Мопс
Публикувано: 12 February 2008 - 03:10 PM
Публикувано: 12 February 2008 - 03:57 PM
най-вероятно не се получава... Просто трябва търпение и постоянство, а така
също и достатъчно време с кученцето заедно (ама коя ли съм аз да ти пиша,
такива неща... докато ти ги пиша и Самуилката пак открадна чорапите от мръсното пране).
Извинявам се, че разводнявам така нещата... Просто исках да споделя... Защото днес съм
много много щастлива: :yahoo: :yahoo: :yahoo: резултатите от изследването на самуилката
са, че това е ДОБРОКАЧЕСТВЕН хистоцитом.... ДОБРОКАЧЕСТВЕН :yahoo: :yahoo:
Много много се радвам... Ще ходя в клиниката скоро, за да се разберем допълнително...
просто ветеринарката ми се обади, за да се успокоя :wub:
Публикувано: 12 February 2008 - 04:03 PM
Цитат
такива неща... докато ти ги пиша и Самуилката пак открадна чорапите от мръсното пране).
Извинявам се, че разводнявам така нещата... Просто исках да споделя... Защото днес съм
много много щастлива: :yahoo: :yahoo: :yahoo: резултатите от изследването на самуилката
Много много се радвам... Ще ходя в клиниката скоро, за да се разберем допълнително...
БРАВОмного се радваме :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 12 February 2008 - 06:14 PM
можеш да играеш на воля със Сами без да се притеснявяш за него всеки път като го погледнеш!Искам да го нацункаш и нагушкаш от мен и Грегъри :wub: :drugarche:
Публикувано: 12 February 2008 - 06:36 PM
Голямо нервосване беше с тази глупост и много се радвам, че отмина :wub: :wub:
започна дори козина да ни пониква :->) :->) :->)
Благодаря още веднъж.. наистина сте много мили :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 February 2008 - 06:38 PM
Публикувано: 12 February 2008 - 06:44 PM
Цитат
Публикувано: 12 February 2008 - 06:57 PM
Цитат
На изложбата ще те запозная с един човек и ще ходиш при него на обучение. :blink:
Публикувано: 12 February 2008 - 06:58 PM
Цитат
Всичко е океййййййййййййййй!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Браво на вас!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 12 February 2008 - 11:38 PM
Публикувано: 13 February 2008 - 12:07 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 February 2008 - 12:13 AM
Цитат
Виж линка отдолу - има още ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 February 2008 - 01:29 PM
Благодаря на всички за съветите :wub:,моето палавниче е страшно умно обаче проблема ако изобщо може да се нарече проблем е факта че е страшен,уникален инат :rolleyes: примерно преди се беше научил да се качва и да спи при мен на леглото,не след дълго време след упорито мъмрене от моя страна свикна и се научи че моето легло е горе а неговото е доло близо до моето.Познайте този малък вагабонтин какво прави,в момента в който аз стана от леглото и се отдалеча той ми открадва на бързо единият чорап и едната чехла и със засилка се качва на леглото и се разполага като цар ;D а като ме види че идвам скача директно в неговото легло което всъщност е под моето все едно ни лук ял ни лук мирисал,миличкия как да не го схрускам от целувки на кака артистчето :->) Та това е в общи линии ти го гониш той се мазни и после прави квото си знае ;D ;D ;D Много е смешен като му правя забележка първо ме гледа умно после почва да ми се кара и той на мен-лаейки а след като приключа чехлата ми е превзета и зверски и е отмъстено ;D ;D ;Dщото мен не може да ме нахапе та си го изкарва на чехлата ^_^ ^_^ ^_^
Публикувано: 13 February 2008 - 05:34 PM