Мопс
Публикувано: 11 February 2008 - 01:23 AM
А аз да попитам, Вашите мопсове скубят ли се извънредно, когато ги изкъпете? Защото Буда след баня е кошмар! Направо можем да се заринем с "игли4ки" и да си направим мопсова коледна елха... :rolleyes: ;D
Публикувано: 11 February 2008 - 09:39 AM
Цитат
А аз да попитам, Вашите мопсове скубят ли се извънредно, когато ги изкъпете? Защото Буда след баня е кошмар! Направо можем да се заринем с "игли4ки" и да си направим мопсова коледна елха... :rolleyes: ;D
Хахах... ми ние май винаги се скубем... пък и аз съм си избрала куче... да ми отива на плочките.... (да не вземете да ми повярвате сега)
:yahoo: :P и не си личи много като се скубе...
А сега дори след операцията не се къпеем и вече миришем ... подобаващо :yahoo: :rolleyes: :yahoo:
Ама нали от мръсотия не се умира :P и не боли :P
Публикувано: 11 February 2008 - 10:21 AM
Цитат
Спа, не спа, ама нашият продължава да си е така набръчкан в муцката дори и след козметични процедури, измама голяма са :P! Един приятел даже казва, че прилича на хавлиена кърпа в муцката... ;D
Публикувано: 11 February 2008 - 10:25 AM
Цитат
Ще те помоля да попиташ майка си, защото и мен този проблем живо ме интересува, напоследък и на Басарди му протекоха разни секрети от очичките, гледах в ebay за разни американски препарати, но предпочитам да използвам нещо тествано и действащо все пак...
Публикувано: 11 February 2008 - 10:28 AM
Цитат
Цитат
Ще те помоля да попиташ майка си, защото и мен този проблем живо ме интересува, напоследък и на Басарди му протекоха разни секрети от очичките, гледах в ebay за разни американски препарати, но предпочитам да използвам нещо тествано и действащо все пак...
и ние имахме този проблем със сълзенето на очите. нашият вет ни беше предписал едно много леко мехлемче, с което я мажехме под очите и доста бързо й мина. но не се сещам за името. ще трябва да го попитам.
Публикувано: 11 February 2008 - 10:43 AM
Цитат
Цитат
Цитат
и ние имахме този проблем със сълзенето на очите. нашият вет ни беше предписал едно много леко мехлемче, с което я мажехме под очите и доста бързо й мина. но не се сещам за името. ще трябва да го попитам.
Ще бъда повече от благодарен! Мерси предварително!
Публикувано: 11 February 2008 - 06:17 PM
Първо- поздрави на Марги, не знаех, че се занимава с конен спорт. И аз яздих, докато взе да не ми стига времето за учене ;D и спрях. Много приятно миришат конете, почти колкото Астра след баня :kuchence:
Бебетата на Тайра- сладки кебапченца, с изгледи да се превърнат в перфектни кюфтенца :->)!!!
/Извинявайте, но като погледна мопси и все за храна се сещам/
За къпането- едвам я вадим от банята- щом види душа и се намъква под него. Обича си водата явно, във всяка река плуваме, във басейните скачаме, даже в Борисовата градина се хвърли в езерцето с лилии и го прецапа доволно :chaika:.
Публикувано: 11 February 2008 - 11:03 PM
Публикувано: 12 February 2008 - 12:53 AM
Цитат
мисля да ви поканя във варна и да поплуваме заедно))