Мопс
Публикувано: 06 September 2007 - 12:27 PM
Да ви е жив и здрав Неро и да имате много весели случки заедно!!!
Прикачени файлове
-
newsm59_1_.gif (5.05K)
Брой сваляния: 87

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 07 September 2007 - 12:17 AM
Благодарим Ви за хубавите поздрави! Всички да сме живи и здрави и усмихнати!
Прикачени файлове
-
Neron_high_1.jpg (165.89K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 09 September 2007 - 02:29 PM
здравейте! доста отдавна не съм писала,но не е нарочно.За съжаление в момента не мога да кача снимки на Атос и Белинда,но ще гледам тиа дни да ги покажа. Белинда /моят нов черен мопс/ е вече на 3 месеца и половина и вече тежи 4 килограма и половина. А от както я имам Атос е най щастливото куче на света. А и тя без него не може.Толкова добре се разбират. w) w) w)

CH BG ATOS DE ANGELO & BELINDA
Публикувано: 10 September 2007 - 02:54 PM
Цитат
Сидях и мъслих дали да пиша или не.Но реших все пак да ви разкажа ,каква голяма беда ме сполетя днеска.След една несполучлива операция загина едно мое прекрасно бебе.Пиша и не мога да не рева.Това стана към шест часа вечерта и от тогава като видя я паничка я, нещо друго свързано с него ,аз просто не мога да не плача.Това е първото мое бебе което губя, моите приятели ме успокояват ,че като развъдчик трябва да се науча да приемам такива ситуации,но аз просто не мога.Аз го изродих и отгледах и днеска така нелепо умря по време на една уж рутинна операция.Искам да ви кажа само едно ,винаги пазете своите мопсчета от операции,пазете се и гледайте да не стигате до тях.Много, много ми е тежко сега и ми липсва моето Брутче. (love)
Здравей,
Съжалявам за загубата ти, предполагам колко е тежко.
Искам да помоля когато можеш да говориш за това да споделиш тук все пак какво се е случило,
за да можем евентуално ние да се предпазим.
Предварително благодаря и пожелавам само радостни мигове от тук насетне.
Публикувано: 12 September 2007 - 08:48 AM
Здравейте...
Eva-Buddah, Bebe Astra благодаря ви.
По принцип в развъдника бяха кръстили мъника Сам,
но аз много исках да има българско име и .... така стана Самуил. w) w) w)
topsi1 аз почиствам муцунката с памучен тампон или такова тампонче за почистване на грим...
Кога ще ни покажеш снимки на мъничето си d)
Eva-Buddah, Bebe Astra благодаря ви.
По принцип в развъдника бяха кръстили мъника Сам,
но аз много исках да има българско име и .... така стана Самуил. w) w) w)
topsi1 аз почиствам муцунката с памучен тампон или такова тампонче за почистване на грим...
Кога ще ни покажеш снимки на мъничето си d)
Публикувано: 15 September 2007 - 06:08 PM
Здравейте всички!Ето ни и нас !Имах проблем с компютъра и не съм се включвала.Първо пожелания за рожденните дни на Атос,Астра,Буда и Нерон,макар и с доста закъснение.Желая им да са здрави и щастливи със своите собственици.Те са прекрасни кучета.Bambalina и твоя Самуил е много сладък.Дано по често се срещаме във форума. angelpik
Публикувано: 16 September 2007 - 08:57 PM
Топси, аз Буда го водех на доктор да му чисти гънките с калиев перманганат и съм много доволна. Баща ми е влюбен в мопса, но чихуахуато не може да го гледа и май ще го дава на някой. Буда е взел властта и това е. Даже вече си играе с котката. Много съм щастлива, че Будчето се чувства добре! Мисля да си взема и едно китайско голо кученце като се върна в БГ.
Вие как сте? Нещо ново при Вас?
Трябва да направим една роднинска среща като се върна!
Светле, как е Астра? На мен много ми е домъчняло за нея!
Поздрави и целувки от мен!
w)
Вие как сте? Нещо ново при Вас?
Трябва да направим една роднинска среща като се върна!
Светле, как е Астра? На мен много ми е домъчняло за нея!
Поздрави и целувки от мен!
w)