много наясно с това понятие. Те могат ли да пътуват в багажното отделение със същия полет, с който съм и аз, или си пътуват един вид като колет сдруг полет? Също така искам да помоля някой, който има инормация да ми обясни как се процедира - отивам на летището 2-4 часа преди полета, предполагам някъде го проверяват и кога след това го вземат от мен - непосредствено преди да се кача в самолета или как, след като кацнем също веднага ли си го вземам или не? Всяка информация би била полезна за мен ! :smile:

Пътува с теб. Получаваш си го на място при кацането.

Необходими са ти транспортна клетка, пари за транспорта и изрядни вет.-мед. документи. Ако при същия полет превозват куче, котаракът ще трябва да чака следващата машина.

Важи правилото на заявилия първи по време. Когато купуваш билет за себе си, заявяваш и намерението да превозиш котака. Останалото свършват милите каки и батковци от авиокомпанията превозвач.

Айде цун-мун и мър- мяу и никога повече да не ви се налага да се връщате в мизерната клоака, в каквато шепа хора превърнаха милата ни България.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема