Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#1741 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 October 2007 - 11:37 PM

Супер! Мерси много, Светле! Значи направо го записвайте. Ще ти изпратя телефона на майка ми на лични да се разберете. На нас сега ни трябват оценки, защото мисля скоро да го правим мъж! Много благодаря отново!  :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#1742 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2007 - 11:38 PM

:yahoo:Не е проблем да изведа всичките кучета,стига да има кой да помага.Аз ще съм двата дена с по две мои кучета.Така,че не е проблем да помогна.За мен ще е удоволствие.А знае ли се къде ще се проведе изложбата?Кои са съдийте? :blink:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1743 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2007 - 11:46 PM

Много Ви благодаря, милички!  :wub: :yahoo: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1744 Потребителят е офлайн   zozolin4eto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 12:31 PM

Жалко , че бебе Астра няма да може да дойде на срещата , но за всички свободни совиянци в НЕДЕЛЯ от 3 часа в Борисовата Градина при езерото с лилиите , вси4ки сте поканени за общата среща на ку4овците ни  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1745 Потребителят е офлайн   Volkodav Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 01:45 PM

Някой може ли да ми каже адрес на кабинет на добър овталмолог в София.

#1746 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 02:14 PM

Цитат

Някой може ли да ми каже адрес на кабинет на добър овталмолог в София.

От Вашата среща до Хилтън имаще направен видеоклип и като го гледате ,може да се чуят и приказки на тези, които присътсват.Чух, че има недеволни от това, че ги пратих при доктор Мартин Попов в Зоната.За това не смятам да Ви препоръчвам които и да е лекар.Търсете сами ,за да сте доволни.
Лично аз  съм много благодарна на доктор Мартин Попов и го смятам за доста добър и не толкова комерсиален, колкото някои други. :yahoo:
А на Вас успех в търсенето.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1747 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 02:17 PM

Може да попиташ в раздел "Ветеринарен кабинет" тук във форума...
Той се посещава от ветеринари, така че мисля че те най-добре ще те насочат.
Успех  ;)

#1748 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 04:33 PM

Аз съм много доволна от д-р Рошев. Клиниката му е в Изток. Аз водя моя мопс там от бебе. Страхотен е целия персонал. И винаги му дават бисквитки!  :wub: 
User's Signature

Качена снимка

#1749 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 05:09 PM

Сега се обадих на доктор Попов чух неговата версия по този случай.Неговата версия е коренно различна от Вашата. Мисля че някой лъже.Аз нееднократно съм се убеждавала в неговата принципност и безкористност.И аз имам един пресен пример.Преди две седмици един от моите мопсове си нарани окото,отийдох при едни вет.доктори с име и клиентела, те ме изпратиха при д-р Борисов ,защото толкова било лошо нараняване че те не можаха да го излекуват.Аз съм била при доктор Борисов и знам колко е комерсиален и алчен за пари.Ядосах се и отийдох при Мартин Попов.Получих от него бесплатна консултация и рецепта.Кучето ми се излекува за една седмица.Това е моя случай.И още един случай.Имам мопс бебе които обича да играе с котки.От тези игри пострада окото на котето и сега го лекува доктор Попов.На 17-18 ноември котето трябва да участва на изложбата и вярвайки на доктора и виждайки подобрения в нейното състояние ,съм сигурна че то ще се оправи и ще може да участва.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1750 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 05:12 PM

Цитат

Аз съм много доволна от д-р Рошев. Клиниката му е в Изток. Аз водя моя мопс там от бебе. Страхотен е целия персонал. И винаги му дават бисквитки!  :wub: 

Ева!
Моля те попитай за доктор Мартин Попов от твоя лекар в Изток.И искам след като питаш доктор Богомил Рошев,да напишеш какво каза той за него.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1751 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 05:43 PM

Цитат

Цитат

Мисля че някой лъже.

И ако може бихте ли ми казали каква е тяхната версия? Кой какво е казал звучи малко несериозно, ако искате може да му се обадите пак и да се срещнем във Ваше присъствие и нека кажат тяхната версия, да видя как ще лъжат в мое присъствие!Искам и да Ви попитам, каква ми е ползата да лъжа? Пари ли печеля? Какъв интерес имам от всичко това? Освен всичко  друго понеже в магазина нямаха в наличност нагръдник искаха да ми продадат нашииник, уверяваики ме че не пречел по никакъв начин... Вие като специалист относно отглеждането на породата Мопс мислите ли че нашииника е подходящ за тази порода кучета?  :sos:

Както вече казах аз не исках да афиширам случая, никъде и по никакъв повод не съм коментирал за компетентността на някои хора! Просто приятелски споделих мнението и опита си с въпросните господа! И все пак не разбирам моето мнение какво Ви засяга, че толкова много ми се обидихте  B)

Как не ме засяга? Вижте аз не съм на 20 и имам вече изграден характер.И когато вярвам в някой или нещо, съм всеотдайна.Има хора и хора.Аз уважавам този доктор както и много други с които работя.
За да приключим този случай бих искала утре да се срещнем всички в тяхен кабинет и да видиме ,точно каква е истина.Чакам Ви утре в 17 часа в кабинета на доктор Попов.Хем ще изясниме нещата,хем ще заведа моето коте на преглед,да му видят окото.
До утре.С уважение.Светла.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1752 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 05:58 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Мисля че някой лъже.

