Мопс
Публикувано: 08 February 2008 - 08:56 PM
Цитат
Цитат
Така че много те моля не пускай личните си съобщения в(ТЕМАТА)мопс!
Аз съм виновна за това , и си поемам вината.Моля те ,скарай се на мен ,защото при нас като във всяко нормално семейство.Прости ми. Просто наистина ,не разбрах какво искаш.Моля те.
Ти сигурно искаше да ни искараш по напред в форумите.Каквото стана ,стана.Моля те ,толкова ми добре да ви чета и да ви гледам как обичате своите деца,няма смисъл да се караме за глупости и такива дребни работи, нали?
Пуснах ЛС до мен защото видях, че цялата мопсова общност ВЕЧЕ се занимава с това, а и никак не съм съглсен на ЛС да се ръсят закани и квалификации по мой адрес, особено като не се познваме. Емотиконите на твоя пост бяха в смисъл, че много ми харесва това което съдържаше, не виждам от какво точно пък се вбесяваш в това нещо?!
Публикувано: 08 February 2008 - 08:57 PM
Митя Павлов :->)
Публикувано: 08 February 2008 - 08:58 PM
Цитат
А и тъй като не се познаваме да се запознаем приятно ми е Ангелина
На 28г от София горда собственичка на НОК и МОПС
Ти пак много си дърта, за мен тука писаха ,че мозъка ми е на 13 годишна. ;D Има да новоксваш, любов моя!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 08 February 2008 - 09:02 PM
Цитат
Митя Павлов :->)
Много ми харесва ," едно голямо и сплотено виртуално семейство"
Митя питай Светла ,дали и харесват двете момиченца крайни от дясно, за снахите?
Публикувано: 08 February 2008 - 09:13 PM
Както и да е, статуквото е трудно променяемо.
Вижте как се забавлява Аксел днес, това един добър приятел: Хектор, познат от други теми тук във форумите на дог.бг

Публикувано: 08 February 2008 - 09:13 PM
Аз и сега знам че мога да звънна на Аksel и да кажа ,че съм в Варна и няма къде да спя и ще ме подслони ,както и в други градове кадето има мопсчета от нашия форум.
За това сме наистина едно виртуално семейство. :blink:
Публикувано: 08 February 2008 - 09:15 PM
Цитат
Както и да е, статуквото е трудно променяемо.
Вижте как се забавлява Аксел днес, това един добър приятел: Хектор, познат от други теми тук във форумите на дог.бг

Чакай ,като ти дойдеме на лятната изложба на главата , и Хектор ще избяга. ;D
Публикувано: 08 February 2008 - 09:17 PM
Цитат
Аз и сега знам че мога да звънна на Аksel и да кажа ,че съм в Варна и няма къде да спя и ще ме подслони ,както и в други градове кадето има мопсчета от нашия форум.
И не само теб ще подслониме ами и всички мопсове и други животинки, които са с теб. :blink:
Не отстъпваме при никакви обстоятелства!!! Не ни интересува кой от коя порода е, ние сме най-яки и красиви!!! :P

Публикувано: 08 February 2008 - 09:18 PM
Цитат
Цитат
И не само теб ще подслониме ами и всички мопсове и други животинки, които са с теб. :blink:
Не отстъпваме при никакви обстоятелства!!! Не ни интересува кой от коя порода е, ние сме най-яки и красиви!!! :P
Много ви обичам!

Публикувано: 08 February 2008 - 09:20 PM
Публикувано: 08 February 2008 - 09:28 PM
Публикувано: 08 February 2008 - 09:33 PM
Цитат
:wub: :wub: :wub:Светле, генът си е ген мен ако питаш :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 08 February 2008 - 09:35 PM
Цитат
Айде на не яхна метлата и да не те подхвана ,кавото решат младите ,това ще стане.
Публикувано: 09 February 2008 - 09:17 AM