Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#2541 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 February 2008 - 11:56 AM

Цитат

От Варна сме, така че и ние само можем да им завиждаме за честите срещи. Иначе и тук стават сбирки доколкото знам, но още не сме се виждали с никого.

Абсолютно и тук стават срещи, но повечето са импровизирани в Морската градина през зимата. организирано ставаха лятото и есента. Сега се виждаме с Пиф, Масаня и Лео понякога.
User's Signature

Качена снимка

#2542 Потребителят е офлайн   Alexa76 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 12:02 PM

Може би като се постопли повечко ще идваме в морската градина. Вечер излизаме към 18.30 и не за много време, но все пак ако сте навън и вие по това време ще е чудесно да ги запознаем. Градината ми е близко, така че когато кажете след 18.00 мога да съм там с Барчо-Шопарчо.
User's Signature

Качена снимка

#2543 Потребителят е офлайн   Alexa76 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 12:03 PM

Цитат

Цитат

От Варна сме, така че и ние само можем да им завиждаме за честите срещи. Иначе и тук стават сбирки доколкото знам, но още не сме се виждали с никого.

А-а-а супер...
Аксел е от Варна...
(то и аз съм от Варна по принцип, ама се прибираме 1 път в годината)
И доколкото знам и там се организират срещи... Сигурно ще им е приятно  :blink: :blink:

Абе ние сме морски ама само на документ :'( :'( ... Живеем в Чехия засега..

А съвсем между другото моя малък бонбон е от Чехия, ако може да се вярва на този човек.
User's Signature

Качена снимка

#2544 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 12:10 PM

Апропо ми напомнихте че бях пуснала мухата за среща в неделя.Последно ще се събираме ли и къде ще ви бъде удобно на панчаревското езеро или в южния парк и ако ще се събираме предложете удобен час :blink:Всъщност зависим и от времето в неделя ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2545 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 12:12 PM

Абе не знам дали да му вярваме... ама ако знае какви лоши неща бих му направила при възможност... би избягал в Румъния(примерно)

Иначе като се върнем тази година непременно ще си организираме една варненска среща...  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#2546 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 12:17 PM

А шопи ще приемате ли на вашите срещи лятото ;D ;D ;D или да се самопоканваме? :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2547 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 12:21 PM

Цитат

А шопи ще приемате ли на вашите срещи лятото ;D ;D ;D или да се самопоканваме? :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Хахах... ми хайде де...  :P
То какво значение кой откъде е и какъв е... важно е да има грухтящо  :yahoo:, пък може и да няма... Важно е да ги обича!!!

Въпреки, че ако искаш един хинт от мен: канете се през лятото... сега и да се срещнете във Варна... друго си е през лятото  :yahoo:

#2548 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 12:28 PM

Бамби да те питам нещо а и не само теб :wub: доста често пътуваме извън Бг освен паспорта с ваксините какви други документи се изискват?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2549 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 12:28 PM

Здравей ALEXSA76 и на твоя хубавец ние сме братчето на hubavajena6.Радвам се ставаме повече тук има много полезна информация.Слушай ги те са страхотни всичките и аз съм от скоро и много научих от тях.А що се отнася за срещите на мене ми е най мъчно,защото сме от Пловдив и още не сме излизали на вън и незнам изобщо има ли мопсчета тук из нашата махала.Желая ти Alexsa много хубави моменти с Бари. ;)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2550 Потребителят е офлайн   Alexa76 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 12:39 PM

Благодаря на всички за топлото посрещане  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2551 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 12:43 PM

Цитат

Бамби да те питам нещо а и не само теб :wub: доста често пътуваме извън Бг освен паспорта с ваксините какви други документи се изискват?

