Смятате ли че приличате на кученцето си?
Приличаме ли на нашите кученца? :)
Публикувано: 07 April 2009 - 08:48 AM
Една интересна статийка http://www.top.bg/bg/article?id=5138
Публикувано: 07 April 2009 - 09:46 AM
Вижте това:
Цитат
В крайна сметка един от изводите от срещите със собственици на кучета във връзка с изследването показват, че като цяло те са по-приятни хора от останалата част на човечеството, твърдят доброволците.

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 07 April 2009 - 09:47 AM
Дайте снимкаа :) няма ли някой, аз после ако мога ще се снимам с мойте кучи кучовци
Публикувано: 07 April 2009 - 09:49 AM
ben2418, в Apr 7 2009, 07:46 AM, написа:
Вижте това:
Цитат
В крайна сметка един от изводите от срещите със собственици на кучета във връзка с изследването показват, че като цяло те са по-приятни хора от останалата част на човечеството, твърдят доброволците.
И аз съм на това мнение :)
Въобще човек, който обича животинки според мен е по-добър
Публикувано: 08 April 2009 - 10:54 AM
Наистина, стопанина не избира кучето само по външния му вид, а обикновено неосъзнато го избира и заради характера му.
Хъскито го избрах защото е доста красиво, и най- важното; има сини очи. Сините очи са ми слабост. Тази статия ме накара да се замисля... самата аз отговарям на описанието характера на Сибирско Хъски.
Е, с моите камъни по моита глава. Поне вече знам какво им е на близките ми като се налага да ме търпат
Хъскито го избрах защото е доста красиво, и най- важното; има сини очи. Сините очи са ми слабост. Тази статия ме накара да се замисля... самата аз отговарям на описанието характера на Сибирско Хъски.
Е, с моите камъни по моита глава. Поне вече знам какво им е на близките ми като се налага да ме търпат
Публикувано: 13 May 2009 - 08:12 PM
Оу, определено си приличаме с Джекила..само дето аз се плезя по-малко.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +