Мопс
Публикувано: 26 March 2006 - 11:37 AM
здравейте всички!
как сте в слънчевия неделен ден l) victoryVVV
нещо се позагубихте всички мопсове напоследък... s)
хайде весел ден и довечера да разкажете как сте изкарали cheers
Ради,
с особено нетърпение чакаме новините от неделното училище за кученца nok super best
d) w)
как сте в слънчевия неделен ден l) victoryVVV
нещо се позагубихте всички мопсове напоследък... s)
хайде весел ден и довечера да разкажете как сте изкарали cheers
Ради,
с особено нетърпение чакаме новините от неделното училище за кученца nok super best
d) w)
Публикувано: 27 March 2006 - 06:49 PM
Привет и от нас!
Ниближава края на карантината ни, третата ваксина е на 1 април и десет дена след това Ралф ще се запознае с големия свят d)
Не знам само как ще се научи да си върши работата навън, сега е свикнал вътре на кучешки памперси.
Ако някой от по-големите ни приятелчета тук знае разни трикове за тази работа ще ви бъдем много признателни да ни посъветвате. r) r) r)
Ниближава края на карантината ни, третата ваксина е на 1 април и десет дена след това Ралф ще се запознае с големия свят d)
Не знам само как ще се научи да си върши работата навън, сега е свикнал вътре на кучешки памперси.
Ако някой от по-големите ни приятелчета тук знае разни трикове за тази работа ще ви бъдем много признателни да ни посъветвате. r) r) r)
Публикувано: 27 March 2006 - 08:10 PM
Моля за съвет w) Сладораната ми не харесва вече никоя от кучешките храни ,как да я храня w) w) w)

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 28 March 2006 - 08:14 PM
Zdraveite na vsi4ki koito obi4ate ku4encata.Vsi4ki ste golemi 6tastlivci 4e imate takiva prekrasni jivotinki do sebe si.Iskam da vi pomolq za savet ot kade moga da si namerq mops na razumna cena, za6toto ne moga da si pozvolq 400 evro.Znam 4e tova e normalna cena za tazi poroda..Molq vi ako poznavate nqkoi koito ima malki ku4enca i bi dal na po-niska cena, na nqkoi koito iska da dade cqlata si lubov na tova ku4ence molq pi6ete mi.6te osa6testvite edna naistina golqma me4ta.Predvaritelno vi blagodarq.
Публикувано: 28 March 2006 - 09:50 PM
Цитат
На изложбата в Белград BOB бе черен мопс. Радост, молбата изпълнена - имаше 4 или 5 мопса, снимах всички, снимки по късно вечерта или утре doggy.gif
b) Супер dog bravoS bravoS bravoS Много Ти Благодаря super best super best и Честито за отличното Ви представяне с Кевин victoryVVV victoryVVV victoryVVV

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 29 March 2006 - 01:27 AM
Черния мопс, който стана BOB ... Ще добавя името и останалите участници по късно утре, не остава време, снимките са много.
Прикачени файлове
-
DSC_0162.jpg (28.28K)
Брой сваляния: 87