Аз мога да говоря в случайте при които се пътува с автомобил.
Ами зависи за къде... Ако пътуваш в Европейски съюз... ти трябва само паспорт с ваксините и кучето да има чип (въпреки че по нашите митници няма четец на чипове  :rolleyes:). Успоредно с това трябва да имаш печат от ветеринарния си лекар в паспорта (може да е сложен до 3 дни преди пътуването), че кучето ти е здраво...
(Във Обединена ветеринарна клиника във Варна  :-  ми поискаха 25 лв. за този печат и аз ги пратих да пасат трева... защото нито ми прегледаха кучето, нито нищо а пари за печат ще искат... изкарах го в Троян и то абсолютно безплатно!!! В Чехия също е безплатно!)
Ако минаваш обаче през Сърбия може да стане проблем. Защото те са страна извън Европейския съюз и там, за да влезеш обратно в Европейски съюз ти трябва някакво изследване от специална държавно лицензирана лаборатория, че ваксината ти за бяс си функционира... наричаше се нещо тетър... ама аз го знам на чешки... а то си е голяма глупост....
Ние като минавахме сръбско-унгарската граница никой не ни поиска такова изследване(не че и имахме де, аз после разбрах, че трябвало), обаче за сигурност ти го казвам да си знаеш... Все пак унгарските митничари по рождение са си малко заядливички... Да си нямате проблем  :yahoo:
Ако нещо не ти е ясно питай... Ще помагаме  :yahoo: :yahoo:

#2552 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 02:26 PM

Точно от там минаваме  Сърбия Унгария Австрия и Германия почти винаги си пътуваме с колата,обаче има редки случаи в които пътуваме и със самолет.Някой да знае как стоят там нещата-за самолета де?Иначе си имаме транспортна клетка.А това със изследването за функциониращата ваксина против бяс за какъв  чемер им е на сърбите?В какъв период от време трябва да бъде издаден този документ и в самата Сърбия ли трябва да го направя или може и в България да го направим преди да тръгнем успоредно с другите изисквания.По принцип ние не се задържаме много извън Бг сава въпрос за период от 20 дена най много. Всеки примерно 3месеца като ми се наложи да излезна с него всеки път ли тябва да подновявам това изследване?Изобщо ми се струва много примитивна работата с тия Сърби не знаят ли че ваксината против бяс важи и действа една календарна година  :huh: :huh: :huh: 
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2553 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 02:34 PM

Това изискване не е от сръбска страна, а от страна на Европейския съюз. Трябва да го направиш в България. Сега отивам на лекар и после ще ти напиша подробно.
Хайде  :wub:

#2554 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 02:35 PM

Здравейте на всички!Отдавна се каня да пусна снимка на моя любим мопс при блока!Големи приятели са с мойта Кери,много си се обичкат!Незнам дали ще ви хареса,снимката е с лошо качество,защото е от телефон.Тя жената отдавна му търси женска,ама той е единственият мопс в моя блок или поне друг не съм виждала,много е добър и всички много му се радват. :blink:

#2555 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 02:40 PM

Пропуснах да питам чипът задължителен ли е при излизане от Бг не че ние сме си сложили още ама ако е задължително ще сложим!Въпрос с голяма важност ако четеца на чипове не разчете чипа :rolleyes: какво става ще ми конфискуват дзверчето ли :o?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2556 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 02:46 PM

Незнам за извън БГ,ама скоро сигурно ше го въведът това за в БГ всяко домашно куче да има чип.Това го знам от ветерианрите,казаха ми го още преди да се избере кмет.Ще след като изберът кмет ще стане задължително чипа,защото ако намерят кучето само навън без каишка,ще те намерят и глобят,естесвено е и ако е изгубено.Това е хубаво защото недай си боже ако някой си изгуби любимеца,точно по това ще му намерят ветерианрите и стопанина :blink:

#2557 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 02:51 PM

Цитат

Незнам за извън БГ,ама скоро сигурно ше го въведът това за в БГ всяко домашно куче да има чип.Това го знам от ветерианрите,казаха ми го още преди да се избере кмет.Ще след като изберът кмет ще стане задължително чипа,защото ако намерят кучето само навън без каишка,ще те намерят и глобят,естесвено е и ако е изгубено.Това е хубаво защото недай си боже ако някой си изгуби любимеца,точно по това ще му намерят ветерианрите и стопанина :blink:
Кери за какъв кмет става въпрос?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2558 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 02:54 PM

Еми казвам ти,че ветерианрите ми го казаха това за чиповете още преди да изберат кметовете на градовете ;) казаха ми,след това ще се въведе това за чиповете и ще е задължително,защото аз го питах дали сега да слагаме чип,че исках.И ми казхаа,че е хубаво кучето да има,но още не е задължително.Извинете ако не съм се изразила по-точно. :blink:

#2559 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 02:57 PM

Хубаво ще е с такъв четец да разполагат кучкарниците!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2560 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2008 - 03:02 PM

Разбрах те първия път но исках да съм сигорна :wub:
[glow=red,2,300]ветеринарите :wub: :wub: :wub:[/glow]
User's Signature