Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3221 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 February 2008 - 10:16 PM

Мале БЛАГОДАРЯ ви Марги,Бамби много ме изненадахте да сте живи и здрави и вие и много,много обичани.Обичам ви и аз (извинявайте,че не съм влезнала във форума по рано-сега се прибирам) :yahoo: :yahoo: :yahoo:Наистина много ме зарадвахте имам ви като второ семейство :wub: :wub:  :wub:ОБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЧАМАААААААМ ВИ!!!!!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3222 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:21 PM

Цитат

Мале БЛАГОДАРЯ ви Марги,Бамби много ме изненадахте да сте живи и здрави и вие и много,много обичани.Обичам ви и аз (извинявайте,че не съм влезнала във форума по рано-сега се прибирам) :yahoo: :yahoo: :yahoo:Наистина много ме зарадвахте имам ви като второ семейство :wub: :wub:  :wub:ОБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЧАМАААААААМ ВИ!!!!!

Ех, че хубавоооооо!!! Хайде отивай да празнуваш....  :wub: :yahoo: :wub: :yahoo:
Много хубава датичка имаш ... Много  :yahoo:

#3223 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:33 PM

Междудругото аз се напразнувах,просто имам малко детенце и не ми позволява да ходя по барове ;D ;D ;DА пък за датата какво да кажа КЪСМЕТ МАЙНА :yahoo: ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3224 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:50 PM

Честит Рожден ден ГЕРГАНА!  Ние те обичаме!

Да си жива и здрава и да си пълна с толкова енергия колкото в този форум, още поне сто години! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3225 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:52 PM

Цитат

Междудругото аз се напразнувах,просто имам малко детенце и не ми позволява да ходя по барове ;D ;D ;DА пък за датата какво да кажа КЪСМЕТ МАЙНА :yahoo: ;D ;D

Eeee да сте много щастливи тогава... Защо не си показала бебешока  :yahoo: :yahoo:
Светлето разби с тези усмивки направо... Колко време цъка бе Светле.... ахахаха :->) :->)

#3226 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:55 PM

Цитат

Честит Рожден ден ГЕРГАНА!  :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Яху!
Да си жива и здрава и да си пълна с толкова енергия колкото в този форум, още поне сто години! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ехааааааааааааа мерси мила Светле и да си жива и здрава и да ми честитиш пак на стото години. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3227 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:55 PM

Честит рожден ден, Гери!
да си жива и здрава и много, много щастлива :->) :->) :->)

#3228 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:56 PM

Цитат

Цитат

Eeee да сте много щастливи тогава... Защо не си показала бебешока  :yahoo: :yahoo:
Светлето разби с тези усмивки направо... Колко време цъка бе Светле.... ахахаха :->) :->)

За Гергана още толкова!
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3229 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:59 PM

Цитат

Честит рожден ден, Гери!

МЕРСИ,МЕРСИ :wub: :wub: :wub:ВРЪЩАМ ВИ ПОЖЕЛАНИЯТА СТОКРАТНО И НА ВАС.
МАРГИ ТИ СИ ВИНОВНИЦАТА ЗА ВСИЧКО СТАВАЩО :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3230 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 11:04 PM

Айде лека мека и полека с дюшека..............................(отивам да преспивам децата ако не заспя и аз ;D ще ви пиша пак :-)И още веднаж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ много ме трогнахте такъв рожден ден съм нямала никого,ще го запомня. :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3231 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 11:07 PM

Цитат

Цитат

Честит рожден ден, Гери!

МЕРСИ,МЕРСИ :wub: :wub: :wub:ВРЪЩАМ ВИ ПОЖЕЛАНИЯТА СТОКРАТНО И НА ВАС.
МАРГИ ТИ СИ ВИНОВНИЦАТА ЗА ВСИЧКО СТАВАЩО :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Е,па лошо ли е?  ;D Нека за такива работи да съм виновна. :yahoo: Поемам вината.И да нацелуваш сладкия Голфи  :wub:.Нека и той пие по едно за твое здраве. :zaek: ;D ;D ;D
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3232 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 11:16 PM

Искам да ви кажа една моя тайна.Моя мъж понякога забравя моя Рождена дата. Заедно сме вече от 16 години.Аз никога не му напомням и чакам да се сети.Той се сеща като ми звънне някоя приятелка и го подсети, но това вече е станала традиция. Не ви се оплаквам ,защото  моя мъж е най добрия за мен.
Искам само да знам вашите Рождени дати ,та да мога да ви честитя навреме! :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3233 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 11:20 PM

Цитат

Искам да ви кажа една моя тайна.Моя мъж понякога забравя моя Рождена дата. Заедно сме вече от 16 години.Аз никога не му напомням и чакам да се сети.Той се сеща като ми звънне някоя приятелка и го подсети, но това вече е станала традиция. Не ви се оплаквам ,защото  моя мъж е най добрия за мен.

Аз ще я кажа, ако и ти я кажеш твоята ... за да не я забравим и ние....  :P :P
Много зряло е това, че не му се сърдиш... на мен баща ми ми забрави рождения ден веднъж и аз много се сърдех... ама тогава бях малка... сега се научих да прощавам  :wub:

#3234 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 11:22 PM

Цитат

Цитат

Аз ще я кажа, ако и ти я кажеш твоята ... за да не я забравим и ние....  :P :P
Много зряло е това, че не му се сърдиш... на мен баща ми ми забрави рождения ден веднъж и аз много се сърдех... ама тогава бях малка... сега се научих да прощавам  :wub:

И аз не му се сърдя,вече ми е кеф да го слушам и да го гледам как се оправдава. ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3235 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 11:54 PM

Гери честит рожден ден ако има нещо по хубаво от любовта,здравето,щастието и разбирателството то аз ти го желая от
все сърце.Бъди жива и здрава и се радвай най много на малките неща около теб, те правят живота ни смислен! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3236 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 12:03 AM

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
МАРГИ
Орисвам те на всичко да вдъхваш живот!
Орисвам те да бъдеш винаги усмихната!
Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие!
Пожелавам ти всяка звезда на небето да запечата по един свой успех!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРГИНЦЕ!!!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3237 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 12:04 AM

И това е за тебе!!!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3238 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 12:06 AM

Цитат

Гери честит рожден ден ако има нещо по хубаво от любовта,здравето,щастието и разбирателството то аз ти го желая от
все сърце.Бъди жива и здрава и се радвай най много на малките неща около теб, те правят живота ни смислен! :wub: :wub: :wub:

Аничка мерси за хубавите пожелания да сте здрави всичките  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3239 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 12:08 AM

Цитат

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
МАРГИ
Орисвам те на всичко да вдъхваш живот!
Орисвам те да бъдеш винаги усмихната!
Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие!
Пожелавам ти всяка звезда на небето да запечата по един свой успех!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРГИНЦЕ!!!

Тук се обърках.. нали Гери има рожден ден... сега какво става... и Маргото и тя ли.... ааааааа
... разяснете ми веднагически  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#3240 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 12:09 AM

нали е вече 1 март марги има рожден ден БАМБИ :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа