Мопс
Публикувано: 29 February 2008 - 10:16 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 10:21 PM
Цитат
Ех, че хубавоооооо!!! Хайде отивай да празнуваш.... :wub: :yahoo: :wub: :yahoo:
Много хубава датичка имаш ... Много :yahoo:
Публикувано: 29 February 2008 - 10:50 PM
Да си жива и здрава и да си пълна с толкова енергия колкото в този форум, още поне сто години! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 29 February 2008 - 10:52 PM
Цитат
Eeee да сте много щастливи тогава... Защо не си показала бебешока :yahoo: :yahoo:
Светлето разби с тези усмивки направо... Колко време цъка бе Светле.... ахахаха :->) :->)
Публикувано: 29 February 2008 - 10:55 PM
Цитат
Яху!
Да си жива и здрава и да си пълна с толкова енергия колкото в този форум, още поне сто години! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ехааааааааааааа мерси мила Светле и да си жива и здрава и да ми честитиш пак на стото години. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 10:56 PM
Цитат
Цитат
Eeee да сте много щастливи тогава... Защо не си показала бебешока :yahoo: :yahoo:
Светлето разби с тези усмивки направо... Колко време цъка бе Светле.... ахахаха :->) :->)
За Гергана още толкова!
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 29 February 2008 - 10:59 PM
Цитат
да си жива и здрава и много, много щастлива :->) :->) :->)
МЕРСИ,МЕРСИ :wub: :wub: :wub:ВРЪЩАМ ВИ ПОЖЕЛАНИЯТА СТОКРАТНО И НА ВАС.
МАРГИ ТИ СИ ВИНОВНИЦАТА ЗА ВСИЧКО СТАВАЩО :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 11:04 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 11:07 PM
Цитат
Цитат
да си жива и здрава и много, много щастлива :->) :->) :->)
МЕРСИ,МЕРСИ :wub: :wub: :wub:ВРЪЩАМ ВИ ПОЖЕЛАНИЯТА СТОКРАТНО И НА ВАС.
МАРГИ ТИ СИ ВИНОВНИЦАТА ЗА ВСИЧКО СТАВАЩО :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 11:16 PM
Искам само да знам вашите Рождени дати ,та да мога да ви честитя навреме! :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 11:20 PM
Цитат
Аз ще я кажа, ако и ти я кажеш твоята ... за да не я забравим и ние.... :P :P
Много зряло е това, че не му се сърдиш... на мен баща ми ми забрави рождения ден веднъж и аз много се сърдех... ама тогава бях малка... сега се научих да прощавам :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 11:22 PM
Цитат
Цитат
Аз ще я кажа, ако и ти я кажеш твоята ... за да не я забравим и ние.... :P :P
Много зряло е това, че не му се сърдиш... на мен баща ми ми забрави рождения ден веднъж и аз много се сърдех... ама тогава бях малка... сега се научих да прощавам :wub:
И аз не му се сърдя,вече ми е кеф да го слушам и да го гледам как се оправдава. ;D ;D ;D
Публикувано: 01 March 2008 - 12:03 AM
МАРГИ
Орисвам те на всичко да вдъхваш живот!
Орисвам те да бъдеш винаги усмихната!
Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие!
Пожелавам ти всяка звезда на небето да запечата по един свой успех!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРГИНЦЕ!!!
Публикувано: 01 March 2008 - 12:06 AM
Цитат
все сърце.Бъди жива и здрава и се радвай най много на малките неща около теб, те правят живота ни смислен! :wub: :wub: :wub:
Аничка мерси за хубавите пожелания да сте здрави всичките :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 March 2008 - 12:08 AM
Цитат
МАРГИ
Орисвам те на всичко да вдъхваш живот!
Орисвам те да бъдеш винаги усмихната!
Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие!
Пожелавам ти всяка звезда на небето да запечата по един свой успех!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРГИНЦЕ!!!
Тук се обърках.. нали Гери има рожден ден... сега какво става... и Маргото и тя ли.... ааааааа
... разяснете ми веднагически :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: