Мопс
Публикувано: 09 February 2008 - 09:56 AM
Това според мен имаше предвид Аксел, а аз се надявам да съм дала нужното обяснение търсено от Нерон :P :P
Ако не сте ме разбрали (или пък имам много правописни грешоци)... простете ми... сутрин е... спи ми се още :yahoo: :P :->)
А иначе аз съм много радостна да ви видя днес :->) :->)
Публикувано: 09 February 2008 - 10:26 AM
Публикувано: 09 February 2008 - 10:40 AM
Цитат
Ей точно това... тук не може да стане... Заради това и се обсъжда появата на подфорум :-) .... Ама дай да си говорим за по-весели неща... по-мопсовски :wub: :yahoo: ... Самуил днес се ослушва на гранулите си... :( и напоследък това все по-често се случва. Пробвах да му ги сменя с Хилс, ама тях даже е отвратен като ги Вие какво правите иначе? :wub: :wub:
Публикувано: 09 February 2008 - 10:53 AM
Цитат
Цитат
Ей точно това... тук не може да стане... Заради това и се обсъжда появата на подфорум :-) .... Ама дай да си говорим за по-весели неща... по-мопсовски :wub: :yahoo: ... Самуил днес се ослушва на гранулите си... :( и напоследък това все по-често се случва. Пробвах да му ги сменя с Хилс, ама тях даже е отвратен като ги Вие какво правите иначе? :wub: :wub:
Публикувано: 09 February 2008 - 10:24 PM
Цитат
Цитат
Цитат
:yahoo: :yahoo: :yahoo:Кой си ти бе сладур? И какво гледаш ти така любопитно нагоре? :wub:
Аз се казвам Голфи МД фон Баскервил и съм на 3 м.и 18 дни приятно ми е Алекс.
Голфи, ми ти си опасен пич! Жесток фаворит си просто, браво на тебе :->)
Публикувано: 09 February 2008 - 10:28 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 10:43 PM
искам да сложа край на споровете относно темата или личен форум на Мопс:
-Според мен всяко едно куче,включително и мопса,за който говорим от няколко дена,заслужава да си има свой личен форум!!
Както форума на НОК във дог.бг(тук) така да има и за МОПСА!!
Според мен трябва да има отделни теми за отглеждането на мопсито,защото е много специална порода!
Мисля,че трябва да има и за храненето,по същите причини,за да може новодошлите да погледнат във "бъдещия ни форум за Мопсито" във темата за храненето,което ги интересува,болестите и тем подобни и за тяхно,а и за наше улеснение,за да не се ровим във тема със 200 страници със по 20 поста на страничка ;)
Както си решите,но мое лично мнение е,че всяка порода трябва да си има личен подфорум във форума "ПОРОДИ" ;)
Целувки на всички бръчковци от нас със Бебз :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 02:21 AM
Цитат
АААААААААААА якооооо-о-о-о!!! Здрасти Берти... здрасти и на теб Мартин.... Казвай бързо повечко информация... в кой град живеете, какъв е репертоара от пакости на Берти... и изобщо всичко да си докладвате тук.... Ех, че хубаво.... толкова много нови мопсчета... Юпиииииииии :-) :P :yahoo: :P
Пък аз забравих да кажа на уважаемата аудитория... че на нас успешно ни махнаха конците днес и раната заздравява много хубаво (още не знаем хистоцитомчето дали е лошо или не... така, че продължавайте да стискате палци)
Публикувано: 10 February 2008 - 10:18 AM
Цитат
Цитат
АААААААААААА якооооо-о-о-о!!! Здрасти Берти... здрасти и на теб Мартин.... Казвай бързо повечко информация... в кой град живеете, какъв е репертоара от пакости на Берти... и изобщо всичко да си докладвате тук.... Ех, че хубаво.... толкова много нови мопсчета... Юпиииииииии :-) :P :yahoo: :P
Пък аз забравих да кажа на уважаемата аудитория... че на нас успешно ни махнаха конците днес и раната заздравява много хубаво (още не знаем хистоцитомчето дали е лошо или не... така, че продължавайте да стискате палци)
Няма да имаш повече проблеми и резултати ще са много добри,сигурна съм и Самуил и той със сигурност така мисли. :blink: :blink: :blink: