Мопс
Публикувано: 02 October 2007 - 02:13 PM
чувала съм само за един ... ето и линк... тя дамата даже понякога се появява и пише тук.
http://www.kingonaleash.com/
Успех!
(ако се сметне за реклама... моля линка да се изтрие... )
Публикувано: 02 October 2007 - 02:25 PM
Цитат
чувала съм само за един ... ето и линк... тя дамата даже понякога се появява и пише тук.
Успех!
Не виждаш ли че на нея не и пука каква порода иска,важно е някой да и подари куче за без парички...не я интересува какво ще е писала е в почти всички теми едно и също.Прегледай последните и 6 съобщения,тоест те са само 6 и ще видиш че са едднакви,навсякъде моли да и се подари куче.В темата за чау-чау,дог от бордо,мопс,боксер,хъски, и т.н

Публикувано: 02 October 2007 - 02:38 PM
Ами сигурно е малко детенцето и иска ....
mimils96, ама миличка.... кучето си е отговорност....
настина и ветеринарите и хубава храна... играчки и пр.
Така че не е достатъчно само да искаш ....
Аз за моето първо кученце чаках 20 години... може да се наложи и ти мъничко да почакаш
(дано да е мъничко :) )
Пожелавам ти го !
Публикувано: 02 October 2007 - 04:01 PM
Цитат
Успех!
Aксел е оттам. Няма да казвам нищо, само му погледнете снимките и ще ви стане ясно за класата му.
Публикувано: 03 October 2007 - 09:33 AM
Публикувано: 03 October 2007 - 10:01 AM
Просто се страхувах, че правим реклама и може да ни санкционират... все пак аз не съм запозната с развъдниците в България... Намерих този и посочих линка към него... Това е.
Къде видя сарказъм не разбрах.
Опитах се да помогна.
Извинявам се ако съм Ви притеснила... Няма да се обаждам повече.
Публикувано: 03 October 2007 - 10:16 AM
Публикувано: 03 October 2007 - 11:44 AM
Цитат
Просто се страхувах, че правим реклама и може да ни санкционират... все пак аз не съм запозната с развъдниците в България... Намерих този и посочих линка към него... Това е.
Къде видя сарказъм не разбрах.
Опитах се да помогна.
Извинявам се ако съм Ви притеснила... Няма да се обаждам повече.
Мерси за реклама. :-*
Публикувано: 03 October 2007 - 12:35 PM
Само не ми се смейте как ще си задам въпроса, че .... наистина не знам как да го формулирам.
Та ... за да се състезава моя куч от името на България... трябва ли да сме регистрирани в Мопс клуб България... И ако сме регистрирани в Мопс клуб Чехия.... това дали ще представлява проблем... хъх... много объркано стана....
Публикувано: 03 October 2007 - 02:27 PM
Публикувано: 03 October 2007 - 02:50 PM
Публикувано: 03 October 2007 - 03:27 PM
Аз идея нямам... Нямам и време.... за това... нито за специалното обучение, нито за нищо...
100 пъти се извиних, ако са ми приети думите за сарказъм... Не мисля повече да се извинявам... Мисли каквото желаеш.
Лек ден желая на всички
Попитах за клуба, защото искам там да пише името България, а не Чехия... нищо повече... защо е това заяждане ... не разбирам...
Публикувано: 03 October 2007 - 04:01 PM
Как сте всички? Вчера видях Буда по скайп-видя ми се още по-дебел и красив! :-* Извинявам се за качеството на снимките... :-X
Прикачени файлове
-
Video call snapshot 23.png (109.13K)
Брой сваляния: 132