И ако може бихте ли ми казали каква е тяхната версия? Кой какво е казал звучи малко несериозно, ако искате може да му се обадите пак и да се срещнем във Ваше присъствие и нека кажат тяхната версия, да видя как ще лъжат в мое присъствие!Искам и да Ви попитам, каква ми е ползата да лъжа? Пари ли печеля? Какъв интерес имам от всичко това? Освен всичко  друго понеже в магазина нямаха в наличност нагръдник искаха да ми продадат нашииник, уверяваики ме че не пречел по никакъв начин... Вие като специалист относно отглеждането на породата Мопс мислите ли че нашииника е подходящ за тази порода кучета?  :sos:

Както вече казах аз не исках да афиширам случая, никъде и по никакъв повод не съм коментирал за компетентността на някои хора! Просто приятелски споделих мнението и опита си с въпросните господа! И все пак не разбирам моето мнение какво Ви засяга, че толкова много ми се обидихте  B)

Как не ме засяга? Вижте аз не съм на 20 и имам вече изграден характер.И когато вярвам в някой или нещо, съм всеотдайна.Има хора и хора.Аз уважавам този доктор както и много други с които работя.
За да приключим този случай бих искала утре да се срещнем всички в тяхен кабинет и да видиме ,точно каква е истина.Чакам Ви утре в 17 часа в кабинета на доктор Попов.Хем ще изясниме нещата,хем ще заведа моето коте на преглед,да му видят окото.
До утре.С уважение.Светла.

Не виждам смисъл да коментирам характерите на когото и да е било а също и дали възрастта е мерило за изграждането им. Аз също не съм на 20 и нямам време да се занимавам с глупости. Като един добре възпитан човек утре ще дойда на въпросното място за да изясним случая, но, ако господата имат чест и доблест и кажат истината мисля че ще ми дължите извинение, тук във форума :)

Аз винаги държа на думата, първо истина и после извинения,кой на кой ще видиме утре.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1753 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 06:02 PM

Айдееее, сега пък подкарахте 20 годишните... ;D Ок, Светле-ще питам Боги. А кабинета на въпросния д-р да не е в Зона Б5? Защото там водя Будя на фризиор, пак препоръчан ми от д-р Рошев?  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1754 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 06:04 PM

:-Аз лично съм много доволна от д-р Мартин Попов.Винаги се е отзовавал на молбата ми за помощ,никога не ми е взимал пари за преглед и винаги е бил много внимателен.В крайна сметка всеки има право да си избира личните лекари за любимците си,без да оплюва лекарите.Винаги има доволни и недоволни.Ветеринарните лекари са като хуманните,при 20 отиваш и различно мнение ще чуеш.По важното е кучетата да са добре.Затова има лични лекари и всеки си избира своя. :blink:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1755 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 06:12 PM

Цитат

Айдееее, сега пък подкарахте 20 годишните... ;D Ок, Светле-ще питам Боги. А кабинета на въпросния д-р да не е в Зона Б5? Защото там водя Будя на фризиор, пак препоръчан ми от д-р Рошев?  :blink:

Ева!
Там е ,само че това се води Зона Б 18. Доволна ли си от тях?
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1756 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 06:41 PM

Айдееее, сега пък подкарахте 20 годишните... 

:wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1757 Потребителят е офлайн   vagabogo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 October 2007 - 06:54 PM

Не ми е много работата да се намесвам тук, но ще го наранявя понеже беше споменато моето име. Относно д-р Мартин Попов мисля, че аз съм един от малкото хора тук, който може да изкаже мнение базирано не на една-две срещи, а на приятелство от повече от 15 години. Смятам, че е коректен и винаги прави всичко възможно за да помогне, дори и в случай, когато хората не заслужават много.
Относно конкретния случай не мога да коментирам много, понеже не съм говорил с него, а съм запознат само с изнесената информация във форума. Kill-op, диагнозата на д-р Попов очевидно от самото начало е била правилна, просто причината за язвата не винаги може да се определи. Наличието на косъмчета от вътрешната страна на клепача води до поява на язва на роговицата поради непрекъснатото дразнене. Така, че диагнозата на другия колега не е била коренно различна, просто той е установил причината за язвата, а както знаем, когато знаем причината е много по-лесно да помогнем. Не винаги могат да бъдат видени косъмчетата от вътрешната страна на клепача.
Всички хора трябва да разберат, че работата на ветеринарния лекар е изключително трудна и понякога за поставянето на точната диагноза имаме нужда и от малко късмет. Нашите пациенти, за съжаление, не могат да говорят и до голяма степен разчитаме на стопаните да ни помогнат при снемането на анамнезата.
User's Signature

Качена снимка

#1758 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 07:54 PM

Да! Аз съм много доволна! Много са внимателни и след всяка процедура кучето ми мирише на малинки!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1759 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 10:58 PM

Kill-op,в крайна сметка не разбрах втория лекар излекува ли ви кучето?
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1760 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2007 - 03:37 PM

Цитат

Явно на въпросите ми не може да се отговори. Но народа си го е казал: На чужд гръб и 100 тояги са малко  :rolleyes:

@ md_baskervil: Втория доктор не го реши кардинално, но преди това ни каза че може да има рецидив. Имахме нужда от второ мнение за хирургичната интервенция която предстои да бъде направена, макар доктора който ще я прави да е много добър исках да чуя и друго мнение  :blink:
: :(Наистина много е неприятно това,което се е случило на вашето мопсче.Дано всичко се оправи и да е добре.
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема