Честито официално осиновяване
Ронго риджбеков, е ... не съвсем
Публикувано: 06 January 2010 - 11:44 AM
Че беше ясно,ясно си беше
....ама друго си е като се напише официално.Тоя Ронго точно такъв стопанин заслужава,пък и стопанина заслужава да има куче като него в комплект с цялата му безусловна любов и преданност
Много се радвам и пожелавам с времето да намерят общ език с Реджо и да станат първи приятели,жалко че Цезар Милан е толкова далеч,май само той би ги сприятелил набързо
Публикувано: 06 January 2010 - 11:44 AM
Ама аз наистина съм ви длъжница, отдавна трябваше да го напиша. Не знам защо не ми е хрумнало, че се очаква да напиша черно на бяло раз и прас
Винаги ще се съмнявам дали му давам най-доброто, ще се измъчвам, че нощем е сам. Ама пък по цял ден не е сам за разлика от повечето кучета, а и той си е приел този ритъм, така че животът е хубав.
Публикувано: 06 January 2010 - 11:55 AM
Леле, къде блея и аз! Макар, че вътрешно си знаех, тя Мил нито темата подновява, нищо не говори, то си беше ясно, че е нейното куче! Ронго не би приел друг стопанин, някак си се разбира, има такива съдбовни срещи, същества родени един за друг! Приказката на Ронго се състоя! Да сте живи и здрави всички! Как ще почивате лятото обаче...Ронго и Реджо не знаят, че водиш двоен живот, но сигурно има начин.
Публикувано: 06 January 2010 - 11:56 AM
Еее, така се радвам!!! Минаваше ми през ум, че така ще стане, ама...
Публикувано: 06 January 2010 - 12:03 PM
Цитат(dikari @ Jan 6 2010, 11:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ронго и Реджо не знаят, че водиш двоен живот, но сигурно има начин.
Ооо, знаят те, знаят много добре. Всеки ме обследваше в началото на какво друго куче мириша, сега вече ме обследват само ако е намесено някое ново, миризмата на другия не е чужда. Ще се оправим и с почивки, и с всичко.
На разходка забелязвам, че ако пристигам с Ронго, Реджо спазва някакви ритуали - не се втурва, а застава и все едно чака позволение от Ронго да ме поздрави, някакви такива. Ронго тръгва да си души, Реджо ходи след него. Току виж Деси се оказала права, че Ронго е един рафиниран, но упорит доминант когато знае какво иска.
Абе, щеше да е идеално един такъв куч с някоя принцеса, и Реджо, и Ронго биха съжителствали прекрасно с куче като Реджина. Ама кажете какво да правя, като най-ми късат сърцето такива слонски грамадни мъжища и те ми се струват по-безпомощни и уязвими от принцесите, колкото и да е нелогично. Просто за Реджина бях сигурна, че ще се справи и с други стопани, ще им влезе под кожата и ще е щастлива и без мен, а за тия двамата не съм. Ей ся тоя Рон от Сеславци не ми излиза от акъла.
Публикувано: 06 January 2010 - 12:25 PM
Цитат(mil_ @ Jan 6 2010, 12:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ей ся тоя Рон от Сеславци не ми излиза от акъла.
говри ми
аз като го видях и се сетих за Ронго
като видя някой грамадан там и
се побърквам
защото нямат шанс
сори за оффа
аз като идвах в началото за нещо
и само като каза първо да се оправи после ще пускам обяви
и си казах
- Охо, ясна е работата
Публикувано: 06 January 2010 - 03:12 PM
Много се радвам за този хубавец, с който имах щастие да се запозная на живо преди празниците!
mil_, аз като го гледах при теб - ами...той си е твой - не мърда без теб. Прекрасен е наистина и се радвам, че си остава при теб - един за друг сте! Ронго, щастливец си, да знаеш!
Публикувано: 06 January 2010 - 03:18 PM
Цитат(horserider @ Jan 6 2010, 01:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
..той си е твой - не мърда без теб.
...и така те гледа в очите...
Поздравления, Мил, и аз много се радвам и за двама ви!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 16 April 2010 - 02:04 PM
Ооо, да ви е честит празника ! Жив и здрав да е сладура! Аз последна го видях, но пък е мноооогоооо сладък, нищо, че ме гледаше с подозрение

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Вход

Горе
Цитиране +