Цитат
Забравих да кажа че като се върнах от работа заварих истинско минно поле :o :o за мое съжаление няколко човека от моето фемили попаднаха на мините имаше жертви из целия хол и кухнятя :sarkastichen:естествено игра палката и доместоса ;D
а Грег ни гъг ни мък преместили го в кошарата му и се спотайва там виновен ама не се показва изобщо апък аз дори и не му се карах.Като почистих го искарах да се разходи ама го гледам ходи един такъв скован за миг си помислих че нещо не е наред със задните крачета обаче в мига вкойто му сервирах вечерята малиии
няма по голям лакумник,оправи и походка и всичко.В момента си оправих леглото да си лягам познайте кой е там преди мене и ми се гаври със завивките? ;D ;D ;D
Само един съвет от мен, ако позволиш... Не го тупай, когато отдавна е свършил акото... той няма да разбере за какво яде тупалката... Шляпкай го... когато го гепаш на местопрестъплението и то не с ръка ами с вестници (ти сигурно това си го знаеш... ама аз да повтарям там). Те иначе са много схватливи... :yahoo: :yahoo:
Иначе изследванията ще са готови след 14 дни казаха... Изпращат израстъка в университет и оттам ще кажат какви ще ги вършим...
Аз си мисля, че всичко ще се оправи...