Мопс
Публикувано: 14 April 2008 - 10:42 PM
Няма значение вече, но в интерес на истината си точно ти. Да, както и хубаважена, онази потребителка не е имала впредвид раса или произход, тя го използва точно като метафора, но ти така я заяде, че ако наистина си го мислела тогава, трябваше и тук да рагираш така. Но тъй като се познавате с хубаважена ти си замълча, затова не се дръжте грубо с нови потребители на темата за мопс. Ето защо ми беше цялата дандания, а не за да се заяждам с хубаважена. Тя просто "онагледи" това, което исках да подчертая на теб.
Публикувано: 15 April 2008 - 08:09 AM
Цитат
Няма значение вече, но в интерес на истината си точно ти. Да, както и хубаважена, онази потребителка не е имала впредвид раса или произход, тя го използва точно като метафора, но ти така я заяде, че ако наистина си го мислела тогава, трябваше и тук да рагираш така. Но тъй като се познавате с хубаважена ти си замълча, затова не се дръжте грубо с нови потребители на темата за мопс. Ето защо ми беше цялата дандания, а не за да се заяждам с хубаважена. Тя просто "онагледи" това, което исках да подчертая на теб.
Както казваш ти се познаваме с Ани и знам какво има впредвид,а за въпросната потребителка,реагирах така,не че обижда раса или произход,просто ми стана грозно че нарича малкия,сладък мопс "цигънче".И не смятам,че се заяждам с новите в темата ни.Много зависи кой как ще го прочете и как ще го изтълкува.Ето аз до сега не разбирам твоите постове,за какъв аршин(това означава,според мене,мярка за дължина)говориш,така че пак казвам зависи кой как ще възприеме думите на отсрещния потребител,и ме изкарваш,че едва ли не аз пиша тук в тази тема само,за да се заяждам,нещо бъркаш.Не реагирам веднага,защото не сам поктоянно на компютъра.
Според мен беше излишна тази разправия,така мисля аз,и ще реагирам тогава когато имам време.
П.П.И искам да те помоля да бъдеш директен спрямо мене,а не да пишеш "друг потребител"-по добре право в очите,а не аз да се чудя аджеба за мене ли става въпрос.
Публикувано: 15 April 2008 - 10:09 AM
Цитат
Ив забравих и още нещо спомням си че на срещата в Пловдив беше с прекрасен но изключително дълъг маникюр,ако държиш да запазиш твоите прекрасно изглеждащи нокти по добре приятеля ти да почиства гънката и ушичките защото при едно по ряско движение от страна на Джоузеф може без да искаш да го нараниш! :wub:
Сега и ти да не ми се обидиш че Жозеф съм го прекръстила на Джоузеф-само аз така си му викам за мен малкото вагабонтче да ти е живо и здраво просто си е Джоузеф който като порасне ще стане един красив и наперен Джоузеф! :wub:
Сега и ти да не ми се обидиш че Жозеф съм го прекръстила на Джоузеф-само аз така си му викам за мен малкото вагабонтче да ти е живо и здраво просто си е Джоузеф който като порасне ще стане един красив и наперен Джоузеф! :wub:
Публикувано: 15 April 2008 - 10:49 PM
На моя по принцип не са му 4ервени о4ите, а и 4естно казано досега не си е играл във висока трева, така 4е нямам наблюдения.. :blink: Ние сега 4акаме да му излязат резултатите от лабораторията за о4и4ките му.. :rolleyes: Ще доведеш ли Аксо на изложбата в София (11 Май)? Много искам да го видя наживо, ама ще го ма4кам много-да си знаеш отсега! :wub:
Публикувано: 15 April 2008 - 11:08 PM
:palec: Идеално-разбрахме се!! :wub:
Ве4е нямам търпение да се прибера в София!! Последните 3 седмици ми се виждат като 3 месеца! Буда е страшно смешен всеки път като ме види-така цвили и грухти, ска4а по мен и ме ближе, 4е поне 30 минути вниманието ми е ангажирано само и единствено с него! ;D
Много ми се иска да се представим добре на тази изложба.. Ако съдията пак ми каже, 4е Буда е дебел ве4е наистина ще припадна.. И без това е на диета сега, мили4кият.. :rolleyes: Ина4е вси4ки много го харесват-новата ни лекарка каза, 4е бил страхотен представител на породата, но трябвало да отслабне.. :P Много ми липсва това ку4енце! Влязло ми е под кожата! :wub: А, ако имаме възможност (понеже някои хора смятаме да поработим малко това лято :izcherven: ) може пък ние да дойдем на някоя морска изложба! Би било много яко! ;D :ribok: :wub:
Ве4е нямам търпение да се прибера в София!! Последните 3 седмици ми се виждат като 3 месеца! Буда е страшно смешен всеки път като ме види-така цвили и грухти, ска4а по мен и ме ближе, 4е поне 30 минути вниманието ми е ангажирано само и единствено с него! ;D
Много ми се иска да се представим добре на тази изложба.. Ако съдията пак ми каже, 4е Буда е дебел ве4е наистина ще припадна.. И без това е на диета сега, мили4кият.. :rolleyes: Ина4е вси4ки много го харесват-новата ни лекарка каза, 4е бил страхотен представител на породата, но трябвало да отслабне.. :P Много ми липсва това ку4енце! Влязло ми е под кожата! :wub: А, ако имаме възможност (понеже някои хора смятаме да поработим малко това лято :izcherven: ) може пък ние да дойдем на някоя морска изложба! Би било много яко! ;D :ribok: :wub:
Публикувано: 15 April 2008 - 11:10 PM
Цитат
:palec: Идеално-разбрахме се!! :wub:
за изложбата на морето - ДА, ДА , ДА!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: