Мопс
Публикувано: 15 February 2006 - 09:31 PM
Цитат
аз савсем скоро разбрах за този форум;въпреки че имам мопс от близо 4 години.
казва се шийла и преди 4 месеца стана майка.по този повод моите съболезнования на алисия;почти си представиям как си го преживяла защтото шийла роди много трудно.
много искам да ми кажете нещто повече за тази изложба на 19.02. искам да заведем малкото мопсчел.
благодария предварително
Здравейте!
Аз пак не мога да разбера хората които произвеждат кучета без родословия,а после искат да ходят по изложби! Изложби се правят за кучета които имат документ за произход.Не ми ясно защо не се интересувате преди заплождане,как ще стоят нещата после.И защо трябва да проваляте породата.Видях Вашата женска и бебето и на снимка.Това се прекрасни представители на породата.Видях едни прекрасни мопсчета. bl) Защо,защо,защо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 15 February 2006 - 09:49 PM
Вижте форум на този сайт,там има подробно описание къде точно се намира изложбена зала.
Изложбата ще се проведе в залата Емил Марков ) Триадица).
За записване за участие тел. 8333639.
С уважение.Светла Конова. d)
Публикувано: 15 February 2006 - 10:24 PM
мъжкия е с родословие и вие ни казахте да отидем при него.той е страхотен казва се ато и е шампион.собственикът му доста разбира от кучета и каза че шийла е прекрасна.родителите на моето куче имат родословие но вие сте казали на брат ми че родословието на майка й е фалшиво.за това сега не можем да изкараме родословие на малкото.това обаче не може да ни накара да ги обичаме по малко.
Публикувано: 16 February 2006 - 01:34 PM
Цитат
мъжкия е с родословие и вие ни казахте да отидем при него.той е страхотен казва се ато и е шампион.собственикът му доста разбира от кучета и каза че шийла е прекрасна.родителите на моето куче имат родословие но вие сте казали на брат ми че родословието на майка й е фалшиво.за това сега не можем да изкараме родословие на малкото.това обаче не може да ни накара да ги обичаме по малко.
Здравейте!
Донесете на изложба родословието на майката и ще видя къкво мога да направя.
С уважение.Светла. d)
Публикувано: 20 February 2006 - 04:46 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1140446807.jpg (19.21K)
Брой сваляния: 211
Публикувано: 20 February 2006 - 04:50 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 20 February 2006 - 09:33 PM
Цитат
Здравейте!
На мен много ми интересно как се казва развъдника от които сте купили мопсчето.Много чакам отговор.
С уважение.Светла. r)
Публикувано: 21 February 2006 - 08:33 AM
и да нацелуваш Ралф от нас w) страхотен е super best и е толкова мъничък b) b)

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 21 February 2006 - 07:01 PM
Цитат
Цитат
Здравейте!
На мен много ми интересно как се казва развъдника от които сте купили мопсчето.Много чакам отговор.
С уважение.Светла. r)
Ралф ми е подарък. Нямам представа от кой развъдник е, взели са ми го от магазина на Солунска след доста чакане да бъде доставен. В унгарския му паспорт има само печат за имунизация и имената на някакъв доктор. Пък може и да пише някъде, но аз не разбирам унгарски. А в този магазин е стоял съвсем малко. Трябва ли да се притеснявам че нещо му има?
Публикувано: 22 February 2006 - 01:37 PM
дори нищо да му няма, е хубаво да го види специалист, за да сте спокойни вие.
според мен още е мъничък и не е свикнал с храната, но постепенно ще започне да я яде. В първите дни когато я взехме Тайра също не искаше да яде много - дори й оставяхме пълна купичката и - нищо. след първоначалното окопитване, че е в нов дом обаче, започна да си яде нормално и сега не е никак придвирчива bravoS въпреки това обаче я храним само със Стартер и от време на време разнообразяваме с пастет за малки кученца + витаминни добавки. drink много го харесва.
а как в Ралф сега? започна ли все пак да се храни?
наистина е мноооого сладък w) w) w) аз съм влюбена във всички мопсчета и дори искам да взимаме още едно черно, за да си има Тайра приятелче victoryVVV
Публикувано: 22 February 2006 - 04:50 PM
това е Дейзи с новия си приятел Отело w)
Прикачени файлове
-
Otelo333.jpg (88.65K)
Брой сваляния: 196

Публикувано: 22 February 2006 - 07:01 PM
и Тайра си има едно такова голямо приятелче- хъскито Инди nok
а на изложбата не дойдохме, защото в последния момент се разболяхме всички вкупом и просто не бяхме във форма oo
вие как изкарахте, участва ли Дейзи?
поздрави от нас victoryVVV
Публикувано: 22 February 2006 - 07:13 PM

Публикувано: 22 February 2006 - 08:09 PM
Публикувано: 22 February 2006 - 08:45 PM
Цитат
Здравейте!
Видях снимката на мопсчето и ми направи впечатление не типичната формата на главата за тази порода,затова попитах името на развъдник.Но ако е минало през магазин,вече ми става ясно как стоят нещата.Това че сте купили куче от магазин е голяма грешка,поне да Ви е живо и здраво.Имах случай с хората които идваха при мен след като купиха са кучето от магазин ,което им е починало.После в магазина им дадоха друго и то пак умря.Вие преди да купите кучето трябваше да попитате в този форум,щях да Ви пратя в много добри развъдници,кадето има черни кучета.По принцип към избирането на черен мопс трабва да се подхожда много внимателно.Черен мопс се отличава от бежовите. Сега в Москва ще има голяма изложба,аз помолих моя приятелка която вече дванайсет години се занимава с мопсове да види ако има хубав черен мопс.При това че в Русия много голямо предлагане,аз не бързам защото искам да взема хубаво куче ,а не е така да има нещо,което се казва мопс.
Пак Ви казвам дано да Вие живо и здраво кучето.
С уважение.Светлана. r)
Публикувано: 22 February 2006 - 09:55 PM
Не се стряскай толкова заради това, че сте купили Ралф от магазин.
Наистина, факт е , че повечето специалисти и ветеринари препоръчват кучето да се вземе от развъдник, където
се занимават професионално с развъждането на породисти кутрета. Предимство е, че оттам ще ти дадат и родословие. А когато го купуваш от магазин не е много сигурно от къде издва животното, в какви условия е родено, какви са родителите. В магазина контактува с много други малки кученца и е лесно да лепне разни зарази /също както малките деца в детската градина - защото още няма изградена имунна защита и е податливо/.
но след като Ралф е бил прегледан от ветеринар и той не е открил нищо нередно, няма защо да се притесняваш. дори да няма родословие, сигурна съм, че ти няма да го обичаш по-малко, а напротив-
той ще бъде един много обичан и мил домашен любимец, който само ще те радва. victoryVVV
желаем ти го от сърце ! 1super
До Радост
Много се радваме за Дейзи, тя наистина заслужава награди, защото е красиво и добре гледано куче!
Да се надяваме, че на следващата изложба ще се запознаят Тайра и Дейзи super best
А ето я и нашата палавница с нейните 2 приятелчета - хъскито Индиан Съмър и котарака Дарко d) c) l)
Прикачени файлове
-
fr3.jpg (128.37K)
Брой сваляния: 166