Мопс
Публикувано: 30 October 2007 - 11:37 PM
Публикувано: 30 October 2007 - 11:38 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 02:14 PM
Цитат
От Вашата среща до Хилтън имаще направен видеоклип и като го гледате ,може да се чуят и приказки на тези, които присътсват.Чух, че има недеволни от това, че ги пратих при доктор Мартин Попов в Зоната.За това не смятам да Ви препоръчвам които и да е лекар.Търсете сами ,за да сте доволни.
Лично аз съм много благодарна на доктор Мартин Попов и го смятам за доста добър и не толкова комерсиален, колкото някои други. :yahoo:
А на Вас успех в търсенето.
Публикувано: 31 October 2007 - 05:09 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 05:12 PM
Цитат
Ева!
Моля те попитай за доктор Мартин Попов от твоя лекар в Изток.И искам след като питаш доктор Богомил Рошев,да напишеш какво каза той за него.
Публикувано: 31 October 2007 - 05:43 PM
Цитат
Цитат
И ако може бихте ли ми казали каква е тяхната версия? Кой какво е казал звучи малко несериозно, ако искате може да му се обадите пак и да се срещнем във Ваше присъствие и нека кажат тяхната версия, да видя как ще лъжат в мое присъствие!Искам и да Ви попитам, каква ми е ползата да лъжа? Пари ли печеля? Какъв интерес имам от всичко това? Освен всичко друго понеже в магазина нямаха в наличност нагръдник искаха да ми продадат нашииник, уверяваики ме че не пречел по никакъв начин... Вие като специалист относно отглеждането на породата Мопс мислите ли че нашииника е подходящ за тази порода кучета? :sos:
Както вече казах аз не исках да афиширам случая, никъде и по никакъв повод не съм коментирал за компетентността на някои хора! Просто приятелски споделих мнението и опита си с въпросните господа! И все пак не разбирам моето мнение какво Ви засяга, че толкова много ми се обидихте B)
Как не ме засяга? Вижте аз не съм на 20 и имам вече изграден характер.И когато вярвам в някой или нещо, съм всеотдайна.Има хора и хора.Аз уважавам този доктор както и много други с които работя.
За да приключим този случай бих искала утре да се срещнем всички в тяхен кабинет и да видиме ,точно каква е истина.Чакам Ви утре в 17 часа в кабинета на доктор Попов.Хем ще изясниме нещата,хем ще заведа моето коте на преглед,да му видят окото.
До утре.С уважение.Светла.
Публикувано: 31 October 2007 - 05:58 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
И ако може бихте ли ми казали каква е тяхната версия? Кой какво е казал звучи малко несериозно, ако искате може да му се обадите пак и да се срещнем във Ваше присъствие и нека кажат тяхната версия, да видя как ще лъжат в мое присъствие!Искам и да Ви попитам, каква ми е ползата да лъжа? Пари ли печеля? Какъв интерес имам от всичко това? Освен всичко друго понеже в магазина нямаха в наличност нагръдник искаха да ми продадат нашииник, уверяваики ме че не пречел по никакъв начин... Вие като специалист относно отглеждането на породата Мопс мислите ли че нашииника е подходящ за тази порода кучета? :sos:
Както вече казах аз не исках да афиширам случая, никъде и по никакъв повод не съм коментирал за компетентността на някои хора! Просто приятелски споделих мнението и опита си с въпросните господа! И все пак не разбирам моето мнение какво Ви засяга, че толкова много ми се обидихте B)
Как не ме засяга? Вижте аз не съм на 20 и имам вече изграден характер.И когато вярвам в някой или нещо, съм всеотдайна.Има хора и хора.Аз уважавам този доктор както и много други с които работя.
За да приключим този случай бих искала утре да се срещнем всички в тяхен кабинет и да видиме ,точно каква е истина.Чакам Ви утре в 17 часа в кабинета на доктор Попов.Хем ще изясниме нещата,хем ще заведа моето коте на преглед,да му видят окото.
До утре.С уважение.Светла.
Не виждам смисъл да коментирам характерите на когото и да е било а също и дали възрастта е мерило за изграждането им. Аз също не съм на 20 и нямам време да се занимавам с глупости. Като един добре възпитан човек утре ще дойда на въпросното място за да изясним случая, но, ако господата имат чест и доблест и кажат истината мисля че ще ми дължите извинение, тук във форума :)
Аз винаги държа на думата, първо истина и после извинения,кой на кой ще видиме утре.
Публикувано: 31 October 2007 - 06:02 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 06:04 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 06:12 PM
Цитат
Ева!
Там е ,само че това се води Зона Б 18. Доволна ли си от тях?
Публикувано: 31 October 2007 - 06:54 PM
Относно конкретния случай не мога да коментирам много, понеже не съм говорил с него, а съм запознат само с изнесената информация във форума. Kill-op, диагнозата на д-р Попов очевидно от самото начало е била правилна, просто причината за язвата не винаги може да се определи. Наличието на косъмчета от вътрешната страна на клепача води до поява на язва на роговицата поради непрекъснатото дразнене. Така, че диагнозата на другия колега не е била коренно различна, просто той е установил причината за язвата, а както знаем, когато знаем причината е много по-лесно да помогнем. Не винаги могат да бъдат видени косъмчетата от вътрешната страна на клепача.
Всички хора трябва да разберат, че работата на ветеринарния лекар е изключително трудна и понякога за поставянето на точната диагноза имаме нужда и от малко късмет. Нашите пациенти, за съжаление, не могат да говорят и до голяма степен разчитаме на стопаните да ни помогнат при снемането на анамнезата.

Публикувано: 01 November 2007 - 03:37 PM
Цитат
@ md_baskervil: Втория доктор не го реши кардинално, но преди това ни каза че може да има рецидив. Имахме нужда от второ мнение за хирургичната интервенция която предстои да бъде направена, макар доктора който ще я прави да е много добър исках да чуя и друго мнение :blink: