Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3321 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 March 2008 - 02:34 PM

Криси успокоена си май така ми се струва :blink:.Сега аз пак не разбрах(НАЛИ СЪМ ПЕРХИДРОЛЕНА)трите моми са в Добрич,ами четвъртото на снимките кое е?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3322 Потребителят е офлайн   Alexa76 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2008 - 02:36 PM

Цитат

Здравейте!!! Трите момиченца/женските мопсчета-Сузи,Скарлет и Чочолина/ на Кристи и Алекс са вече в гр.Добрич.Малкия мъж-Данте-също.Още снощи припламна искрата на любовта между Сузи и Данте.Дъщеря ми и съпругата страшно много ги харесаха.Всички ще се грижим за тях неуморно и с любов!Очаквайте снимки...

Поздрави и от нас. Възхищававам се страшно много на голямото ви семейство :yahoo:  :yahoo: . Мога да си представя каква веселба ще пада. Това вашето си е мечта. Дано много ви радват и бързо да свикват с вас. Да ги нацункате всичките бебоци от нас. :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3323 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2008 - 02:45 PM

Гери не се притеснявай нашия щурчо е имало моменти в които боквално по цял ден нищо не хапва и вечерта си умита купичката като разбере че освен храната в собствената си купичка няма да получи нищо повече яде та пушек се дига!
Не разбрах това с яденето по 4 пъти на ден,ако питаш мен първо той е още мъничък и в момента е в период на израстване та както казва мама Марги пълни купичката му с храна и го остави да си яде когато му се иска не му прибирай купичката изобщо споко той няма да я разсипе най много да изкара от вънка няколко гранулчета.
Аз вече така правя пълня купичката сутрин и тя си седи цял ден заредена когато той огладнее отива хапва си колкото иска и остатъка в купичката си го изяжда следващия път като огладнее.Купичката с храната дигам само когато трябва да измия жалките остатъци от смес между роял канин и еднократно пакетче пилешко месце на педигри!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3324 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 02:47 PM

Цитат

Криси успокоена си май така ми се струва :blink:.Сега аз пак не разбрах(НАЛИ СЪМ ПЕРХИДРОЛЕНА)трите моми са в Добрич,ами четвъртото на снимките кое е?

Гери,
да ти кажа наистина малко се поуспокоих, ама все пак още си ми липсват много, особено Чочолина.
а иначе четвъртото бебе е Данте, от Светлето.
;)

#3325 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 02:55 PM

Аха разбрах...........оле и аз искам да си имам толкова мопситА(мале представяте ли си какво ще е у нас то сега е лудница)вижте какво става само
Обаче изобщо не и се дава Голфи,гони я до дупка,докато не се прибере в клетката ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3326 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:00 PM

Цитат

Аха разбрах...........оле и аз искам да си имам толкова мопситА(мале представяте ли си какво ще е у нас то сега е лудница)вижте какво става само
Обаче изобщо не и се дава Голфи,гони я до дупка,докато не се прибере в клетката ;D

Хахахаха ;D ;D ;D снимката е един път! Голфи колко е бестрашен сладура! горкото пиленце (папгалче или канарче е, не знам) има ли още перушинка? ;D

#3327 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:04 PM

Ами тя да се мота още покрай него и може да остане без перушина ;D
Корела е папагал :rolleyes:
В къщи сме 4 мъжкара и две женки(аз с папагала и таткото с двамата ми сина и Голфи)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3328 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:08 PM

Цитат

Мамини сладур4ета! Страхотни сааа!  :yahoo: А най-едрото кое е? Мисля, 4е ще стане страхотен като порастне! Много целув4ици на беб4енцата!  :wub:

Най-едрия е Данте-малкия мъж.Той е от Светла Конова-председателката на клуба.Много закачлив,игрив и май вече леееко влюбен...Физиономийката му излъчва огромно любопитство и аха да ти отговори на някой въпрос! Много си ги харесваме/цялото семейство/ всички мъници!

#3329 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:08 PM

Цитат

Ами тя да се мота още покрай него и може да остане без перушина ;D
Корела е папагал :rolleyes:
В къщи сме 4 мъжкара и две женки(аз с папагала и таткото с двамата ми сина и Голфи)

Корела, много хубаво име :wub: и как се разбират с Голфи по принцип?
тя да не е от говорещите папагали (гледам, че е доста голяма), които имитират звуци?

а за сега да ти кажа в нас сме изравнили мъжките и женските сили...почти. аз и Тайра срещу Ал, Джонката и Ред  ;D ;D ;D

#3330 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:11 PM

Цитат

Цитат

Мамини сладур4ета! Страхотни сааа!  :yahoo: А най-едрото кое е? Мисля, 4е ще стане страхотен като порастне! Много целув4ици на беб4енцата!  :wub:

Най-едрия е Данте-малкия мъж.Той е от Светла Конова-председателката на клуба.Много закачлив,игрив и май вече леееко влюбен...Физиономийката му излъчва огромно любопитство и аха да ти отговори на някой въпрос! Много си ги харесваме/цялото семейство/ всички мъници!

Да, Данте и той е голям сладур и като гледам, вече се е сближил със сестричките ;D
браво :->)
а те плакаха ли първата нощ за майка си? или всичко мина спокойно. на снимките изглеждат супер.  :wub: :wub: :wub:

#3331 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:21 PM

Криси папагала е среден,не е от най големите и породата ли незнам как да го нарека се казва КОРЕЛА,а името и е Мими(малкия така е кръсти)за разбирателство какво да кажа.............има го ,но тя е много проклета(само при мъжа ми ходи),от време на време слиза долу при него,но не му посягада го клъвне.Голфи много иска да си играе с нея ама тя бяга нещо,вижда и се тежко да се приближи до него ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3332 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 05 March 2008 - 03:23 PM

Гергана М.  много готина снимка  ;D

#3333 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:27 PM

Цитат

Криси папагала е среден,не е от най големите и породата ли незнам как да го нарека се казва КОРЕЛА,а името и е Мими(малкия така е кръсти)за разбирателство какво да кажа.............има го ,но тя е много проклета(само при мъжа ми ходи),от време на време слиза долу при него,но не му посягада го клъвне.Голфи много иска да си играе с нея ама тя бяга нещо,вижда и се тежко да се приближи до него ;D ;D ;D

Ох, много съм зле - аз реших, че Корела е името на папагала, но и Мими става ;D :wub: не знам, аз не съм голям фен на птиците, макар че дълго време имах папагалчета. след като ми ги изяде съседската котка обаче (преди много години беше това), нещо не ми се ще да гледам.

а на Голфи сигурно му е много интересно да се закача с нея - пернато, странно, пък и издава звуци, които той не разбира ;D

#3334 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:31 PM

Ти не си зле,ами аз не ти обясних както трябва.И аз така не съм превърженик на птици обаче булшенството надделя и така,ама си я гледам де.Голфи ,да много му е интересно на милия и само я дебне аха да слезне и се почва.......... :rolleyes: ;D :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3335 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:32 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Да, Данте и той е голям сладур и като гледам, вече се е сближил със сестричките ;D
а те плакаха ли първата нощ за майка си? или всичко мина спокойно. на снимките изглеждат супер.  :wub: :wub: :wub:

Въобще не се сетиха за мама...Обстановката у дома им допадна,даже малката палавница Чочи си полегна на крака ми,докато вечерях.Идват ме закачат,играят,но се изморяват бързо и си подремват малко,после пак атака...Бебета...Сега ще ги щтракна с "новата им майка"-мноого е грижовна!!!

#3336 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:35 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Въобще не се сетиха за мама...Обстановката у дома им допадна,даже малката палавница Чочи си полегна на крака ми,докато вечерях.Идват ме закачат,играят,но се изморяват бързо и си подремват малко,после пак атака...Бебета...Сега ще ги щтракна с "новата им майка"-мноого е грижовна!!!

Много се радвам, че са спокойни. сигурна съм, че новата им къща им е допаднала - вие така добре сте се подготвили за тях! хайде, чакаме снимки! аз довечера ще щракна братчетата им и мама Тайра ;D

#3337 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:47 PM

Цитат

Ти не си зле,ами аз не ти обясних както трябва.И аз така не съм превърженик на птици обаче булшенството надделя и така,ама си я гледам де.Голфи ,да много му е интересно на милия и само я дебне аха да слезне и се почва.......... :rolleyes: ;D :wub:

B) сигурно са много забавни, докато си играят ;D имаш ли още техни снимки "в акция" ? ;D

#3338 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:53 PM

Цитат

Гери не се притеснявай нашия щурчо е имало моменти в които боквално по цял ден нищо не хапва и вечерта си умита купичката като разбере че освен храната в собствената си купичка няма да получи нищо повече яде та пушек се дига!
Не разбрах това с яденето по 4 пъти на ден,ако питаш мен първо той е още мъничък и в момента е в период на израстване та както казва мама Марги пълни купичката му с храна и го остави да си яде когато му се иска не му прибирай купичката изобщо споко той няма да я разсипе най много да изкара от вънка няколко гранулчета.
Аз вече така правя пълня купичката сутрин и тя си седи цял ден заредена когато той огладнее отива хапва си колкото иска и остатъка в купичката си го изяжда следващия път като огладнее.Купичката с храната дигам само когато трябва да измия жалките остатъци от смес между роял канин и еднократно пакетче пилешко месце на педигри!

Оле чак сега виждам поста ти Ани незнам що така обаче видях само на Криси твоя сега го виждам ИЗВИНЯВАЙ!
Значи и аз правя така както Марги казва,обаче като го взехме не я ядеше тази роял канин минах на еукануба,започна много хубаво с нея.Продължи една седмица и изведнъж спря,тогава аз много се притесних и започнах пак с канина,ветеринаря ми каза да му я овкусявам,за да прояде и сега си яде канин.И това 4 пъти- даже снощи яде по къснотиите за 5 път,така че просто имам възможност да го следя по цял ден колко ,а пък как и какво и т.н просто така се изразих.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3339 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 03:54 PM

Цитат

Цитат

B) сигурно са много забавни, докато си играят ;D имаш ли още техни снимки "в акция" ? ;D

Имам Криси обаче само я гледа.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3340 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 04:11 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Имам Криси обаче само я гледа.

Нищо, качи ги да ги видим ;D

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема