Мопс
Публикувано: 12 April 2008 - 03:58 AM
здравейте хора и мопсита...моля ви помагаите.от доста време искам да си взема черно женско мопсче но нямах възможност.сега когато вече мога ;)-няма такова!от няколко дни се поболях и денем и нощем търся по обяви и телефони. :sos::rolleyes:на кои ли не звънях!само тук се съм писала.искам женско черно мопсче,по възможност да е с родословие.ако някои знае от къде да го намеря??? :'( незнам към кого да се обърна.
имам и друг мопс-мъжки на 3 годинки,но той остана в родния ми град защото там е свикнал с родителите ми и батковците си -2 канадски вълка...аз съм студентка 1г. в варна и кучетата покраи които израстнах ми липсват много,сега новото попълнение на семейството ни ще е при мен,на Варна да ми прави компания и да си се обичаме взаимно.да се разхождаме и мързелуваме.
кажете ми даите ми съвет - от развъдник ли,от хора ли,от магазин ли(чесно казано това ми е последния вариянт а там ще ми намерят 'мопс' само и само да ми вземат парите) :'( :'( :'(
нямам търпение ;D :yahoo:
моля ви,ако някои има идея нека ми помогне,защото искам да го взема по най бързия начин-не искам да чакам и миг повече.
казвам се Дени 0898760188 / e-mail: dyfi@abv.bg - по всяко време skype: deni.mm
предварително ви благодаря и се надявам на подкрепата ви и идеите ви-защото аз полудях вече по тези мопсове :o :o :o целувки на всички мопсита тук :wub: и поздрави на родителите ;)
имам и друг мопс-мъжки на 3 годинки,но той остана в родния ми град защото там е свикнал с родителите ми и батковците си -2 канадски вълка...аз съм студентка 1г. в варна и кучетата покраи които израстнах ми липсват много,сега новото попълнение на семейството ни ще е при мен,на Варна да ми прави компания и да си се обичаме взаимно.да се разхождаме и мързелуваме.
кажете ми даите ми съвет - от развъдник ли,от хора ли,от магазин ли(чесно казано това ми е последния вариянт а там ще ми намерят 'мопс' само и само да ми вземат парите) :'( :'( :'(
нямам търпение ;D :yahoo:
моля ви,ако някои има идея нека ми помогне,защото искам да го взема по най бързия начин-не искам да чакам и миг повече.
казвам се Дени 0898760188 / e-mail: dyfi@abv.bg - по всяко време skype: deni.mm
предварително ви благодаря и се надявам на подкрепата ви и идеите ви-защото аз полудях вече по тези мопсове :o :o :o целувки на всички мопсита тук :wub: и поздрави на родителите ;)

●٠·˙´¯` Mорска Мопска Mацка ´¯`˙·٠●
Публикувано: 12 April 2008 - 09:49 AM
Аксел е много смешен в ролята на господар на дивана :blink:!
Нерон, чакаме само добри новини от Вас!
Марги, много е красив тати Анджело! B)
Голяма благодарност на него и мама Бамби, защото на тях дължим и нашите хубостници ;D!
Пускай им по- често снимки, за да се радваме!
Има нещо вярно, че Астра се вдетинява, добре, че така си я харесваме и ни забавлява /в противен случай трябваше да сме на успокоителни :rolleyes:/! Всъщност тя е много кротко кученце, по цял ден спи, а като се върнем вечер я хваща гъгрицата и айде да отделяме енергия :yahoo:. Затрупани сме с прасета, мечета, топки, въжета, щипки, орехи /любимите и/ и какво ли не.
Тази порода куче- коте просто влиза под кожата на всеки, който е прекарал поне един ден с мопс!
Голяма благодарност на него и мама Бамби, защото на тях дължим и нашите хубостници ;D!
Има нещо вярно, че Астра се вдетинява, добре, че така си я харесваме и ни забавлява /в противен случай трябваше да сме на успокоителни :rolleyes:/! Всъщност тя е много кротко кученце, по цял ден спи, а като се върнем вечер я хваща гъгрицата и айде да отделяме енергия :yahoo:. Затрупани сме с прасета, мечета, топки, въжета, щипки, орехи /любимите и/ и какво ли не.
Тази порода куче- коте просто влиза под кожата на всеки, който е прекарал поне един ден с мопс!
Публикувано: 12 April 2008 - 10:49 AM
Цитат
Аксел е много смешен в ролята на господар на дивана :blink:!
Публикувано: 12 April 2008 - 01:07 PM
Жесток е, да! B) От братята и сестрите ни по- хубави няма /хи-хи, май ни умря циганката/ :->)!
Много прилича Буда на татко си, нали? А мъжът ми като видя снимката на Анджело, помисли, че е на Астра- същия поглед :wub:.
Хайде Акси, пращай снимки!
Много прилича Буда на татко си, нали? А мъжът ми като видя снимката на Анджело, помисли, че е на Астра- същия поглед :wub:.
Хайде Акси, пращай снимки!
Публикувано: 12 April 2008 - 04:03 PM
Светле, бързо да пускаш снимки на любовта на живота на Буда (малеее, много "на" станаха)! И на мен ми е домъ4няло за нея, ама МНОГО! Държа да се видим възможно най-скоро след 3 Май! Ина4е засега да я нацелуваш и нама4каш много от мен и ве4но влюбеният в нея ерген-Будъо! :wub:
Днес Буда е ходил на лекар, за да му вземат секрет от о4и4ките и да му направят посевки, за да установим защо му текат сълзи4ки постоянно.. :rolleyes: Ина4е слабее и става все по-хубав! Да се надяваме, 4е на 11 Май за изложбата ще е в перфектна кондиция! :->)
Как е Нерон? Има ли някакви новини за него?
МНОГО ЦЕЛУВ4ИЦИ НА ВСИ4КИ МОПСИТА! :wub: :wub: :wub:
Днес Буда е ходил на лекар, за да му вземат секрет от о4и4ките и да му направят посевки, за да установим защо му текат сълзи4ки постоянно.. :rolleyes: Ина4е слабее и става все по-хубав! Да се надяваме, 4е на 11 Май за изложбата ще е в перфектна кондиция! :->)
Как е Нерон? Има ли някакви новини за него?
МНОГО ЦЕЛУВ4ИЦИ НА ВСИ4КИ МОПСИТА! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 April 2008 - 06:39 PM
Хайде малко история в снимки от днешната среща:
Първо видяхме Макс, който след 4 часа разходка лазеше по тревата

После се запознахме с Балканчо, на който му беше много горещо и дишаше тежко

Да не забравяме и най-игривият в компанията, Руфас

Малко пози :lol:
Балканчо

Аксел

Руфас

Битка с руфас

плюс едно бебе

Следва продължение...
Първо видяхме Макс, който след 4 часа разходка лазеше по тревата

После се запознахме с Балканчо, на който му беше много горещо и дишаше тежко

Да не забравяме и най-игривият в компанията, Руфас

Малко пози :lol:
Балканчо

Аксел

Руфас

Битка с руфас

плюс едно бебе

Следва продължение...
Публикувано: 13 April 2008 - 12:04 PM
Продължение...
Най-смелите агенти: Руфъс и Аксел

по някое време се присъедини и Бари, но никой не можеше да се доближи до него на по-малко от метър, защото го беше страаах. Така че снимката е на зуум:

Най-накрая и едно момиче: Клея

Която веднага беше погната от наште агенти

накрая дойде и Лео, стар познайник на Аксел :)

имаше и чужди елементи в срещата като Ръсти

и всичко това само за два часа :D
Най-смелите агенти: Руфъс и Аксел

по някое време се присъедини и Бари, но никой не можеше да се доближи до него на по-малко от метър, защото го беше страаах. Така че снимката е на зуум:

Най-накрая и едно момиче: Клея

Която веднага беше погната от наште агенти

накрая дойде и Лео, стар познайник на Аксел :)

имаше и чужди елементи в срещата като Ръсти

и всичко това само за два часа :D
Публикувано: 14 April 2008 - 10:30 AM
Цитат
здравейте милички ооооо какво хубави снимки :blink: спешно имам нужда от съвет жозко изобщо не дава да му чистим бръчката какво да направя дърпа се скимти и немога да я изчистя :wub:
Здрасти Ив просто вече Джоузеф си проявява МОПСОВСКАТА МАГАРИЯ така че от тук на татък се отнасяй малко по строго с него,съвет понеже това са най-инатите кучета на света ;Dпочни да му слагаш нагръдник и повод за да може да почне да свиква щото да си нямаш проблеми като мен-ние се запъвахме като магаренце на лед но и с тва се преборихме!
Сега сме пример за културо поведение ;D
И още нещо когато си проси внимание или храна от масата и почне да вие и квичи като прасе на заколение да знаеш че това са номера от репертоара,тип просещо нещастно циганче ;D ако не му обръщаш внимание и се правиш че не го забелязваш скоро сам ще се кротне и отегли!